Τι προβλέπουν τα ζώδια για το 2018

Τι προβλέπουν τα ζώδια για το 2018

Τρεις ανάδρομες κινήσεις του Ερμή, πέρα-δώθε πλανητών και πλανητικές πορείες συνθέτουν, σύμφωνα με τους αστρολόγους, μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά για όλους. Για άλλους το κέντρο βάρους βρίσκεται στα επαγγελματικά, για άλλους στα ερωτικά. Άλλοι θα χαράξουν νέα πορεία κι άλλοι θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητά τους. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι μέλλει γενέσθαι για το κάθε ζώδιο σύμφωνα με τους ειδικούς του είδους.

Κριός

Επιτυχία, επιβράβευση για τους κόπους σας και άφθονη ευχαρίστηση προβλέπεται για τους Κριούς. Στόχοι που αφορούν τη δουλειά αλλά και την αυτοβελτίωσή σας θα επιτευχθούν το νέο έτος. Ο Άρης σε σύνοδο με τον ηγεμονικό Δία το πρώτο διάστημα του 2018, προμηνύει μια περίοδο όπου οι ηγετικές σας ικανότητες θα λάμψουν.

Από τον Μάρτιο έως τα μέσα του Απρίλη, η επιρροή του Ερμή θα σας οδηγήσει στο να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να δείτε ποιες αλλαγές πρέπει να κάνετε στον εξωτερικό αλλά και εσωτερικό σας κόσμο, χτίζοντας έναν δυνατότερο και πιο φωτεινό εαυτό. Το καλοκαίρι, με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας, να ηρεμήσετε και να κάνετε πιο στρατηγικές και νηφάλιες κινήσεις προκειμένου να διορθώσετε τόσο την κοινωνική όσο και την εργασιακή σας ζωή.

Με… τις ευλογίες των πλανητών, θα είστε γεμάτοι ενέργεια και θα έχετε ένα σωρό φοβερές ιδέες που, με λίγη προσπάθεια, θα καταφέρουν να εκπληρωθούν!

Ταύρος

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, είναι στα καλύτερά της την χρονιά που έρχεται και ευνοεί την επίτευξη των στόχων σας και των φιλοδοξιών σας. Προσέξτε μόνο, αυτές οι φιλοδοξίες να είναι ευγενείς και μεγαλόπνοοες… Ενδέχεται να υπάρξει μια τάξη για άρνηση στις αλλαγές –μην παρασυρθείτε και αφήστε τις συνθήκες να σας δείξουν τον δρόμο.

Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο, σηματοδοτεί μια υπέροχη περίοδο όπου θα περιβάλλεστε από υπέροχες σκέψεις και αγαπημένα πρόσωπα. Το πλανητικό σκηνικό του φθινοπώρου, φαίνεται ότι θα σας δώσει την ευκαιρία να είστε το επίκεντρο της προσοχής και, μάλιστα, για τους ανθρώπους που σας νοιάζουν πραγματικά. Οι σχέσεις σας θα αποκτήσουν περισσότερο βάθος και ουσία.

Κι επειδή ξέρουμε ότι οι Ταύροι είναι οι υλιστές του ζωδιακού κύκλου, λαμβάνουμε την τιμή να αναφέρουμε ότι τα οικονομικά σας προβλέπεται να ανθίσουν.

Δίδυμος

Για τους Διδύμους αυτή είναι η χρονιά αλλαγών και νέων ξεκινημάτων. Θα έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους και να εμπλακείτε σε νέες καταστάσεις περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Θα εξερευνήσετε πτυχές της ζωής που αγνοούσατε ή περιφρονούσατε και θα πραγματοποιήσετε σημαντικές αλλαγές τόσο στις φιλίες σας όσο και στη δουλειά σας. Το 2018 είναι για εσάς μια χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας θα χτίσετε ένα νέο «εγώ».

Ο Ερμής θα κάνει… ανάδρομες βόλτες, οπότε κρατήστε χαμηλό προφίλ την άνοιξη και περιορίστε τα ρίσκα το καλοκαίρι. Το φθινόπωρο θα είστε πιο σοφοί και ήρεμοι και θα μπορέσετε να εφαρμόσετε όσα μάθατε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Από τον Νοέμβριο και μετά, η αγάπη της ζωής σας θα πρέπει να έχει όλη σας την αφοσίωση, γιατί τα άστρα πρόκειται να ευνοήσουν τον έρωτά σας.

