7 ζευγαρίστικες συνήθειες που θα ζήλευε και ο πιο αμετανόητος εργένης

7 ζευγαρίστικες συνήθειες που θα ζήλευε και ο πιο αμετανόητος εργένης

Μπορεί εσείς οι εργένηδες να δηλώνετε υπέρμαχοι της περιπέτειας και πολέμιοι της ρουτίνας, μπορεί να κοκορεύεστε για την ελευθερία και τις καυτές βραδιές σας, ίσως και να κοροϊδεύετε τους παντρεμένους φίλους σας, όμως, κατά βάθος, κάτι βράδια πιάνετε τη σκέψη σας να σας προδίδει και να σκέφτεστε «Θα το ήθελα αυτό!».

Γιατί, κακά τα ψέμματα, υπάρχουν κάποιες μικρές στιγμές με τον άνθρωπό σου που δεν τις αλλάζει για καμία «ελευθερία».

Το ζευγαρίστικο σεξ

Είναι μακράν το καλύτερο σεξ γιατί έχει εγγυημένη επιτυχία σε αντίθεση με τα one night stands και τις εφήμερες σχέσεις. Δεν υπάρχει άγχος, ανασφάλειες και ντροπές! Γνωρίζετε κάθε πτυχή του σώματος του συντρόφου σας και ξέρετε ποια είναι τα «σωστά» κουμπιά, που πυροδοτούν την απόλαυση. Είτε είναι quickie, είτε έχει διάρκεια το ευχαριστιέστε πάντα και δεν ντρέπεστε να βάλετε πιο kinky πινελιές στο κρεβάτι (ή όπου αλλού). Οι αγκαλίτσες μετά είναι το κερασάκι της βραδιάς.

Στη μπανιέρα δυο-δυο

Εντάξει δεν συμβαίνει με την ίδια συχνότητα όπως παλιότερα, αλλά το να κάνεις μπάνιο με το έτερον ήμισυ είναι μία από τις πιο αγαπημένες ζευγαρίστικες  συνήθειες. Ανεξάρτητα απ’ το σεξουαλισμό που εκπέμπει το γυμνό με τους ατμούς για decor, η οικειότητα, η χαλάρωση και το κους-κους μετατρέπουν τη μπανιέρα στο τέλειο μέρος για ραντεβού.

Χαριτωμένα (μόνο για σας) παρατσούκλια

Και, ναι, όλοι το κάνουμε! Κάποιοι πιο παραδοσιακά με λέξεις «αγάπη μου» ή «μωρό μου» κι άλλοι που δεν ντρέπονται να γίνουν πιο ευφάνταστοι και να αποκαλέσουν το ταίρι τους «μπουρμπουλήθρα μου» σε δημόσιο χώρο κάνοντας τους γύρω να σηκώσουν τα μάτια ψηλά ή να ξεκαρδιστούν στα γέλια. Όπως και να 'χει οφείλουμε, να παραδεχτούμε ότι τα παρατσούκλια αποκαλύπτουν μια παράξενη πτυχή τρυφερότητας και δεσίματος που είναι αξιοζήλευτη.

Aγκαλιές παντός καιρού

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ένδειξη οικειότητας από τις αγκαλιές. Ακόμη κι αν το θερμόμετρο πρόκειται να εκραγεί, το ζευγάρι θα τυλιχτεί σαν μπουρίτο απλά και μόνο για να είναι κοντά. Επίσης, δεν έχει σημασία αν δεν χωράτε να περάσετε και οι δύο στο πεζοδρόμιο, θα συνεχίσετε να κρατιέστε χέρι-χέρι ή να είστε αγκαλιασμένοι μέχρι να γίνετε ένα με τον τοίχο προσπαθώντας να περάσετε σαν κάβουρες.

Τις περισσότερες φορές φέρεστε σαν φιλαράκια

Σαχλαμαρίζετε και πειράζετε ο ένας τον άλλον σαν παιδιά, έχετε προσωπικά αστεία που καταλαβαίνετε μόνο εσείς και υπάρχει μια μοναδική επικοινωνία καθώς ένα βλέμμα είναι αρκετό για να συνεννοηθείτε. Ο/Η σύντροφός σας είναι το άτομο που εμπιστεύεστε να φανερώνετε τον πραγματικό σας εαυτό. Έχετε περάσει προ πολλού τα στάδια των πρώτων ραντεβού που έπρεπε να αποδεικνύετε συνεχώς πόσο σέξι η ενδιαφέρων είστε. 

Χαλαρώνετε στη σιωπή μαζί

Δεν χρειάζεται να μιλάτε για να γεμίζετε σιωπές, μπορεί να είστε στον ίδιο χώρο και να μην ανταλλάξετε κουβέντα, γιατί το μόνο που επιθυμείτε είναι η παρουσία του συντρόφου σας. Κι αυτό και μόνο σας προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση, γιατί πολύ απλά δεν έχετε την ανάγκη να αποδείξετε τίποτα.

Οι καλύτερες συζητήσεις γίνονται στο… μπάνιο

Μετά από ένα άλφα χρονικό διάστημα, τα ζευγάρια αφήνουν πίσω τους τις ντροπές και εφόσον είναι επιτρεπτό, ελαστικοποιούν κάποια προσωπικά όρια ή τα διαμορφώνουν σε νέα. Αν στην αρχή τσακωνόσασταν για το ποιος θα μπει πρώτος στο μπάνιο ή τσιρίζατε αν δεν χτυπούσε την πόρτα, τώρα δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Μπορεί και να θεωρείτε ότι εξοικονομείτε χρόνο, η περίεργη αλήθεια είναι όμως, ότι το μπάνιο σας εμπνέει για κουβεντούλα.

Ναι, σε εμάς τους παντρεμένους το στοιχείο της έκπληξης και ο άπειρος ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό μας και για τους φίλους μας απουσιάζουν αισθητά, όμως, τίποτα δεν αντικαθιστά το να μπορείς να μοιραστείς και τις πιο μύχιες πλευρές του εαυτού σου άφοβα.

Oι φωτογραφίες είναι από το brightside.me
v