Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στην παραλία

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στην παραλία

Μια που ήρθε ο καιρός που αρχίζουμε να ξεχυνόμαστε στις παραλίες, σκεφτήκαμε να «ξεσκεπάσουμε» τα καλά, τα κακά και τα άσχημα των ζωδίων και να εξετάσουμε το πώς συμπεριφέρονται στην εξόρμησή τους στη θάλασσα.

*Φωτογραφία: saramstur.storenvy.com

Κριός: «Γιουριαααααα»

Είναι ένας από εκείνους τους βιαστικούς τύπους που, με το που φτάσουν στην παραλία, πριν καλά-καλά ξεντυθούν, πέφτουν αμέσως στη θάλασσα. Και όχι απλά για να κολυμπήσουν σαν άνθρωποι αλλά για να κάνουν crawl, κατακόρυφα, ακροβατικά στο νερό και γενικώς να μην κάτσουν σε ησυχία. Θα βγουν μόνο όταν βαρεθούν αλλά ακόμα και τότε, θα παίξουν ρακέτες ή μπιτς βόλευ στην παραλία- δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαρώσουν στην ξαπλώστρα τους.

Ταύρος: «Τσάι με λεμόνι στην παραλία»

Είναι από τα πιο εργατικά ζώδια του κύκλου, γι’ αυτό και όταν πηγαίνει στη θάλασσα, θέλει απλά να χαλαρώσει και να το ευχαριστηθεί. Είναι ο «καλοπερασάκιας» της παραλίας, θα πάρει σετάκι ξαπλώστρα-ομπρέλα, θα παραγγείλει το πιο «ψαγμένο» smoothie του καταλόγου, θα κάνει ηλιοθεραπεία και θα πέσει στη θάλασσα για μια, άντε δύο, βουτιές πολλή ώρα μετά την άφιξή του.

Δίδυμος: «Άκουσα γι’ αυτό το τέλειο beach bar...»

Δίδυμος είναι, επομένως δεν μας κάνει εντύπωση το ότι θέλει να πηγαίνει μόνο στις πιο hot παραλίες με τα πιο δημοφιλή beach bars. Φυσικά δεν ξεχνάει τις επικοινωνιακές του δεξιότητες ούτε εκεί. Θα πιάσει κουβέντα στην διπλανή παρέα, στον σερβιτόρο και θα φλερτάρει ελεύθερα (είπαμε, Δίδυμος είναι αυτός!).

Καρκίνος: «Βάλατε όλοι αντηλιακό;»

Ο προστατευτικός του χαρακτήρας σχεδόν του επιβάλλει να προσέχει τους υπόλοιπους της παρέας σαν να ήταν παιδιά του. Φέρνει 2-3 αντηλιακά και ετοιμάζει σνακς και σαντουιτσάκια  για όλη την παρέα. Εννοείται ότι προσέχει να είναι όλοι πασαλειμμένοι με αντηλιακό για να μην καούν.

*Φωτογραφία: pinterest.com

Λέων: «Πάμε παραλία; Σε 2 ώρες θα είμαι έτοιμη!»

Είναι γνωστό πόσο προσέχει ο Λέων την εμφάνισή του και η παραλία δεν αποτελεί εξαίρεση. Δεν θα βγει απ’ το σπίτι, αν δεν συνδυάσει όπως θέλει μαγιό, παρεό, τσάντα, σαγιονάρες, μανικιούρ, πεντικιούρ, καπέλο και πετσέτα θαλάσσης. Εννοείται επίσης, ότι το νεσεσέρ του είναι γεμάτο με αντηλιακό με makeup, ενυδατικό μαλλιών, sun tan και άλλα 2-3 ζευγάρια γυαλιά ηλίου για να αλλάζει όσο είναι στην παραλία.

Παρθένος: «Πρέπει να ελέγξω τον καιρό, την κίνηση στους δρόμους...»

Το πρώτο βήμα είναι και το σημαντικότερο για τον Παρθένο: να εξετάσει αν συντρέχουν όλες οι τέλειες συνθήκες για να πάει στην παραλία. Διαφορετικά, δεν πρόκειται να περάσει καλά. Κάθε φορά, λοιπόν, εξετάζει από πριν τον καιρό, συνυπολογίζει την εύκολη ή δύσκολη πρόσβαση στην παραλία αλλά και το αν θα συναντήσει πολύ κόσμο. Προτιμάει τις ήσυχες και απομονωμένες παραλίες για να μπορεί να διαβάσει βιβλία και να λύσει σταυρόλεξα με την ησυχία του.

