Μαζί σου κάνουμε περισσότερα – Η ιστορία της Ράνιας για «Το Σχολείο που θέλεις»

Μαζί σου κάνουμε περισσότερα – Η ιστορία της Ράνιας για «Το Σχολείο που θέλεις»

Η Ράνια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ο γιος της, είναι μαθητής του 92ου Δημοτικού Σχολείου. Μαθαίνοντας για το πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον «Το Σχολείο Που Θέλεις» από ένα άλλο σχολείο που συμμετείχε σε περασμένη χρονιά και είχε ανακαινιστεί, η Ράνια και μαζί της μια μεγάλη ομάδα εκπαιδευτικών, γονιών και εθελοντών, κινητοποιήθηκαν ώστε το 92ο Δημοτικό Σχολείο να λάβει συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Το σχολείο αναδείχθηκε μέσα από ανοικτή ψηφοφορία του κοινού – έτσι όλοι μαζί κατάφεραν να κάνουν τους μικρούς μαθητές του να χαμογελάσουν και να αγαπήσουν περισσότερο το σχολείο τους.

Με τη βοήθεια ανθρώπων όπως η Ράνια, έχουν αναδιαμορφωθεί 13 σχολεία μέχρι σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, μέσα από μια επένδυση που έχει ξεπεράσει το 1,1 εκ. ευρώ. Ήδη, έχει βελτιωθεί η εμπειρία και η σχολική καθημερινότητα 4.500 μαθητών και εκπαιδευτικών, κάθε χρόνο.

Φέτος, οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και σύντομα θα μάθουμε ποιο θα είναι φέτος «Το Σχολείο που θέλεις» μέσα από την επιλογή του κοινού. Μαζί τους, η Coca-Cola Τρία Έψιλον μπορεί να κάνει περισσότερα.

v