Καρκίνος

Ανοιχτό βιβλίο θα είναι η ζωή για εσάς το νέο έτος, αφού τα άστρα σας δίνουν ανοιχτό εισιτήριο για όλα όσα μπορεί να προσφέρει. Η δουλειά, η οικογένεια, τα οικονομικά και τα ερωτικά σας θα είναι σε φάση ανόδου, αφού έχετε τη μοναδική δεξιότητα να κρατάτε τα πάντα σε ισορροπία και να δουλεύετε χαλαρά και ψύχραιμα.

Στα μέσα του καλοκαιριού, η έκλειψη της Σελήνης θα σας βοηθήσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα, κάνοντας και μεγαλύτερα πλάνα. Αν κάποια μικρά εμπόδια εμφανιστούν στη ζωή σας μετά το τέλος του καλοκαιριού μην πτοηθείτε, αλλά δείξτε τον δυναμισμό που κρύβεται μέσα σε κάθε ευαίσθητο Καρκίνο για να τα ξεπεράσετε.

Λέων

Θα μπείτε δυναμικά στη νέα χρονιά πραγματοποιώντας σημαντικές αλλαγές που έπρεπε να έχουν γίνει από καιρό και ελαφραίνοντας από βάρη που σας εξαντλούσαν. Μεγάλες ευκαιρίες, έντονη εργασιακή κινητικότητα, δυναμισμός και αλλαγές θα χαρακτηρίσουν το πρώτο μισό της νέας χρονιάς. Ίσως αλλάξετε κατεύθυνση στην καριέρα σας, γνωρίσετε νέους συνεργάτες ή δείτε παλιά επαγγελματικά σχέδια να πραγματοποιούνται.

Η επιρροή του Δία θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της σχέσης σας με τη μητέρα ή κάποιον άλλο κοντινό σας συγγενή και θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ανθρώπινα τις οικογενειακές σας σχέσεις αλλά και να αντιμετωπίσετε πιο υπεύθυνα τον εαυτό σας. Αξίζει να σημειώσετε, αν είστε ελεύθερη/ος, ότι το 2018 προβλέπεται άκρως ερωτικό για εσάς, οπότε… ετοιμαστείτε!

Παρθένος

Το 2018 θα είναι για τους Παρθένους μια χρονιά έντασης, με τα πάνω της και τα κάτω της – τα καλά νέα είναι ότι έχετε κάθε ικανότητα να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα πάνω και να διαχειριστείτε άψογα τα κάτω! Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι τρεις φορές ανάδρομο φέτος και μάλιστα και τις τρεις η πορεία του θα σχετίζεται με ζώδια της φωτιάς (Κριό τον Απρίλιο, Λέοντα τον Αύγουστο και Τοξότη τον Νοέμβριο). Μετά από κάθε ανάδρομη πορεία, εσείς θα νιώθετε πιο δυνατοί και παθιασμένοι και θα βλέπετε ότι όλα γύρω σας παίρνουν τον δρόμο τους.

Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, τόσο τα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σας θα είναι… ηλεκτρισμένα και πολύ θετικά. Θα χρειαστεί ίσως να πάρετε ορισμένες αποφάσεις σχετικά με τη δουλειά σας τον Αύγουστο, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχήσει. Κρατήστε ότι η φετινή χρονιά θα είναι γεμάτη κοινωνικότητα, εντάσεις και ζωή!Ζυγός

Φέτος ο κόσμος θα περιστρέφεται γύρω σου, αγαπητέ Ζυγέ. Ετοιμάσου να δεις τους ανθρώπους να αποζητούν τη συμβουλή, τη φιλία και τις ηγετικές σου ικανότητες. Θα σου βγει φυσικά, οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε την προσοχή των ανθρώπων. Προσπάθησε να δώσεις καλούς λόγους στους ανθρώπους να σ’ αγαπούν και να σε σέβονται, με το να γίνεις ακόμη πιο ήρεμος και γενναιόδωρος. Η τριπλή ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα επιβραδύνει κάποιες ταραχές (άρα δεν θα λειτουργήσει άσχημα για ‘σένα) και θα τελειώσει με μια μεγάλη ένταση.

Αν στο τέλος του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου, δείτε την καριέρα σας να κλονίζεται, μην πανικοβληθείτε – είναι για καλό. Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα παραφυλάει στο τελευταίο τέταρτο του ’18.

