8 δώρα για βάφτιση μέχρι 20 ευρώ

8 δώρα για βάφτιση μέχρι 20 ευρώ

Η λογική ότι το καλό δώρο είναι και ακριβό είναι μάλλον ξεπερασμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα δώρα που κοστίζουν λίγο παραπάνω δεν αξίζουν. Για τις βαφτίσεις στις οποίες θα είστε καλεσμένοι στο άμεσο μέλλον (κάτι μας λέει ότι θα είναι και πολλές, λόγω εποχής!), μπορείτε να επιλέξετε πρακτικά δώρα που θα φανούν χρήσιμα τόσο στους γονείς όσο και στο/ στη νεοφώτιστο, χωρίς να ξοδέψετε πάνω από 20 ευρώ.

*Φωτογραφία: unipres.ru

Κρεμαστό παιχνίδι για την κούνια και το καρότσι

Ωραία και τα κλασικά παιχνίδια που προορίζονται για την κούνια του μωρού, όμως είναι ογκώδη και δεν μπορείς να τα εφαρμόσεις στο καρότσι. Αντίθετα, αυτό το υφασμάτινο σπιράλ παιχνίδι δραστηριοτήτων, μπορεί να γίνει η παρέα του μωρού στις βόλτες με τους γονείς του, αφού τοποθετείται και στο καρότσι.



Θα το βρείτε online εδώ.

Τιμή: 20 ευρώ.

Σωσίβιο για τα πρώτα του μπανάκια

Το εν λόγω σωσίβιο ενδείκνυται για βρέφη από 3 μηνών και είναι ιδανικό για να απολαύσει το μωρό το μπανάκι του στη θάλασσα, όχι στην κολυμπήθρα! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και τα 4 έτη (το μοντέλο αυτό απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως 18 κιλά) κι έτσι ξέρετε πως θα κάνετε ένα δώρο με ορίζοντα 4ετίας. Για να σας καθησυχάσουμε, το σωσίβιο έχει προσαρμόσιμη ζώνη ασφαλείας και μαξιλαράκια που φουσκώνουν, για να μην υπάρχει κίνδυνος να πέσει ή να γλιστρήσει το παιδί.



Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

Τιμή: 21,90 ευρώ.

Φωτάκι νυχτός-αρκουδάκι

Ακόμα ένα δώρο που γονείς και παιδί θα χαρούν για χρόνια. Εκτός του ότι φωτίζει το βρεφικό δωμάτιο, το διακοσμεί χαριτωμένα. Οι γονείς μπορούν να το χρησιμοποιούν για να ελέγχουν αν το μωρό είναι εντάξει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αργότερα, θα χρησιμεύσει για να μην φοβάται το παιδί το σκοτάδι. 



Βρείτε το εδώ.

Τιμή: 19,90 ευρώ.

Κουβέρτα δραστηριοτήτων

Λέγεται κουβέρτα αλλά έχει δύο χρήσεις. Μπορεί να τοποθετηθεί στο πάτωμα έτσι ώστε το παιδί να παίζει με τα παιχνίδια που έχει πάνω της αλλά και να χρησιμοποιηθεί ως κουβερτάκι για το καρότσι όταν κάνει ψύχρα, που μάλιστα θα κρατάει το παιδί απασχολημένο. Τονίζουμε σε εσάς για να τονίσετε κι εσείς στη μαμά του ότι πλένεται κανονικά στο πλυντήριο (αφού αφαιρεθεί η κουδουνίστρα).



Θα το δείτε εδώ.

Τιμή: 18 ευρώ.

Βρεφικό μπουρνούζι-κάπα

Είναι πιο χρήσιμο απ’ τις κλασικές πετσέτες γιατί αγκαλιάζει και στεγνώνει το μωρό μετά το μπάνιο. Θα τα βρείτε σχεδόν παντού, σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.



Τιμή: 10 ευρώ.

Δείτε το online εδώ.

Γάντι οδοντοφυΐας

Προλάβετε τη μαμά και χαρίστε της ένα γάντι με το οποίο θα ανακουφίζει το μωρό της όταν αρχίζει να βγάζει τα πρώτα του δοντάκια. Το μωρό το φοράει στο χέρι του κι έτσι δεν του πέφτει όπως ο μασητικός κρίκος ή άλλα αντίστοιχα προϊόντα.



Τιμή: 20,69 ευρώ.

Δείτε το online εδώ.

Ισοθερμική τσάντα

Θα φανεί ιδιαίτερα πρακτική στους γονείς για τις καλοκαιρινές διακοπές, την παραλία και τις βόλτες με το μωρό τους αφού διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού του παιδιού.



Θα τη βρείτε εδώ.

Τιμή: 16,95 ευρώ.

Αναμνηστικό αποτύπωμα



Είναι το λιγότερο πρακτικό δώρο στη λίστα μας, αλλά έχει συναισθηματική αξία. Με μια απλή διαδικασία (στη συσκευασία αναγράφονται οι οδηγίες χρήσης), οι γονείς μπορούν να κρατήσουν για πάντα το αποτύπωμα της πατούσας και της παλάμης του μωρού του από την ημέρα της βάφτισης.

Τιμή: 16 ευρώ.

Βρείτε το online εδώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v