Σοκαριστικό βίντεο: Άφησαν το μωρό μόνο του στην πισίνα και πνιγόταν για ενάμιση λεπτό

Σοκαριστικό βίντεο: Άφησαν το μωρό μόνο του στην πισίνα και πνιγόταν για ενάμιση λεπτό

Ένα σοκαριστικό βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα πρώτα λεπτά του οποίου ένα μωρό παίζει φαινομενικά με ασφάλεια σε μία πισίνα, φορώντας μια σαμπρέλα με ειδική θέση για μωρά. Σε ανύποπτη στιγμή, όμως, το μωρό -που δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από ενάμιση έτους- με μία κίνησή του αναποδογυρίζει την σαμπρέλα και βρίσκεται με το κεφάλι μέσα στο νερό, ανήμπορο να ανέβει στην επιφάνεια! Οι στιγμές που ακολουθούν κόβουν την ανάσα…

Για 72 ολόκληρα δευτερόλεπτα, το μωρό παλεύει απεγνωσμένα να σωθεί. Σιγά-σιγά, όμως, οι δυνάμεις του το εγκαταλείπουν και δεν υπάρχει κανείς γύρω του, για να το βοηθήσει. Δύο ενήλικες εμφανίζονται, τελικά, κλάσματα δευτερολέπτου πριν χάσει τις αισθήσεις του.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:



Το ατύχημα συνέβη σε κολυμβητήριο για μωρά της πόλης Zhaoyuan, στην ανατολική Κίνα. Οι υπεύθυνοι του «Χαρούμενου Μωρού που Κολυμπάει», όπως ονομάζεται το εν λόγω κολυμβητήριο, επιβεβαίωσαν σε δήλωσή τους ότι το περιστατικό συνέβη και το κακό αποτράπηκε χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του προσωπικού που έσπευσε την κρίσιμη στιγμή. Οι γονείς του μωρού δεν έχουν ακόμα προχωρήσει σε δηλώσεις.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να κρίνουμε ούτε τους γονείς του μωρού, ούτε τους υπεύθυνους του κολυμβητηρίου. Έχει, όμως, νόημα να κοινοποιήσουμε το βίντεο αυτό σε όσο περισσότερους γονείς γνωρίζουμε, για να υπενθυμίσουμε τους λόγους που δεν πρέπει ούτε στιγμή να αφήνουμε τα παιδιά μας από τα μάτια μας όταν βρίσκονται στο νερό!

Πηγή: mirror.co.uk
v