Τα ζώδια που ταιριάζουν απίστευτα στο σεξ

Τα ζώδια που ταιριάζουν απίστευτα στο σεξ

Μπορεί να θεωρείτε ότι στο σεξ είναι όλα θέμα «χημείας», όμως οι αστρολόγοι υποστηρίζουν ότι τ’ άστρα καθορίζουν ποιο είναι το ταίρι μας στο κρεβάτι, κάνοντας συγκεκριμένους συνδυασμούς ζωδίων πιο εκρηκτικούς. Αν πιστεύετε στα ζώδια, αξίζει να διαβάσετε αυτό το κείμενο για να δείτε αν οι ειδικοί έχουν πέσει μέσα. Αν όχι, αξίζει απλώς και μόνο να τους ρίξετε μια ματιά από περιέργεια. Ξέρετε εσείς...

*Φωτογραφία: im.mtv.fi

Κριός και Τοξότης

Ο Κριός είναι περιπετειώδης, εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας και ο Τοξότης, που αγαπάει τη διασκέδαση, θα νιώσει ότι έχει ν’ αντιμετωπίσει μία ενδιαφέρουσα ερωτική πρόκληση μαζί του. Είναι και οι δύο αυθόρμητοι και εκφράζουν τα «θέλω» τους στο κρεβάτι, γι’ αυτό και δεν διστάζουν ποτέ να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα. Όπου κι αν βρίσκονται και όποτε θέλουν...

Παρθένος και Ταύρος

Είναι και τα δύο ζώδια της γης. Ξεχειλίζουν από αισθησιασμό και συγκεντρώνονται στις 5 αισθήσεις την ώρα του σεξ. Κάθε αυθεντικός Παρθένος θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει σεξουαλικά τον Ταύρο, ο οποίος με τη σειρά του θα τον γοητεύσει με τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που βγάζει ως ερωτικός σύντροφος.

Δίδυμος και Υδροχόος

*Φωτογραφία: lovedatingdoc.com

Η επικοινωνία και το παιχνίδι είναι οι ιδανικές λέξεις για να περιγράψουν το σεξ μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων. Γι’ αυτό και αρχίζουν να φτιάχνουν την κατάλληλη ερωτική ατμόσφαιρα πριν καν βγάλουν τα ρούχα τους, μιλώντας βρώμικα. Επιπλέον, στον Υδροχόο αρέσει να πειραματίζεται και στον Δίδυμο να περνάει καλά κι έτσι είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να βαρεθούν ποτέ μαζί. Ακόμα κι αν κάτι πάει στραβά ή ένα πείραμα δεν τους «βγει», δεν θα το βάλουν κάτω- απλώς, θα δουν πώς μπορούν να το βελτιώσουν.

Καρκίνος και Ιχθύες

Δεν έχουν όρια στο να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα όπως γίνεται με τα ζώδια του νερού. Πειραματίζονται συνεχώς με αμέτρητες στάσεις, διάφορα είδη σεξ αλλά και διαφορετικές τοποθεσίες. Φαινομενικά, είναι χαμηλών τόνων άτομα με την ευγένεια να είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους, όμως αυτό μην σας ξεγελά- το σεξ ανάμεσά τους μπορεί να γίνει πολύ έντονο. Επιπλέον, μπορούν να «διαβάσουν» πολύ εύκολα ο ένας τον άλλον κι έτσι να ικανοποιηθούν και με το παραπάνω και οι δύο πλευρές. Το σεξ στη θάλασσα ή σε πισίνα είναι κάτι που τους εξιτάρει!

Λέων και Ζυγός

Στον Λέοντα αρέσει να τον εξυψώνουν, γι’ αυτό και ο Ζυγός είναι ο καλύτερος σεξουαλικός παρτενέρ που θα μπορούσε να έχει, αφού καλύπτει την ανάγκη του πρώτου να νιώθει ότι τον λατρεύουν ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ. Παράλληλα, στους Ζυγούς αρέσει να έχουν κάποιον να φροντίζουν, περισσότερο με τη συναισθηματική έννοια του όρου, γι’ αυτό και απολαμβάνουν τη σύνδεση που νιώθουν με τους Λέοντες. Ενδεχομένως χρειάζονται λίγη παραπάνω δράση για να γίνει το σεξ πιο περιπετειώδες, όμως ανοίγονται πολύ εύκολα ο ένας στον άλλον σχετικά με το τι τους «ανάβει» και τι δεν τους αρέσει. Γενικά, το σεξ μεταξύ τους μπορεί να είναι άλλοτε ρομαντικό και άλλοτε πιο αυθόρμητο και πειραματικό.

Σκορπιός και Αιγόκερως

*Φωτογραφία: bustle.com

Από τη μία, ο Αιγόκερως λειτουργεί εγκεφαλικά και από την άλλη ο Σκορπιός έχει τη φήμη του πιο ερωτικού ζωδίου. Αναρωτιέστε πώς αυτοί οι δύο «δένουν» μαζί; Ο Σκορπιός προκαλεί συνεχώς τον παρτενέρ του να γίνει πιο περιπετειώδης στο κρεβάτι και ο Αιγόκερως ανταποκρίνεται βλέποντάς το σαν στοίχημα που πρέπει να κερδίσει. Οι σεξουαλικές προτιμήσεις του Σκορπιού μπορεί να θεωρούνται «προχωρημένες» για πολλούς, όμως ο Αιγόκερως θα μπει στο παιχνίδι μαζί του μέχρι να φτάσουν στην τελειότητα.

Πηγή: bustle.com

v