4 ξεχωριστά στέκια για οικογένειες

4 ξεχωριστά στέκια για οικογένειες

Σας πιάνει κι εσάς αυτό που, με το που ανοίγει ο καιρός, δεν μπορείτε να μείνετε σπίτι και θέλετε να κανονίσετε επειγόντως έξοδο; Εμάς μας έχει πιάσει εδώ και καιρό, γι’ αυτό επιλέξαμε να συγκεντρώσουμε σε ένα άρθρο 4 μέρη που θεωρούμε ότι καλύπτουν τις ανάγκες γονιών και παιδιών, έτσι ώστε να περάσουμε όλοι καλά, και που, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, μπορούν να γίνουν τα καινούρια στέκια μας.

Hygge House

Το τελευταίο διάστημα, έχουν ανοίξει πολλά μαγαζιά για οικογένειες στα Νότια Προάστια και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Μία από τις καινούριες αφίξεις στον χώρο της... οικογενειακής διασκέδασης είναι το Hygge House, ένα family friendly μαγαζί στο οποίο μπορείτε να πάτε από το πρωί για καφέ και brunch μέχρι το βράδυ για φαγητό ή ποτό. Προτιμήστε να κάτσετε στα τραπεζάκια έξω έτσι ώστε τα παιδιά να χαρούν τον κήπο κι εσείς τον καφέ σας στον ήλιο. Το μαγαζί παρέχει στους μικρούς θαμώνες του ξύλινα και άλλα παιχνίδια με τα οποία μπορούν να απασχολούνται όσο εσείς χαλαρώνετε. Για τα ακόμα πιο μικρά παιδιά, υπάρχει καρεκλάκι φαγητού και το μαγαζί διαθέτει και χώρο για θηλασμό.

Δείτε περισσότερα στο Facebook και στο Instagram.

Πού θα πάτε: Λαοδίκης 38, Γλυφάδα.

Τηλέφωνο: 2108940447.

My1Cuisine

Το My1cuisine είναι ένα εστιατόριο που αξίζει να επισκεφθείτε, ειδικά αν σας αρέσει η gourmet κουζίνα και είστε γονείς. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα ξεχωριστά πιάτα του ή να επωφεληθείτε της προσφοράς, με την οποία κάθε Τετάρτη και Πέμπτη προσφέρεται μενού 2 ατόμων με πίτσα, σαλάτα και κρασί με 19,5 ευρώ. Τα μεσημέρια της Κυριακής, όσο εσείς απολαμβάνετε το φαγητό σας, τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά, ενώ φυσικά έχουν και το δικό τους παιδικό μενού.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Facebook.

Πού θα πάτε: Μεταμορφώσεως 27, Μοσχάτο.

Τηλέφωνο: 2104828131.

Casca family and friends

Αν συμφωνείτε με τον στίχο της Μελίνας «όσο κι αν ψάξω, δεν βρίσκω άλλο λιμάνι τρελή να μ’ έχει κάνει όσο τον Πειραιά», κατεβείτε μέχρι τη Μαρίνα Ζέας μαζί με τα παιδιά για να μυρίσετε και να δείτε θάλασσα. Το Casca που βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Μαρίνας Ζέας σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε οπτική επαφή με τον ήλιο, τη θάλασσα αλλά και τα παιδιά που μπορούν να τρέχουν ανενόχλητα, να εξερευνήσουν το υποβρύχιο του Παπανικολή, να παίξουν και να κάνουν ποδήλατο δίπλα σας. Μία επίσκεψη μέχρι το Ναυτικό Μουσείο, που είναι λίγα βήματα μακριά και φυσικά μία βόλτα στη Μαρίνα επιβάλλονται μετά τον καφέ και το σνακ. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Facebook.

Πού θα πάτε: Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς.

Τηλέφωνο: 2104180184.

Πάρκο Φλοίσβος, Play food and coffee

Η αλήθεια είναι ότι το παρακάναμε με τη θάλασσα σ’ αυτό το κείμενο αλλά παραδεχόμαστε ότι της έχουμε αδυναμία. Στον Φλοίσβο, λοιπόν, θα τα βρείτε όλα: λίγο καφέ, λίγο θάλασσα και λίγο παιδότοπο. Εσείς θα χαλαρώσετε πίνοντας τον καφέ σας ή... κολατσίζοντας στο καφέ του πάρκου και τα μικρά σας παίζουν στην καινούρια παιδική χαρά δωρεάν και ανεβαίνουν στα φουσκωτά παιχνίδια και το τραμπολίνο (με έξτρα χρέωση). Σας προτείνουμε επίσης να συνδυάσετε τη βόλτα σας με μια ταινία στο θερινό σινεμά του Φλοίσβου που βρίσκεται δίπλα, το οποίο όμως, ανοίγει στις 17 Μαΐου.

Πού θα πάτε: Πάρκο Φλοίσβου.

Τηλέφωνο: 2109885140.

v