Δείτε πώς ανακάλυψε αυτή η μαμά ότι έχει καρκίνο του μαστού!

Δείτε πώς ανακάλυψε αυτή η μαμά ότι έχει καρκίνο του μαστού!

Ο καρκίνος του μαστού είναι τόσο διαδεδομένος που από τη στιγμή που οι σημερινές κοπέλες αποκτούν στήθος, βάλλονται διαρκώς από πληροφορίες σχετικά με ύποπτους όγκους σε αυτό, τους οποίους θα πρέπει να διερευνήσουν σε βάθος. Υπάρχουν, όμως, και συμπτώματα που εμφανίζονται στο στήθος, για τα οποία δεν μιλά σχεδόν ποτέ κανείς. Ένα από αυτά είχε και η μαμά Sherrie Rhodes, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Δείτε τι παρατήρησε στο στήθος της και τι έγραψε σχετικά στον λογαριασμό της στο Facebook.

«Χθες διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Το σοκ ήταν τεράστιο, γιατί το μόνο σύμπτωμα που είχα ήταν αυτά τα λακάκια στο στήθος μου. Τα παρατήρησα στα τέλη του Ιουνίου και δύο ημέρες αργότερα πήγα στον γυναικολόγο μου, ο οποίος με παρέπεμψε σε κλινική μαστού. Βρέθηκα εκεί πριν από περίπου μία εβδομάδα και έκανα έναν υπέρηχο, ο οποίος αποκάλυψε μια μάζα. Στη συνέχεια έκανα μαστογραφία, η οποία επιβεβαίωσε το εύρημα και έτσι έκανα βιοψία την ίδια μέρα. Δεν ανησυχούσα, όμως, ιδιαίτερα, γιατί δεν είχα όγκο ή κάτι τέτοιο. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα έδειξαν καρκίνο του μαστού.»



Η ίδια συνεχίζει: «Σας παρακαλώ ελέγχετε τακτικά το στήθος σας και μην αγνοείτε οτιδήποτε μη συνηθισμένο. Αν δεν είχα δει μια τέτοια εικόνα ποτέ, δεν θα είχα ιδέα ότι λακάκια σαν αυτά μπορεί να αποτελούν σημάδι καρκίνου. Κοινοποιήστε την εικόνα αυτή και ενημερώστε όλες τις γυναίκες.»



Θυμίζουμε ότι σε παλαιότερο άρθρο είχαμε δημοσιεύσει μία ακόμα εξαιρετικά χρήσιμη εικόνα, με όλα τα πιθανά συμπτώματα που μπορεί να έχει στο στήθος ο καρκίνος του μαστού. Δείτε την εδώ.

Πηγή: scarymommy.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v