Ο άντρας μου χαζεύει άλλες γυναίκες στο ίντερνετ. Πώς πρέπει να χειριστώ αυτή την κατάσταση;

Ο άντρας μου χαζεύει άλλες γυναίκες στο ίντερνετ. Πώς πρέπει να χειριστώ αυτή την κατάσταση;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***  

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι ο άντρας μου, με τον οποίο έχουμε μια κορούλα, χαζεύει τακτικά γυναίκες που ανεβάζουν προκλητικές και τολμηρές φωτογραφίες σε διάφορα μέσα στο διαδίκτυο. Εγώ έχω μόνο Facebook ενώ εκείνος έχει προφίλ σε πολλά μέσα. Στο Facebook προφανώς δεν το κάνει αυτό για να μην δω εγώ τα likes του και τις επαφές του. Επειδή κάτι ψιλιάστηκα έπειτα από μια συζήτησή μας, έψαξα και είδα ότι στα υπόλοιπα μέσα κάνει follow μόνο σε γυναίκες με προκλητικά προφίλ και πολύ τολμηρές φωτογραφίες που θυμίζουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Η αλήθεια είναι πως ζήλεψα και σάστισα γιατί και τα 7 χρόνια που είμαστε μαζί, δεν με έχει κάνει να τον αμφισβητήσω. Καταλαβαίνω την ανάγκη του να βλέπει άλλες γυναίκες (όλοι χαζεύουμε το όμορφο εξάλλου, είτε άντρες είτε γυναίκες) όμως το να το κάνει τόσο απροκάλυπτα είναι κάτι που με ενοχλεί. Δεν σκέφτεται ούτε καν ότι μπορεί συνάδελφοι και φίλοι του να βλέπουν τα follow και τα likes του και ότι γίνεται ρεζίλι- μάλιστα, έχει αφήσει ανοιχτό το προφίλ του και μπορεί να το δει ο καθένας. Ακόμα δεν του έχω μιλήσει γιατί δεν ξέρω πώς να χειριστώ την κατάσταση χωρίς να φανώ παράλογη, ζηλιάρα ή υστερική αλλά το σκέφτομαι συνέχεια.

Απάντηση:

*Φωτογραφία: rd.com

Αγαπητή αναγνώστρια,

Οι σχέσεις έχουν δυνατότητα να εκμεταλλευτούν το χρόνο με πολλούς τρόπους. Μπορεί να εξελιχθούν, να βελτιώνονται, να οπισθογυρίζουν ή να μένουν στάσιμες. Οι σύντροφοι είναι εκείνοι που θα επιλέξουν τον τρόπο με τον οποίο ο χρόνος θα επηρεάσει τη σχέση τους. Η απόφαση αυτή, χρειάζεται διαρκώς επισφράγιση ή αλλαγή.

Είναι πολύ όμορφο που εκτιμάτε την ομορφιά και την αναγνωρίζετε σαν καλό στοιχείο στους ανθρώπους. Ωστόσο, από τα λεγόμενά σας, μοιάζει το θέμα αυτό να σας έχει δυσκολέψει. Στο πέρασμα του χρόνου, ίσως έχετε αφήσει την ομορφιά της σχέσης σας να θαμπώσει. Μιλήστε με τον σύντροφό σας, όχι για να παραπονεθείτε για ότι είδατε, αλλά ως μια ειλικρινή αναζήτηση νέας απάντησης για την πορεία σας. Τι είναι εκείνο που αναζητάει και τι είναι εκείνο που εσείς θέλετε; Δεσμευτείτε ξανά! Είναι υπέροχο να χαίρεστε την ομορφιά! Μπορείτε να τη χαρείτε μέσα στη σχέση σας! Ζητήστε του πράγματα που σας αρέσουν και προσφέρετέ του κι εσείς νέα δεδομένα που θα τον γοητεύσουν ξανά, οχι από απελπισία. Δεν έχει νόημα να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση εάν δεν παράγεται από καθαρή επιθυμία! Βάλτε λοιπόν ζωντάνια, πάθος, ομορφιά. Ο πραγματικός κόσμος έχει περισσότερες δυνατότητες από τον εικονικό. Εκμεταλλευτείτε τες…

Σας ευχαριστώ. 

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v