6 λόγοι να λατρέψεις έναν Παρθένο

6 λόγοι να λατρέψεις έναν Παρθένο

Θα σας πούμε τι πραγματικά πιστεύουμε εμείς -κι ας λένε οι κακές γλώσσες ό,τι θέλουν: πιστεύουμε, ότι οι Παρθένοι είναι το πιο παρεξηγημένο ζώδιο. Πιστεύουμε, ότι η τελειομανία τους είναι προϊόν της υψηλής εφυΐας τους, ότι η καρδιά τους είναι χρυσή κι ότι, κόντρα σε ο,τι λέγεται, είσαι πολύ τυχερός αν τους έχεις στη ζωή σου. Κι όλα αυτά, γιατί, ένας Παρθένος...

Δεν μπορεί να σου αρνηθεί τη βοήθειά του

Κάθε Παρθένος που σέβεται τον εαυτό του έχει στο αίμα του τη διάθεση να βοηθήσει. Ακόμη κι αν δεν ανήκεις στον στενό του κύκλο, αν ζητήσεις τη βοήθειά του, ο Παρθένος θα τρέξει να στη δώσει με όλη του την ψυχή. Δεν θα βοηθήσει περιμένοντας ανταλλάγματα. Θα βοηθήσει γιατί τον έχετε παρεξηγήσει: είναι πολύ γλυκός.

Θα βάλει τα δυνατά του για να τον συμπαθήσεις

Ναι, μπορεί πίσω απ’ αυτό να κρύβονται μερικές ανασφάλειες, όμως δεν είναι πολύ συμπαθητικό όταν κάποιος βάζει τα δυνατά του για να σε γνωρίσει, όταν προσπαθεί χαμογελαστός να μπει στην κουβέντα κάνοντας αστεία και ακούγοντας ειλικρινά ό,τι έχει να πει ο καθένας; Ε, αυτός είναι ο Παρθένος.

Μπορεί να γίνει δηλητηριώδης, αλλά μόνο μ’ αυτούς που πρέπει

Ο Παρθένος έχει τη φήμη ότι στάζει δηλητήριο. Η φήμη ισχύει, αλλά το δηλητήριο δεν χύνεται τσάμπα –αντιθέτως, έχει ως αποδέκτη αυτόν που πρέπει. Απεχθάνεται τους αλαζόνες και τους υπερόπτες, όπως κι εκείνους που μιλούν επί παντός επιστητού χωρίς να ξέρουν πού τους πάν’ τα τέσσερα και δεν διστάζει να το δείξει. Του δίνεις άδικο; Δεν του δίνεις.

Είναι πανέξυπνοι

Όλα αυτά τα περί τελειομανίας των Παρθένων, προέρχονται ακριβώς απ’ αυτό: έχουν γρήγορο, υπεραναλυτικό μυαλό που δεν σταματάει ποτέ να σκέφτεται. Ναι, καμιά φορά δεν μπορούν να βρουν ησυχία. Ναι, τα θέλουν όλα όπως ακριβώς τα φαντάστηκαν. Όμως, έχουν φοβερές ιδέες, πολύ χιούμορ και άπειρες λύσεις για κάθε πρόβλημα.

Είναι οι καλύτεροι φίλοι

Αν κάτι μπορείς να πεις για τους Παρθένους είναι ότι είναι καλοί σε πολλά, πολλά πεδία. Ένα απ’ αυτά είναι και οι φιλίες τους: είναι πάντα διαθέσιμοι να ακούσουν, μπορεί να φύγουν απ’ τη δουλειά τους αν χρειαστεί να συμπαρασταθούν, να πάρουν αεροπλάνα και βαπόρια για να είναι εκεί όταν χρειαστεί. Δίνουν εξαιρετικές συμβουλές και είναι οι απόλυτοι μετρ της ενσυναίσθησης. Αν έχεις για φίλο έναν Παρθένο, ένα είναι βέβαιο: θα σε υπερασπιστεί μέχρι θανάτου.

Είναι πολύ ερωτικοί

Ο Παρθένος ξέρει να συντροφεύει, ξέρει να φιλάει, ξέρει ν’ ακούει και να κανακεύει… Είναι παιδί για σπίτι και μπορεί να σε φροντίζει απ’ το πρωί ως το βράδυ, να σου δώσει το τέλειο δώρο, να σου κάνει την τέλεια έκπληξη. Αυτές, όμως, είναι μόνο μερικές απ’ τις πτυχές του. Ίσως επειδή θέλει να προσφέρει ευχαρίστηση γενικά, είναι και φοβερά δοτικός και τρυφερός στο σεξ και οι περιπτύξεις μαζί του εξασφαλίζουν 100% σεξουαλική επιτυχία.

Πηγές:in2life, Star Secrets 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v