Ο άντρας μου κοιτάει άλλες γυναίκες απροκάλυπτα, με ενοχλεί και δεν το καταλαβαίνει. Πώς θα τον κάνω να σταματήσει;

Ο άντρας μου κοιτάει άλλες γυναίκες απροκάλυπτα, με ενοχλεί και δεν το καταλαβαίνει. Πώς θα τον κάνω να σταματήσει;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Με τον σύζυγό μου έχουμε την ίδια ηλικία και είμαστε μαζί σχεδόν 20 χρόνια. Καταλαβαίνω την ανάγκη του να κοιτάει άλλες γυναίκες, κι εγώ θα δω έναν όμορφο άντρα στον δρόμο, όμως εκείνος το παρακάνει. Γυρνάει και κοιτάει απροκάλυπτα, ακόμα κι όταν είμαστε μαζί χωρίς να τον νοιάζει ότι με συνοδεύει ή ότι είμαστε με παρέα. Του το εξηγώ και με λέει υπερβολική και ζηλιάρα. Δεν είμαι όμως, απλώς θέλω να μου δείχνει έναν υποτυπώδη σεβασμό. Υπάρχει τρόπος να τον κάνω να σταματήσει; Παραδέχομαι ότι ξεκίνησα να κάνω το ίδιο, να χαζεύω κι εγώ άντρες μπροστά του (δεν νιώθω περήφανη γι’ αυτό), αλλά ούτε που έδωσε σημασία. Πώς θα τον κάνω να σταματήσει επιτέλους;

Απάντηση:

*Φωτογραφία: media.phunutoday.vn

Αγαπητή αναγνώστρια,

Είναι υπέροχο που διατηρείτε με τον σύντροφό σας τη σχέση σας στην πορεία του χρόνου! Υπέροχο είναι, επίσης, που αναγνωρίζετε την ομορφιά ως ένα σημαντικό στοιχείο. Η ομορφιά, όπως νοείται από τον καθένα, δίνει στοιχεία ζωντάνιας τόσο του ατόμου, όσο και της σχέσης. Είναι καλό στοιχείο το ότι μπορείτε να την αναγνωρίσετε, τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας, και να χαρείτε από τη θέασή της. Μη χάνετε, ωστόσο, ευκαιρίες να την παράγετε.

Η δική σας ομορφιά δεν παύει να υπάρχει. Μη χάνετε λοιπόν ευκαιρία να την αξιοποιείτε χρησιμοποιώντας αφορμές που σας δίνονται στην καθημερινότητα για παιχνίδι με τον σύντροφό σας και όχι για γκρίνια. Καλέστε τον να ανακαλύψει νέα στοιχεία δικά σας, νέες ομορφιές αλλά και παλαιότερες που τον οδήγησαν να σας επιλέξει.

Μην τον κάνετε να σταματήσει να αναζητά και να χαίρεται την ομορφιά. Στρέψτε τον προς τη δική σας κατεύθυνση, προσφέροντας του  και κερδίζοντας και εσείς από εκείνον πολλά περισσότερο από την απλή θέαση.

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v