«Έτσι ήταν το σώμα μου πριν και μετά τον τοκετό»

«Έτσι ήταν το σώμα μου πριν και μετά τον τοκετό»

Η Anupa King δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram δύο φωτογραφίες πριν και μετά τον τοκετό. Η ίδια παραδέχεται, ότι χρειάστηκε πολλή δύναμη για να δείξει πώς είναι το σώμα της μετά τη γέννα, όμως στη συνέχεια κατάλαβε πως όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα, είναι πολύ σημαντικότερα από την εικόνα του...

«Θυμάστε την πρώτη φωτογραφία που είχα το κουράγιο να μοιραστώ μαζί σας ενώ ήμουν έγκυος. Για να κάνω το ίδιο με τη δεύτερη φωτογραφία, που δείχνει πώς είναι η κοιλιά μου μετά τη γέννα, χρειάστηκα 10 φορές περισσότερο κουράγιο. Η πρώτη εικόνα τραβήχτηκε λίγες ώρες πριν γεννήσω και η δεύτερη, 3 εβδομάδες μετά -ωστόσο, στο μυαλό μου, υπολογίζω 2 εβδομάδες, γιατί τις πρώτες 7 μέρες μετά τη γέννα, ένα μέρος του πλακούντα συνέχιζε να είναι στη μήτρα μου.

Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να μοιραστώ αυτές τις φωτογραφίες, είναι ο εξής: αυτό είναι το σώμα μιας χορεύτριας, επομένως κανονικά το σώμα μου θα επανερχόταν στην αρχική του κατάσταση πολύ γρήγορα, όμως, δεν έγινε έτσι. Ειδικά τώρα που παράγει την τροφή που χρειάζεται ο Levi. Πραγματικά θαυμάζω όλες τις μαμάδες που λένε ότι, με τον θηλασμό, το σώμα τους επανέρχεται. Εγώ θα κάνω αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να ξανανιώσω ο εαυτός μου.



Χθες, με ρώτησε ένας υπάλληλος στο σούπερ- μάρκετ: “Περιμένεις αγοράκι ή κοριτσάκι;” και αυτό κανονικά θα έπρεπε να με κάνει να νιώσω άσχημα. Εννοώ, ότι δεν είμαι πια έγκυος αλλά σίγουρα μοιάζω με έγκυο. Του απάντησα χαμογελώντας ότι έκανα ένα αγοράκι. Μόλις έφυγα απ’ το μαγαζί, συνειδητοποίησα ότι αγαπάω το σώμα μου και ότι είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Αυτός είναι και ο λόγος που σας έδειξα τις φωτογραφίες. Δεν με πειράζει πόσο καιρό θα χρειαστεί για να γίνει όπως παλιά. Ξέρω ότι θα βρει τον δρόμο του. Μέχρι τότε, θα συνεχίσω να το φροντίζω γιατί ξέρω ότι αυτό χρειάζεται, τόσο για μένα όσο και για τον Levi, τον γιο μου.»

Πηγές: popsugar και instagram

v