Η online επιστροφή χρημάτων ξεκίνησε στο Pigogo.gr!

Η online επιστροφή χρημάτων ξεκίνησε στο Pigogo.gr!

To Pigogo είναι ο νέος, επαναστατικός τρόπος να πραγματοποιείς τις online αγορές στα αγαπημένα σου ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά και να κερδίζεις επιστροφή χρημάτων, σε μία πληθώρα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως ταξίδια και εισιτήρια, μόδα και ομορφιά, είδη σπιτιού, τεχνολογία και ηλεκτρονικά, ασφάλειες και πολλά ακόμα.

Η λειτουργία και η διαδικασία του www.pigogo.gr είναι απλή και γρήγορη. Πρώτα κάνεις δωρεάν εγγραφή. Μετά βρίσκεις μέσα από τον κατάλογο του site, το ηλεκτρονικό κατάστημα που σε ενδιαφέρει, με πάνω από 400 συνεργαζόμενα e-shops με επώνυμα brands, και μεταφέρεσαι σε αυτό για να πραγματοποιήσεις κανονικά τις αγορές σου. Στη συνέχεια, κερδίζεις επιστροφή χρημάτων - όχι πόντων - που πιστώνονται στον λογαριασμό σου!

Όμως η επανάσταση συνεχίζεται και με μια δημιουργική διαφημιστική καμπάνια! Από τις αρχές Μαΐου, οι Pigogo μάς προσκαλούν να πάρουμε μέρος στην online επιστροφή, με αρχική επικοινωνία στο Digital περιβάλλον, αλλά και στο ραδιόφωνο.

Γι’ αυτό και εσείς, όταν θέλετε να ψωνίσετε online, μπείτε πρώτα στο Pigogo.gr και κερδίστε τα λεφτά σας πίσω!

Λίγα λόγια για το Pigogo.gr

Τo Pigogo αποτελεί τον πιο έξυπνο τρόπο εξοικονόμησης χρημάτων από online αγορές στην Ελλάδα. Με πάνω από 400 συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα, προσφέρει επιστροφή χρημάτων, αποκλειστικές προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια σε επώνυμα προϊόντα και υπηρεσίες όλων των κατηγοριών. Επιστρέφοντας χιλιάδες ευρώ στους χρήστες του κάθε μήνα, το Pigogo κάνει πράξη την υπόσχεση που έχει δώσει σε όλους τους Έλληνες καταναλωτές: δίνει τα λεφτά τους πίσω! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pigogo.gr.

v