Έρχεται η πρώτη ταινία αφιερωμένη στον Γουίνι το Αρκουδάκι: Δείτε το τρέιλερ!

Έρχεται η πρώτη ταινία αφιερωμένη στον Γουίνι το Αρκουδάκι: Δείτε το τρέιλερ!

Αν ήσασταν λάτρεις του Winnie the Pooh ως παιδί (και αν ήσασταν, τότε σίγουρα παραμένετε), ετοιμαστείτε να επιστρέψετε στη μαγεία των παιδικών σας χρόνων και στο παραμυθένιο δάσος του. Η πρώτη ταινία αφιερωμένη στο πιο αξιαγάπητο αρκουδάκι όλων των εποχών είναι γεγονός και το τρέιλερ, που μόλις κυκλοφόρησε, μας έχει ήδη συγκινήσει.

Η νέα ταινία ζωντανής δράσης, επικεντρώνεται στη σχέση του δημιουργού του Winnie the Pooh, A.A. Milne, με τον γιο του Christopher Robin, και εξηγεί πώς η συλλογή του από χαριτωμένα λούτρινα ζωάκια, ενέπνευσε το κλασικό παιδικό βιβλίο.

Σε αυτήν παρουσιάζονται, βέβαια, και κάποια πιο σύνθετα στοιχεία, αφού η ταινία προβάλλει τον τρόπο, με τον οποίο το διάσημο αρκουδάκι έφερε μια νότα ελπίδας στην Αγγλία, κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου.

Δείτε το τρέιλερ:



Το συγκινητικό σενάριο, το εντυπωσιακό καστ των ηθοποιών και το πολλά υποσχόμενο τρέιλερ, μας ώθησαν ήδη να κάνουμε μία νοητή σημείωση στο ημερολόγιό μας, προκειμένου να την απολαύσουμε με τα παιδιά μας το ερχόμενο Φθινόπωρο στον κινηματογράφο.

Πηγή: housebeautiful.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v