Κάντε στην κόρη σας έναν κότσο «Μίνι Μάους» σε 5'

Κάντε στην κόρη σας έναν κότσο «Μίνι Μάους» σε 5

Δεν χρειάζεται να έχετε ταλέντο στην κομμωτική (ή κομμωτήριο) για να φτιάξετε ένα πρωτότυπο χτένισμα στην κόρη σας. Αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες και, μέσα σε πέντε λεπτά, θα φτιάξετε το χαριτωμένο χτένισμα «Μίνι Μάους» στη μικρή σας, χωρίς κόπο και -το κυριότερο- χωρίς να ταλαιπωρηθεί.

(Photo: lilyshop.com)

Βουρτσίστε πολύ καλά τα μαλλιά της κόρης σας.Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα gel απλώνοντάς την ομοιόμορφα στα μαλλιά της.

Αν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν styling, μπορείτε να προσπεράσετε αυτό το βήμα –το gel θα βοηθήσει το χτένισμα να είναι πιο σταθερό.

Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να βοηθήσετε το gel να απλωθεί παντού και να φτιάξτε μια σφιχτή αλογοουρά.Βεβαιωθείτε ότι η αλογοουρά είναι σφιχτή και «ισιώστε» τις τούφες που «πετάνε».Πάρτε ένα λαστιχάκι και γυρίστε το δυο φορές γύρω από την κοτσίδα.Γυρίστε μια ακόμα φορά το λαστιχάκι, χωρίς όμως να περάσετε την αλογοουρά από μέσα του.Στην τελευταία περιστροφή, μην αφήσετε ολόκληρη την τούφα να περάσει μέσα από το λαστιχάκι, αλλά φτιάξτε έναν κότσο όπως στις φωτογραφίες: 

Ο κότσος πρέπει να είναι σφιχτός και χρειάζεται να περισσεύει αρκετό μήκος.

Χωρίστε στη μέση τον κότσο και πάρτε μερικά τσιμπιδάκια.«Ανοίξτε» τα δύο μέρη των μαλλιών καλά με τα χέρια σας, προσέχοντας να είναι ίσα.Πάρτε την τούφα που περισσεύει και τυλίξτε την γύρω από τη μέση του κότσου δημιουργώντας έναν φιόγκο.Χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια για να ασφαλίσετε στη βάση του κότσου την τούφα.Τέλος, χρησιμοποιήστε μερικά ακόμα τσιμπιδάκια «ανοίγοντας» τα μέρη του «φιόγκου», όπως στη φωτογραφία.Ο κότσος «Μίνι Μάους» είναι έτοιμος.Πηγή: lilyshop.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

v