Οι μεγαλύτερες διαφορές της πρώτης εγκυμοσύνης από τις επόμενες σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο!

Οι μεγαλύτερες διαφορές της πρώτης εγκυμοσύνης από τις επόμενες σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο!

Μέσα σε 3 μόλις λεπτά, η Esther Anderson, μαμά και blogger στο Story of this life, καταφέρνει να μας δείξει πόσο διαφορετική είναι η πρώτη εγκυμοσύνη από τις επόμενες. Από τη μία, η μέλλουσα, πρωτάρα μαμά ξέρει τα πάντα για το αγέννητο μωρό της και είναι οργανωμένη σε σημείο υπερβολής. Από την άλλη, η… παλιά μαμά, που έχει ήδη δύο παιδιά, κάνει σχεδόν τα πάντα διαφορετικά. Και είναι λογικό.

Οι δύο μαμάδες καλούνται να απαντήσουν στην ίδια ερώτηση. Οι απαντήσεις τους, ωστόσο, διαφέρουν κατά πολύ, με εξαίρεση την τελευταία…



Συνοψίσαμε τις βασικές διαφορές, όπως τις παρουσιάζει με τρομερό χιούμορ η Esther στο βίντεο:

*Στην πρώτη εγκυμοσύνη, ξέρεις ακριβώς το βάρος του αγέννητου μωρού σου. Με λεπτομέρεια ζυγαριάς ακριβείας. Στις επόμενες, δεν σε προβληματίζει το ζήτημα.

*Στην πρώτη εγκυμοσύνη κάνεις τα πάντα για να καταπολεμήσεις τις πρωινές ναυτίες. Στις επόμενες, απλώς τυλίγεις μια σακούλα γύρω απ’ το λαιμό σου ενώ προσέχεις τα δύο σου παιδιά.

*Στην πρώτη εγκυμοσύνη, εξοπλίζεις το βρεφικό δωμάτιο με τα πιο μοντέρνα έπιπλα. Στις επόμενες, βάζεις την κούνια… όπου χωράει!

*Στην πρώτη εγκυμοσύνη, ακολουθείς κατά γράμμα μια αυστηρή διατροφή. Στις επόμενες, πολύ απλά, υποκύπτεις στις λιγούρες σου.

*Στην πρώτη εγκυμοσύνη, παίρνεις ελάχιστο βάρος προσέχεις τόσο πολύ, επομένως δεν χρειάζεσαι ειδικά ρούχα. Στις επόμενες, απλώς κατεβάζεις την κούτα με τα άνετα, φαρδιά ρούχα που έχεις ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό.

*Στην πρώτη εγκυμοσύνη, ξέρεις λεπτό προς λεπτό πώς θα είναι η μέρα που θα γεννήσεις. Στις επόμενες, θες απλώς να σου δώσουν όσο πιο πολλά φάρμακα γίνεται για να μην πονάς.

*Στην πρώτη εγκυμοσύνη, κρατάς το ημερολόγιο του παιδιού σου πριν καλά- καλά γεννηθεί. Στις επόμενες… γιατί χρειάζεται αυτό;

*Στην πρώτη εγκυμοσύνη, χαίρεσαι ακόμα και με την πιο μικρή κλωτσιά του μωρού. Στις επόμενες, απλώς παρακαλάς να σταματήσει να σε κλωτσάει.

* Στην πρώτη εγκυμοσύνη, σκέφτεσαι πόσο πολύ θες να γνωρίσεις το ανθρωπάκι που έχεις μέσα σου. Στις επόμενες, σκέφτεσαι ακριβώς το ίδιο!

Πηγή: huffingtonpost.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v