7 κορυφαία σε πωλήσεις βιβλία που πρέπει να διαβάσετε αυτό το καλοκαίρι

7 κορυφαία σε πωλήσεις βιβλία που πρέπει να διαβάσετε αυτό το καλοκαίρι

Για όλες εσάς που αγαπάτε το διάβασμα ή για όλες εσάς που θέλετε να το αρχίσετε, ψάξαμε και βρήκαμε τα best sellers των πιο γνωστών βιβλιοπωλείων της Αθήνας, επιλέξαμε μερικά και τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Είναι βιβλία που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας, θα σας κάνουν να γελάσετε, να συγκινηθείτε και να αγαπήσετε τους ήρωες μέσω των ιστοριών τους.

«Ζωή σε πόλεμο» από τη Λένα Μαντά 

Το καινούριο βιβλίο της Λένας Μαντά «Ζωή σε πόλεμο», είναι αφιερωμένο στην μητέρα της, Αθηνά, η οποία έφυγε από την ζωή το έτος 2016. Μέσω της ιστορίας της, η συγγραφέας αποχαιρετά τη μητέρα της και όπως η ίδια αναφέρει σε συνέντευξή της συμφιλιώνεται μαζί της. Είναι ένα βιβλίο δυνατό με βιογραφικά στοιχεία που θα σας συγκινήσει.

«Ιστορία δίχως όνομα» από τον Στέφανο Δάνδολο

Βασιζόμενος στα ημερολόγια της Πηνελόπης Δέλτα, ο Στέφανος Δάνδολος γράφει ένα μυθιστόρημα βαθιά συγκινησιακό, αποτυπώνοντας τον έρωτα της μεγάλης συγγραφέως για τον Ίωνα Δραγούμη.

«Τι έμαθα περπατώντας στον κόσμο» από την Λένα Διβάνη

Ιστορίες αυτοσαρκασμού, ιστορίες από ταξίδια, ιστορίες που σίγουρα ταξιδεύουν τον αναγνώστη  βρίσκονται σε αυτό το βιβλίο που έχει γραφτεί με μεράκι και περιμένει να διαβαστεί από ανθρώπους που ζουν την ζωή τους μακριά από βολεμένες καταστάσεις.

«Φωτιά στα Σαββατόπαχα» από τον Αύγουστο Κορτώ

Για άλλη μια φορά η συγγραφική πένα του Αύγουστου Κορτώ προκαλεί κρίσεις γέλιου στον αναγνώστη μέσω μιας συλλογής ευθυμογραφημάτων. Ερωτήματα τύπου «Είναι δυνατό η μακαρονάδα να σώσει μια σχέση;» ή « Πόσο μαμόθρεφτος  μπορεί να είναι ένας ενήλικας;» απαντιούνται με χιούμορ και με το μοναδικό ταπεραμέντο του συγγραφέα.

«Το δώρο του θυμού» από τον Arun Gandhi

 

Ο εγγονός τους Μαχάτμα Γκάντι μεταφέρει αξίες ζωής που διδάχτηκε από τον παππού του σε ένα εκπληκτικό βιβλίο που απενοχοποιεί τον θυμό, μιλάει για την μοναξιά και το γνωθι σαυτόν και προσφέρει έντεκα πολύτιμα μαθήματα ζωής σε όσους αναζητούν την αυτοβελτίωση.

«Το δέμα» από τον Sebastian Fitzek

Μια ψυχίατρος εξαιτίας μιας τραυματικής εμπειρίας νιώθει ασφάλεια μόνο όταν είναι σπίτι της. Όλα όμως αλλάζουν όταν ένα δέμα που απευθύνεται στον γείτονά της καταλήγει σ' αυτήν. Ο Sebastian Fitzek μας προκαλεί ρίγος με το νέο του θριλερ σε ένα μυθιστόρημα που οι σελίδες ρουφούν τον αναγνώστη σε ένα κόσμο που το μυαλό παίζει παιχνίδια και η ασφάλεια δεν είναι δεδομένη.

«Μάκβεθ» από τον Jo Nesbo

Αν είστε λάτρης της αστυνομικής λογοτεχνίας μην παραλείψετε να διαβάσετε το νέο βιβλίο του Νορβηγού συγγραφέα «Μάκβεθ». Ο Jo Nesbo  δανείζεται τον σαιξπηρικό ήρωα Μάκβεθ και τον μεταμορφώνει σε επιθεωρητή που ζει σε μια πόλη, η οποία πνίγεται από τη διαφθορά. Ο επιθεωρητής καλείται να λύσει μια δύσκολη υπόθεση και να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του παρελθόντος του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v