6 μαγικοί παιδότοποι για παιχνίδι στον ήλιο

6 μαγικοί παιδότοποι για παιχνίδι στον ήλιο

Ο καιρός «άνοιξε» και τα πιτσιρίκια πλέον δεν τα κρατάει τίποτα μέσα στο σπίτι. Για να γεμίσετε το Σαββατοκύριακό τους και για να τα βοηθήσετε να εκτονώσουν την ενέργειά τους, η λύση είναι μία: το παιχνίδι στον ήλιο! Και μάλιστα στους πιο πρωτότυπους και ωραίους υπαίθριους παιδότοπους με κάθε λογής παιχνίδια που θα τα ενθουσιάσουν. Δείτε έξι ξεχωριστούς παιδότοπους που θα ζηλέψετε ακόμα και εσείς και ίσως πείτε με παράπονο: «Κρίμα που δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα όταν ήμαστε κι εμείς παιδιά!».

1. Smart Playland στα Σπάτα 

 

Μια ανάσα από την πρωτεύουσα, βρίσκεται ο ξεχωριστός παιδότοπος του Smart Playland. Ευφάνταστα φουσκωτά, πισίνα για να κάνουν… βαρκάδα τα παιδιά, καρουζέλ και ηλεκτρονικά αυτοκινητάκια καρτ θα ενθουσιάσουν αγόρια και κορίτσια. Απλώς προετοιμαστείτε ότι η επίσκεψή σας εκεί αναμένεται να είναι πολύωρη γιατί τα πιτσιρίκια δύσκολα θα «ξεκολλήσουν».

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Διεύθυνση: Ε. Πουλάκη, Σπάτα.

Τηλέφωνο: 210 6025885.

2. Volta fun Town στο Avenue και τη Μαρίνα Φλοίσβου

Συνδυάστε τα ψώνια σας με μια βόλτα μέχρι τον παιδότοπο Volta Fun Town στο Μαρούσι. Στον εξωτερικό του χώρο, τα παιδιά θα διασκεδάσουν στα φουσκωτά, θα χοροπηδήξουν στο τραμπολίνο και θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα με το τραινάκι. Σε περίπτωση που η περιοχή δεν σας βολεύει, Volta Fun Town εδράζεται και στην Μαρίνα Φλοίσβου.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 45, Μαρούσι.

Τηλέφωνο: 210 6109424.

Δείτε περισσότερα εδώ. 

3. Bubbles Park στο Πέραμα 

Αν μένετε στα Δυτικά Προάστια, μία επίσκεψη με τα παιδιά στο Bubbles Park στο Πέραμα σχεδόν επιβάλλεται. Σε μια έκταση 1500 τ.μ. οι επιλογές των παιδιών για παιχνίδι είναι άπειρες! Τραμπολίνο, φουσκωτά, τοίχος αναρρίχησης και αμέτρητα παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους. Παράλληλα, οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν στο καφέ που βρίσκεται δίπλα στον παιδότοπο.

Ο χώρος αναλαμβάνει και την οργάνωση παιδικών πάρτι, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάτι ξεχωριστό για τα γενέθλια του παιδιού σας.

Στην αντίστοιχη ομάδα στο facebook, θα ενημερωθείτε και για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει για τους μικρούς του φίλους (face painting, μπαλονοκατασκευές κλπ.).

Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 9 – 11 , Πέραμα.

Τηλέφωνο: 213 0362393. 

 4. Kids in Action στα Μέγαρα 

Λίγο έξω απ’ την Αθήνα, ο παιδότοπος «Kids in Action» υπόσχεται να χαρίσει στιγμές διασκέδασης σε όλα τα πιτσιρίκια από τριών ετών και πάνω. Θα σκαρφαλώσουν στις παιχνιδοκατασκευές, θα μπουν στο φουσκωτό κάστρο και θα κάνουν μια θαλάσσια βόλτα με χρωματιστές βαρκούλες στην πισίνα του. Και όλα αυτά, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού που μεριμνά ανά πάσα ώρα και στιγμή για την ασφάλεια και τη φύλαξή τους.

Οι γονείς μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ ή το σνακ σας στον ειδικό χώρο που βρίσκεται δίπλα στα παιχνίδια.

Διεύθυνση: Νέα Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου, έξοδος Νο5 Πάχης-Μεγάρων, έναντι στρατοπέδου Δελαπόρτα, Μέγαρα.

Τηλέφωνο: 2296081180.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή από τις 4 μ.μ. έως τις 12.15 π.μ. και Σαββατοκύριακα από τις 9 π.μ. έως τις 12.15 π.μ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

5. Ilioupolis Fun Park στην Ηλιούπολη 

Για να αποδράσετε λίγο από τον θόρυβο της πόλης χωρίς όμως να φύγετε μακριά, το Πάρκο Ναυαρίνου με τον παιδότοπο «Ilioupolis Fun Park» από εδώ και πέρα θα βρίσκεται στις πρώτες σας επιλογές. Πισίνες και συντριβάνι με μπαλάκια, φουσκωτά, baby kart για τους επίδοξους οδηγούς αλλά και ηλεκτρονικά παιχνίδια βρίσκονται όλα στη διάθεση των παιδιών. Το έμπειρο προσωπικό είναι υπεύθυνο για τη φύλαξη των λιλιπούτειων φίλων μας και έτσι εσείς μπορείτε να χαλαρώσετε ελεύθερα στα τραπεζάκια που βρίσκονται κατά μήκος των παιχνιδιών για να δρισιστείτε με ένα κρύο ρόφημα.

Για τα μεγάλα παιδιά ή γονείς που θέλουν να το ρίξουν έξω, υπάρχει μια ποικιλία από κερματοφόρα παιχνίδια.

Ωράριο λειτουργίας: Τις καθημερινές ο χώρος μένει ανοιχτός από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ ενώ τα σαββατοκύριακα από τις 10.30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Διεύθυνση: Σαλαμίνος και Ναυαρίνου (Εντός Πάρκου Ναυαρίνου).

Τηλέφωνο: 210 9924957.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τις εκδηλώσεις που πραγτματοποιούνται στον παιδότοπο, επισκεφθείτε την αντίστοιχη σελίδα στο facebook.

6. Πρότυπος παιδότοπος του Φλοίσβου

Αν θέλετε να… μυρίσετε θάλασσα, ο Πρότυπος Παιδότοπος που βρίσκεται στο Πάρκο Φλοίσβου είναι η καλύτερη επιλογή. Ο χώρος διαθέτει δύο παιδότοπους, έναν για παιδιά από δύο έως πέντε ετών και έναν για πιτσιρίκια μέχρι δώδεκα ετών. Κούνιες, τραμπάλες, εντυπωσιακά κάστρα, πύργοι και καράβια είναι μερικά μόνο απ’ τα παιχνίδια που θα εξερευνήσουν τα παιδιά. Στα θετικά του συγκαταλέγεται ότι το δάπεδο του παιδότοπου είναι στρωμένο από ελαστικό καουτσούκ που μειώνει την πιθανότητα να τραυματιστούν τα παιδιά από κάποια πτώση. Επιπλέον, στον παιδότοπο υπάρχει ένα μεγάλο όργανο με παιχνίδια, που διαθέτει ειδικές ράμπες και σκάλες με λαβές, για παιδιά με αναπηρίες.



Στο τέλος, μπορείτε να χαλαρώσετε στην καντίνα που διαθέτει ο χώρος και να κάνετε μια παραθαλάσσια βόλτα!

Δείτε περισσότερα εδώ

v