Sam loves Betty: Οι καλοκαιρινές μας στιγμές, όπως θα έπρεπε να είναι!

Sam loves Betty: Οι καλοκαιρινές μας στιγμές, όπως θα έπρεπε να είναι!

Όλη την ημέρα στη δουλειά ονειρεύεσαι τη στιγμή που θα γυρίσεις σπίτι, θα φορέσεις αναπαυτικά ρούχα και θα αράξεις στον καναπέ ή στην αυλή μαζί με την πιο γλυκιά παρέα του κόσμου!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό και πιο όμορφο από τα γέλια και τα παιχνίδια με την οικογένεια σου. Αν βέβαια την ατμόσφαιρα δεν τη χαλούσε αυτό το ενοχλητικό «ζζζ…». Ξέρεις πολύ καλά από πού προέρχεται. Τα κουνούπια κάνουν κι εκείνα το δικό τους πάρτυ, ιδιαίτερα τα ζεστά καλοκαιρινά απογεύματα, με τα σημάδια τους να χαλούν την απόλαυση των καλοκαιρινών στιγμών.

Για αυτούς που αγαπάμε, μια νέα, εξελιγμένη και με ιδιαίτερη αισθητική σειρά αντικουνουπικών και εντομοαπωθητικών, κάνει τη διαφορά και αλλάζει τα δεδομένα.

Η σειρά Sam loves Betty είναι μια ιστορία αγάπης και αποτελεσματικά ήπιας προστασίας από τις ιπτάμενες ενοχλήσεις του καλοκαιριού. Είναι τα εντομοαπωθητικά όπως θα έπρεπε να είναι.

Για να μην χρειάζεται να φοράς εσύ η ίδια ή τα πιτσιρίκια σου μακρυμάνικα μες το καλοκαίρι, θυμήσου ότι μπορείς να προστατευτείς αποτελεσματικά τόσο με κάποιο εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα όσο και με κάποιο κερί ή υγρό που με το άρωμά του θα διώξει τους ενοχλητικούς επισκέπτες μακριά.

Τα προϊόντα Sam Loves Betty θα τα βρεις σε συσκευασίες και συνταγές που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη. Επίλεξε το Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα με Φυτική Κιτριοδιόλη που διαρκεί 5 ώρες και είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών. Σε περίπτωση που το κουνούπι σας τσιμπήσει, εφάρμοσε το Γαλάκτωμα με Φυτικά Εκχυλίσματα που θα καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα και θα προσφέρει γρήγορη ανακούφιση.

Για μεγαλύτερη σιγουριά ενόσω σουρουπώνει μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Sam Loves Betty Εντομοαπωθητικό Κερί με έλαιο Γερανιόλης και Φυτική Κιτράλη που έχει ευχάριστο άρωμα και θα απωθήσει αποτελεσματικά τα κουνούπια παρέχοντας 50 ώρες προστασίας.

Για ήρεμες νύχτες, με πιο «χορταστικό» ύπνο για όλους, επίλεξε το Εντομοαπωθητικό Υγρό με Έλαιο Γερανιόλης και Φυτική Κιτράλη σε οποιοδήποτε χώρο μέσα στο σπίτι.

Έτσι θα είσαι σίγουρη ότι τα απογεύματά σας θα είναι πράγματι ώρα χαλάρωσης και παιχνιδιού και ότι οι μικροί σου ήρωες προστατεύονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v