Έχω βαρεθεί την ερωτική μας ζωή, αλλά συνεννοούμαστε άψογα. Να χωρίσω ή όχι;

Έχω βαρεθεί την ερωτική μας ζωή, αλλά συνεννοούμαστε άψογα. Να χωρίσω ή όχι;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!*** 

Καλησπέρα σας. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό που με ταλαιπωρεί χρόνια: η ερωτική μου ζωή με τον άντρα μου δεν με καλύπτει. Δεν είναι ότι δεν υπάρχει συχνότητα ή όρεξη από πλευράς του… απλά δεν με καλύπτει. Δεν περνάω καλά στο σεξ. Λυπάμαι που το παραδέχομαι, αλλά έχω βαρεθεί. Σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα τα πηγαίνουμε παραπάνω από καλά. Συνεννοούμαστε άψογα και υπάρχει πολλή αγάπη. Έχω φτάσει στα όριά μου, όμως και θέλω να βρω μια λύση. Πιστεύετε ότι πρέπει να χωρίζουν δυο άνθρωποι όταν παύει να υπάρχει ερωτική χημεία;

Απάντηση:

*Φωτογραφία: aljamila.com

Αγαπητή αναγνώστρια,

Η ερωτική χημεία, όπως αναφέρετε, είναι η ένωση δύο προσώπων σε ερωτικό επίπεδο. Η ένωση αυτή, όπως και κάθε ένωση, αποτελείται από δύο στοιχεία, που όταν ενωθούν, παράγουν ένα αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα αυτό παραμένει σταθερό, όσο τα στοιχεία τα οποία το παράγουν παραμένουν σταθερά.

Με άλλα λόγια, δενμπορεί να έρθει κάποια αλλαγή στην ερωτική σας ζωή, εάν εσείς δεν την επιδιώξετε. Εάν ο σύντροφός σας, σας είναι σημαντικός και θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση, τότε έχετε να αξιοποιήσετε όλη τη ζωντάνια σας προκειμένου να χαρείτε τον έρωτά σας με κάθε τρόπο. Εάν εσείς δεν έχετε διάθεση να μετακινηθείτε προς αυτήν την κατεύθυνση, χάνετε ήδη πολλές από τις δυνατότητές σας να επηρεάσετε το κλίμα και να το φέρετε στην επιθυμητή θερμοκρασία.

Στην χημεία που λέγαμε, εάν αλλάξει το ένα στοιχείο υπάρχει περίπτωση η ένωσή του με το άλλο, να φέρει το ίδιο αποτέλεσμα; Όχι, απαντώ. Επομένως, αποφασίζετε ποιο στοιχείο σας συμφέρει να αλλάξετε. Εσάς ή τον σύντροφο σας;

Σας ευχαριστώ. 

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v