7 τρυφερά σκίτσα που δείχνουν ότι η αγάπη βρίσκεται στα μικρά πράγματα

7 τρυφερά σκίτσα που δείχνουν ότι η αγάπη βρίσκεται στα μικρά πράγματα

Πιστεύατε κι εσείς όταν ήσασταν μικροί ότι να αγαπάς σημαίνει να γίνεσαι Ηρακλής και ιππότης και Τζεντάι για την αγάπη σου; Ότι ο έρωτας μετουσιώνεται σε τιτανοτεράστιες πράξεις ηρωισμού, ευγνωμοσύνης, τρελού ρομαντισμού κι αυτοθυσίας; Αν δεν είστε έντεκα ετών, τότε σίγουρα έχετε καταλήξει ότι όλα αυτά είναι πολύ χαριτωμένα αλλά απέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα απ’ την αλήθεια.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι όταν κανείς αγαπά, μπορεί να μην μεταμορφώνεται σε Υπερήρωα της Αγάπης και να μένει ένας κοινός θνητός, αλλά ένας θνητός που κάνει ιαματικές αγκαλιές, δίνει φιλιά, ακούει, γελάει, εμπιστεύεται, υπομένει και σέβεται.

Τα παρακάτω τρυφερά σκίτσα της Lynn Choi αποτυπώνουν όλες τις μικρές, αγαπησιάρικες ψηφίδες της καθημερινότητας ενός ερωτευμένου ζευγαριού. Κι είναι η πιο γλυκιά απόδειξη ότι η αγάπη βρίσκεται στα μικρά.

Μπορεί να δείτε περισσότερα έργα της ακολουθώντας την στο Instagram

Αγάπη είναι να σου φτιάχνει έναν πύργο από pancakes τα πρωινά του σαββατοκύριακουΝα σε ταΐζει στο στόμα και να ανησυχεί που δεν τρως πολύΝα σου δίνει την πιο ζεστή του αγκαλιά όταν βλέπεις εφιάλτες κι όταν κρυώνειςΝα κάνεις αγκαλιές τα ηλιόλουστα απογεύματαΚαι να «λιώνετε» αγκαλιά, τρώγοντας κινέζικο και σουβλάκια και γλυκά και βλέποντας χαζομάρεςΑγάπη είναι να σε κάνει να γελάςΚαι να μην τον πειράζει που σε παίρνει ο ύπνος παντούΠηγή: boredpanda.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

v