Το απλό καθημερινό αντικείμενο που στέρησε τη ζωή ενός παιδιού

Το απλό καθημερινό αντικείμενο που στέρησε τη ζωή ενός παιδιού

Δακρυσμένος, συντετριμμένος αλλά αξιοπρεπής και νηφάλιος, ο George Asan μιλάει για το πώς ένα απλό, καθημερινό αντικείμενο που βρίσκεται σε κάθε σπίτι στέρησε τη ζωή της κόρης του. Μια «μπαταρία-κουμπί» είναι η αιτία του θρήνου αυτού του μπαμπά, που προσπαθεί παρά την απώλειά του, να προειδοποιήσει γονείς και φροντιστές παιδιών.

Η δίχρονη κόρη του Asan, Francesca, κατάπιε μια μικρή στρογγυλή μπαταρία. Ωστόσο, ο θάνατός της δεν προκλήθηκε από πνιγμό. Αφού κατάπιε την μπαταρία, χωρίς να το καταλάβουν οι γονείς της, η Francesca Asan υπέστη εσωτερική αιμορραγία, μόλις η μπαταρία ήρθε σε επαφή με τα σωματικά υγρά της μικρής.

«Μου είναι πολύ δύσκολο να μιλάω για την απώλεια της Francesca. Νιώθω ένοχος. Δυστυχώς, δεν είδαμε τίποτα να πηγαίνει στραβά. Κανένα σημάδι.», λέει ο George στο video που φτιάχτηκε με σκοπό να προειδοποιήσει άλλους γονείς από το Child Accident Prevention Trust

«Όταν μάθαμε ότι ήταν μια μπαταρία-κουμπί, πήγα κατ’ ευθείαν στο ντουλάπι που φυλάμε τα 3D γυαλιά της τηλεόρασης. Ήταν μία απ’ τις επιπλέον μπαταρίες, που βρισκόταν σε διαφορετικό κουτί απ’ αυτό των γυαλιών».

Πηγή: popsugar.com

v