Νέο LEGO Store στο The Mall Athens: Όλος ο συναρπαστικός κόσμος της LEGO, μόνο εδώ!

Νέο LEGO Store στο The Mall Athens: Όλος ο συναρπαστικός κόσμος της LEGO, μόνο εδώ!

Το νέο LEGO® Store άνοιξε στο The Mall Athens και σας περιμένει να ανακαλύψετε το συναρπαστικό κόσμο της LEGO®. Με αποκλειστικά προϊόντα LEGO®, με πολύχρωμα τουβλάκια στο «Pick a Brick», με εμπνευσμένες φιγούρες στο «Build a Minifigure» και μια σειρά από μοναδικές καινοτομίες. Όλος ο συναρπαστικός κόσμος της LEGO® είναι μόνο εδώ, στο τρίτο επίπεδο του The Mall Athens. Η δημιουργικότητα, η φαντασία και η διασκέδαση απογειώνονται και χαρίζουν σε μικρούς και μεγάλους ατέλειωτες στιγμές χαράς!

Ένα διαδραστικό περιβάλλον για τα παιδιά

Το νέο LEGO® Store ακολουθεί πιστά την αρχιτεκτονική και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν όλα τα LEGO® Store στον κόσμο. Πάνω από 100 LEGO® σετ θα παρουσιάζονται σε μόνιμη βάση στις ειδικές προθήκες και τα οποία θα ανανεώνονται διαρκώς. Το κατάστημα δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να παίζουν καθημερινά με τα αγαπημένα τους τουβλάκια LEGO® .         

Στο χώρο θα φιλοξενούνται και μεγάλες κατασκευές αγαλμάτων LEGO®, όπως του Αγίου Βασίλη για την φετινή περίοδο των Χριστουγέννων.

Αποκλειστικά προϊόντα και καινοτομίες

Όσοι επισκέπτονται το νέο LEGO® Store θα μπορούν να αποκτούν πρώτοι αυτοί τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν αργότερα στην Ελλάδα, αλλά και να αγοράζουν πρώτοι αυτοί προϊόντα που κυκλοφορούν αποκλειστικά σε LEGO® Certified Stores, σύμφωνα με τα παγκόσμια λανσαρίσματα.

Επιπλέον, κάθε μήνα στο νέο LEGO®, Store, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να χτίσουν ένα μοναδικό, συλλεκτικό Mini LEGO® σετ, το οποίο θα γίνεται δικό τους μόλις το ολοκληρώσουν (Monthly Mini Builds). 

Διάλεξε τα τουβλάκια που θες στο «Pick a Brick»

Για πρώτη φορά και μόνο στο νέο κατάστημα LEGO® όλοι θα μπορούν να διαλέξουν όσα και όποια τουβλάκια εκφράζουν την προσωπικότητά τους, για να χτίσουν τις δικές τους μοναδικές κατασκευές. Η καινοτομία «Pick a Brick» με τους άπειρους συνδυασμούς, απελευθερώνει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. 

Χτίσε τη δική σου LEGO® φιγούρα στο «Build a Minifigure»

Συνδυάζοντας όσα και όποια στοιχεία θέλουν, όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να φτιάξουν το δικό τους, μοναδικό LEGO® Minifugure- μια ακόμη καινοτομία, μια ακόμη μοναδική εμπειρία!

Δώρο με κάθε αγορά 

Οι πρώτοι πελάτες του νέου LEGO® Store θα πάρουν δώρο το συλλεκτικό κωδικό 40145, για αγορές 120 ευρώ και άνω. Ο συγκεκριμένος κωδικός κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό και παρουσιάζεται αποκλειστικά σε εγκαίνια καταστημάτων LEGO® Store. 

Τα δώρα συνεχίζονται...

Κάθε μήνα οι πρώτοι πελάτες του καταστήματος για αγορές 120 ευρώ και άνω, θα κερδίζουν ένα αποκλειστικό LEGO®  σετ, το οποίο δεν θα πωλείται από το κατάστημα. Για τον Δεκέμβρη, το δώρο είναι ο χριστουγεννιάτικος κωδικός 40253, μια ακόμη ευκαιρία να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας LEGO®  με αποκλειστικούς κωδικούς. 

Βρες μοναδικές προτάσεις δώρου στο Gift Center

Μια ατέλειωτη σειρά από πρωτότυπα δώρα σας περιμένουν στο Gift Center, με αποκλειστικούς κωδικούς σε μικρό μέγεθος, για παιδιά από 1,5 - 99 ετών. Εδώ, το δώρο γίνεται διασκέδαση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v