7 λόγοι να λατρέψεις έναν Καρκίνο

7 λόγοι να λατρέψεις έναν Καρκίνο

Έχουν όμορφα, διεισδυτικά μάτια και γλυκό χαμόγελο. Ξέρουν ν’ ακούν και είναι οι πρώτοι που θα βοηθήσουν, αν το χρειαστείς. Ναι, καμιά φορά γίνονται ανώριμοι και υπερπροστατευτικοί, εξαρτώνται συναισθηματικά απ’ αυτούς που αγαπούν και χρειάζονται προσοχή -όμως θα τα ανταποδώσουν όλα αυτά και με το παραπάνω. Τον Καρκίνο πρέπει να τον αγαπάς, γιατί…

Η περίφημη ευαισθησία του είναι προσόν

Οι άνθρωποι τείνουν καμιά φορά να θεωρούν την ευαισθησία μειονέκτημα, ωστόσο τύποι σαν τον Καρκίνο, που ξέρουν να τη μετουσιώνουν σε τρυφερότητα, στοργή, κατανόηση και προστατευτικότητα, αποδεικνύουν περίτρανα το αντίθετο. Το γλυκό του βλέμμα είναι διεισδυτικό και ξέρεις, κοιτάζοντάς τον και μόνο, ότι πρόκειται για κάποιον που έχει όλη την όρεξη του κόσμου να σε ακούσει.

Οι Καρκίνοι είναι απολύτως εμπιστεύσιμοι

Είναι το είδος του ανθρώπου που μπορείς να εμπιστευτείς με κλειστά μάτια. Εμπιστεύσου του τη ζωή σου, τις αιματηρές σου οικονομίες, το επαγγελματικό project που επί δεκαετίες σχεδίαζες, το παιδί και τη μαμά σου: αποκλείεται να σε απογοητεύσει. Παίρνει πολύ σοβαρά τα μυστικά που του εμπιστεύονται κι έχει φοβερά αυξημένο αίσθημα ευθύνης και δικαιοσύνης. Ως εραστής, ως συνεργάτης, ως φίλος –σε όποια θέση κι αν τον τοποθετήσεις, είναι ο ορισμός της φερεγγυότητας.

Είναι καλλιτεχνική ψυχή

Ο Καρκίνος θα δει μια βροχερή μέρα κι αντί να γκρινιάξει, θα χαρεί με τη ρομαντική ατμόσφαιρα. Του αρέσουν οι βραδινές βόλτες, οι απομακρυσμένες παραλίες και τα φυσικά τοπία, ενώ παράλληλα, συγκινείται με τα πιο απλά πράγματα. Ο άντρας Καρκίνος είναι αυτός που δεν θα φοβηθεί να κλάψει –μπροστά ή πίσω σας. Μπορεί να μην έχει ο ίδιος έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα, αλλά είναι λάτρης των τεχνών κι έχει ένα μοναδικό, ολόδικό του αισθητικό κριτήριο.

Όταν δεθεί, δίνεται ολοκληρωτικά

Ο Καρκίνος είναι ο φίλος που θα τρέξει απ’ την άκρη της γης για να ‘ρθει δίπλα σου, αν μπεις στο νοσοκομείο για να βγάλεις τα «κρεατάκια». Είναι ο σύντροφος που θα σου φέρει λουλούδια και θα αναλάβει να κάνει δουλειές που εσύ δεν αντέχεις να κάνεις. Είναι ο συνάδελφος που θα «πάρει πάνω του» το σφάλμα στη δουλειά κι ο γονιός που θα τα φροντίσει όλα. Η βαθύτερη και μεγαλύτερη ανάγκη του Καρκίνου είναι να νιώσει ασφάλεια, οικειότητα κι αγάπη. Γι’ αυτό, μόλις κερδίσει μια τέτοια σχέση θα κάνει τα πάντα για την κρατήσει.



Είναι ψυχούλα

…και ρομαντικός μέχρι αηδίας! Έχει απίστευτη διαίσθηση και θα χαρεί να την χρησιμοποιήσει για να σε καταλάβει και να μπει στη θέση σου. Μπορεί να έχει τη φήμη ότι εξαρτάται πολύ συναισθηματικά από τους δικούς του ανθρώπους, όμως ξέρει να δίνει περισσότερα απ’ αυτά που παίρνει. Είναι περιποιητικός και φιλεύσπλαχνος, γλυκός κι αλτρουιστής.

Η οικογένεια είναι για τον Καρκίνο προτεραιότητα

Θέλει να ζευγαρώσει, να κάνει παιδιά και να δώσει όλη του την αγάπη στην οικογένειά του. Είναι απ’ αυτούς τους οικογενειάρχες που ζηλεύεις: με όρεξη για ζωή, με χαμόγελο και με κούραση καμουφλαρισμένη. Θεωρεί την οικογένειά του ό,τι σημαντικότερο έχει στη ζωή του και όλη η ευαισθησία και η καλοσύνη του μπορούν να σβηστούν, αν κάποιος πειράξει ή αδικήσει τους κοντινούς του ανθρώπους.

Είναι τρυφερός και δοτικός εραστής

Μην ακούτε αυτούς που λένε τους Καρκίνους «ξενέρωτους» -δεν είναι. Τους αρέσουν τα παθιάρικα φιλιά, τα χάδια και τα προκαταρκτικά και είναι μάστορες στο να φτιάχνουν ατμόσφαιρα. Δεν θα προτιμήσει τρελές ανατροπές και ακροβατικά κόλπα, αλλά το σεξ μαζί του θα είναι μια εμπειρία αισθήσεων.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v