Σπιτικό παγωτό ΓΙΩΤΗΣ για καλοκαίρι με σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία!

Σπιτικό παγωτό ΓΙΩΤΗΣ για καλοκαίρι με σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία!

Καλοκαίρι χωρίς παγωτό δεν γίνεται! Όταν, μάλιστα, μιλάμε για σπιτική γεύση τότε το καλοκαίρι μας είναι ακαταμάχητο! Με αυτό το σκεπτικό, η ΓΙΩΤΗΣ προτείνει το μίγμα για παγωτό – δηλαδή για ένα τέλειο δροσερό σπιτικό γλύκισμα, που λατρεύει όλη την οικογένεια, με αγνά υλικά και πλούσια γεύση. Για την παρασκευή του, δεν χρειάζεται παρά να χτυπήσουμε το μίγμα με φρέσκο γάλα σε απλό μίξερ για 10’ και μετά θα έχουμε 2,5 λίτρα σπιτικό παγωτό!

Το Παγωτό ΓΙΩΤΗΣ κυκλοφορεί σε 7 αγαπημένες γεύσεις: παγωτό σοκολάτα με σιρόπι σοκολάτας, βανίλια με σιρόπι σοκολάτας, φράουλα με σιρόπι φράουλας, καϊμάκι με σιρόπι βύσσινο, cookies & cream με τραγανά μπισκότα, παρφέ βανίλια με κουβερτούρα σε σταγόνες και παγωτό παρφέ σοκολάτα με κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει επιπλέον σιρόπι για το γαρνίρισμα για ακόμα πιο πλούσια γεύση.

Απολαύστε το μόνο του ή σε σπιτικές συνταγές όπως τούρτες, κορμούς παγωτού, σάντουιτς αλλά και milkshake που θα βρείτε σε όλες τις συσκευασίες του μίγματος παγωτού ΓΙΩΤΗΣ μαζί με tips για πλούσια γεύση.

Για επιπλέον εκρηκτικούς συνδυασμούς και απόλαυση συνδυάζουμε το παγωτό με σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ σε 6 μοναδικές γεύσεις ή και γευστικά toppings ΓΙΩΤΗΣ όπως τρούφα, νιφάδες κουβερτούρας, party décor (έγχρωμη τρούφα), σταγόνες λευκής σοκολάτας και γάλακτος, σταγόνες σοκολάτας με γεύση φράουλα, τριμμένο μπισκότο και garni ΓΙΩΤΗΣ.

*Για πρωτότυπες και δοκιμασμένες συνταγές από όλη τη γκάμα των προϊόντων ΓΙΩΤΗΣ επισκεφτείτε το www.sintages-jotis.gr καθώς και τη σελίδα www.jotis.gr.

v