Σκορπιός

Δυναμισμός και αποφασιστικότητα θα χαρακτηρίσουν την χρονιά που έρχεται για τους Σκορπιούς. Μόλις διαλέξεις τον στόχο σου κι αρχίσεις να δρας προκειμένου να τον κατακτήσεις, τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει πίσω. Και, μπορεί στην αρχή του χρόνου να νιώσεις κάποια ένταση που θα απομακρύνει τους ανθρώπους από κοντά σου, αλλά στη συνέχεια θα γίνεις ιδιαίτερα δημοφιλής και κοινωνικός.

Σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε να κάνετε με την επαγγελματική σας ζωή πριν πάρετε αποφάσεις και εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να «τα βάλετε κάτω», ούτως ώστε να επιστρέψετε δυναμικοί και γεμάτοι ζωντάνια απ’ τον Σεπτέμβριο.

Τοξότης

Θα μπείτε πολύ δυναμικά (όπως, άλλωστε, συνηθίζετε) στο 2018 και τίποτα δεν μπορεί να σας κόψει τη φόρα. Οι Τοξότες δεν έχουν καιρό για χάσιμο το 2018, έχουν σπουδαία σχέδια, πολύ κόσμο να δουν και πολλά μέρη να επισκεφτούν. Η επιρροή του Δία από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο φωνάζει στους Τοξότες να πάρουν τον χρόνο τους και να μετρήσουν τα «θέλω» τους –τόσο σχετικά με τη δουλειά τους, όσο και με και με την κοινωνική τους ζωή.

Ωστόσο, απ’ τις 8 Νοεμβρίου που ο Δίας βγαίνει απ’ τον Σκορπιό και μπαίνει στον Τοξότη, τίποτα και κανείς δεν θα μπορεί να σταματήσει τη θετική σας διάθεση, την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας σε όλους τους τομείς.

Αιγόκερως

Η ζωή σου γίνεται καλύτερη κι αποκτά το νόημα που έψαχνες το 2017, αγαπητέ Αιγόκερε! Θα δεις τα πράγματα πιο καθαρά και το περιβάλλον σας θα βοηθήσει να αναδειχτείτε στη δουλειά σας. Θα απολαύσετε ευρεία στήριξη τόσο από την οικογένεια και τους φίλους σας όσο και από συναδέλφους κατά τη διάρκεια της άνοιξης και το καλοκαίρι, θα υπάρξει έντονη κινητικότητα στα οικονομικά σας.

Σε γενικές γραμμές, η δουλειά και τα οικονομικά σας θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής την χρονιά που έρχεται, ωστόσο από το φθινόπωρο ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια ζητήματα οικογενειακού χαρακτήρα που σχετίζονται με τα παιδιά σας.

Υδροχόος

Αυτή η χρονιά είναι μια χρονιά αλλαγών για τους Υδροχόους. Θα νιώσετε πιο σημαντικοί και η επίδρασή σας στις ζωές των άλλων θα είναι εντονότερη. Μπορεί να μην παίρνετε τον εαυτό σας πάντα στα σοβαρά, αλλά πρέπει να πάρετε στα σοβαρά αυτό που κάνετε, να δείτε την απίστευτη εξέλιξή σας και να αποδεχτείτε την ευτυχία σας.

Η επιρροή της κίνησης του Ουρανού θα είναι καταλυτική (από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο) και θα κάνετε μεγάλες, θεμελιακές αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί το ρίσκο και τις αλλαγές, αφού σας παρέχει απ’ τη μία ασφάλεια και σταθερότητα κι απ’ την άλλη διάθεση για πειραματισμούς. Το φθινόπωρο, η Αφροδίτη θα βελτιώσει σημαντικά την ερωτική σας σχέση.

Πάθος, δημοφιλία και δυναμισμός: αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της χρονιάς που έρχεται.

Ιχθείς

Θα είναι μια χρονιά σκληρής δουλειάς, που θα σας απασχολήσουν πρακτικά θέματα –χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα βαρεθείτε. Όσο κι αν οι συνθήκες σας πιέσουν να ασχοληθείτε με πράγματα πιο… πεζά, μη χάσετε τον δρόμο για τα όνειρά σας. Το καλό είναι ότι θα βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν και θα βελτιώσετε πολύ σημαντικά την καθημερινότητά σας.

Από το φθινόπωρο και εξής η τύχη θα είναι με το μέρος σας και ίσως δείτε επαγγελματικά όνειρα να πραγματοποιούνται. Το τέλος του χρόνου, δεν αποκλείεται να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωής σας που θα τη γεμίσει πάθος και ενέργεια.

Καλή μας χρονιά!

Πηγή: horoscope.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

v