5 οικονομικές πισίνες για να δροσιστείτε στην Αθήνα

5 οικονομικές πισίνες για να δροσιστείτε στην Αθήνα

Αν το Πόρτο Γερμενό σου πέφτει μακριά και η πλαζ Βουλιαγμένης ενοχλητικά γεμάτη, τότε ίσως πρέπει να θέσεις σ’ εφαρμογή το Σχέδιο Β, αγαπητέ αναγνώστη: βουτιά σε πισίνα. Τίποτα δεν είναι σαν τα καθαρά, αλμυρά νερά της θάλασσας, αλλά κάποιες φορές η πισίνα ενός café (για παράδειγμα) είναι απείρως βολικότερη. Συγκεντρώσαμε μερικές από τις οικονομικότερες επιλογές για καφεδάκι by the pool.

Balux Café: Sea side

Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα

Τηλ.: 210 8941620

Είσοδος: 9€ τις καθημερινές και 13€ τα σαββατοκύριακα

Το ξέρουμε και το αγαπάμε ως μια εκ των πιο φιλικών για παιδιά επιλογών του καλοκαιριού. Το Balux café, δεν απλώνει άνετες ξαπλώστρες μόνο στην παραλία, αλλά δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επισκεφτούν να κάνουν βουτιές στην πισίνα του. Την επόμενη φορά που θα κατηφορίσετε προς Αστέρα Γλυφάδας, έχετέ το κατά νου. Η πισίνα λειτουργεί από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

Halandri Tennis Club

Γαρυττού 13, Χαλάνδρι

Τηλ.: 210 6398336

Είσοδος: 10€ τις καθημερινές και 15€ τα σαββατοκύριακα

Ακούγοντας «Tennis Club» σκέφτεσαι ακριβοντυμένους κυρίους με ψηλομύτες συζύγους. Τα πράγματα είναι πολύ πιο γήινα, ωστόσο –ειδικά στο Tennis Club του Χαλανδρίου, που απέχει λίγα λεπτά απ’ το κέντρο της πόλης. Υπόσχεται δροσερές βουτιές στην πισίνα του, που –όπως λένε οι υπεύθυνοι- γεμίζει από νερό δικής τους πηγής. Η πισίνα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Πισίνα Café

Ακτή Θεμιστοκλέους 25, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210 4511324

Είσοδος: 5€ για όλες τις ημέρες της εβδομάδας

Αν προτιμάτε να δροσιστείτε προς… Πειραιά μεριά, το Πισίνα café στην Ακτή Θεμιστοκλέους είναι ίσως αυτό που ψάχνετε. Το βράδυ μαζεύει «νεαρόκοσμο» για κοκτέιλ και χορό, αν όμως βρεθείτε εκεί τις πρωινές ώρες, μπορείτε να κάνετε τις απλωτές σας στη μεγάλη πισίνα του μαγαζιού πίνοντας το καφεδάκι σας. Έχετε κατά νου, ότι η πισίνα λειτουργεί από τις 10 έως τις 6 το απόγευμα.

Da Vinci Bar Restaurant

Αγ. Ιωάννου 23, Αγ. Παρασκευή.

Τηλ.: 210 6000102

Είσοδος: Δευτέρα-Πέμπτη 8€/ Παρασκευή-Κυριακή 10€ (η είσοδος περιλαμβάνει καφέ ή ποτό)

Μία ακόμα επιλογή για τους κατοίκους βορείων προαστείων (και όχι μόνο), που θέλουν να δροσιστούν χωρίς να ταξιδέψουν ως την πλησιέστερη παραλία. Το προσεγμένο Da Vinci Bar Restaurant, υπόσχεται να σας δροσίσει έναντι μικρού αντιτίμου (στο οποίο περιλαμβάνεται και ο καφές ή το ποτό σας), όταν η θερμοκρασία γίνεται ενοχλητική. 

Poseidon

Λεωφ. Ποσειδώνος 72, Π. Φάληρο

Τηλέφωνο: 210 9872000

Είσοδος: 10€ τις καθημερινές και 12€ τα σαββατοκύριακα (η είσοδος για τα παιδιά έως 6 ετών είναι δωρεάν)

Επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, βρίσκεται το ξενοδοχείο Poseidon, που στον όγδοο όροφό του διαθέτει άνετη πισίνα με θέα που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Η πισίνα λειτουργεί μεταξύ 10 το πρωί και 7.30 το βράδυ –και, στη συνέχεια, ο χώρος μένει ανοιχτός για ποτό (αλλά και για να χαζέψετε με την ησυχία σας το ηλιοβασίλεμα).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v