Ζυγός: «Τι έχουμε εδώ;»

Δίνει μεγάλη σημασία στο μαγιό που θα φορέσει γιατί με αυτό θα προσπαθήσει να κλέψει τις εντυπώσεις. Αφού βολευτεί στην ξαπλώστρα του, σκανάρει όλη την παραλία και τους λουόμενους. Αν έχει όρεξη για φλερτ, ελέγχει αν υπάρχει κάποιος ανταγωνιστής ενώ αν δεν θέλει να φλερτάρει, απλώς του αρέσει να παρατηρεί τους πάντες και τα πάντα. Όταν χρειαστεί να αποφασίσει αν θα πάρει φυσικό χυμό πορτοκάλι ή φρέντο καπουτσίνο, η αναποφασιστικότητά του θα σας θυμίσει ότι είναι ένας κλασικός Ζυγός.

Σκορπιός: «Μαύρα γυαλιά φοράω»

Δεν είναι ο τύπος της παραλίας. Δεν του αρέσει ο ήλιος, γι’ αυτό και κάθεται στη σκιά χωρίς να βάλει αντηλιακό ενώ αποφεύγει οποιαδήποτε παραλία με κόσμο. Ο εκρηκτικός Σκορπιός προτιμά να απομονώνεται στην ξαπλώστρα του, κάτω από την ομπρέλα του. Τα γυαλιά και το καπέλο συνήθως δεν τα αποχωρίζεται καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του εκεί. Στην παραλία κυκλοφορεί ινκόγκνιτο.

*Φωτογραφία: pinterest.com

Τοξότης: «Μόνο σε μία παραλία θα πάμε;»

Είναι περιπετειώδης και εξερευνητής. Του αρέσει να ανακαλύπτει καινούρια μέρη και παραλίες και φυσικά δεν μπορεί να κάτσει κάτω όσο βρίσκεται στην παραλία. Θα βρει με κάποιον τρόπο να απασχοληθεί, ακόμα κι αν αυτός είναι να μαζεύει τα πιο περίεργα βότσαλα που θα βρει στην άμμο. Και όταν επιτέλους κάτσει στην ψάθα (δεν είναι τόσο ο τύπος της ξαπλώστρας), θα σου πει «Άντε, σε ποια παραλία θα πάμε μετά;».

Αιγόκερως: «Έβαλες την ψάθα σου κολλητά στη δική μου»

Θέλει την ησυχία του με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό. Θα κάνει παρατήρηση στον διπλανό που άπλωσε την πετσέτα δίπλα του (1 μέτρο μακριά είναι λίγο για εκείνον), θα κοιτάξει υποτιμητικά εκείνον τον έφηβο που θα βάλει μουσική δυνατά και τον παππού που θα μιλάει επί μισή ώρα στο τηλέφωνο.

Υδροχόος: «Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία...»

Μαζί με τη θεία τη Λία. Για να πάει ένας Υδροχόος στην παραλία, το μόνο που χρειάζεται είναι καλή παρέα- αλλιώς δεν βρίσκει κανέναν απολύτως λόγο να τραβιέται μέσα στη ζέστη μέχρι εκεί. Ακόμα καλύτερα, μάλιστα, αν προβλέπεται να τραβήξει το πάρτι μέχρι αργά με νυχτερινό μπάνιο, κιθάρα και λουκάνικα ψημένα στη φωτιά.

*Φωτογραφία: saramstur.storenvy.com

Ιχθύες: «...»

Χάνει επαφή με την πραγματικότητα όταν πηγαίνει στην παραλία. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Φοράει το παρεό και το καπέλο του και μπαίνει σε κατάσταση ζεν. Χαλαρώνει απόλυτα και δεν κάνει περιττές κινήσεις παρά μόνο για να πάρει κοντά του το ποτήρι με το κοκτέιλ.

*Μέρος των πληροφοριών προέρχεται από το astrotheme.com

v