9 διαφορετικοί τρόποι να φορέσετε το παρεό

9 διαφορετικοί τρόποι να φορέσετε το παρεό

Το παρεό είναι ένα από τα αγαπημένα μας αξεσουάρ για την παραλία γιατί είναι αεράτο, κρύβει τις ατέλειες και μας δίνει στιλ. Αν θέλετε, όμως, να το πάτε ένα βήμα μπροστά, μπορείτε να το μεταμορφώσετε σε μπλούζα ή ακόμα και σε φόρεμα. Σας προτείνουμε 9 πρωτότυπους τρόπους- έναν για κάθε εμφάνισή σας στην παραλία.

Μακριά μπλούζα που δένει στον λαιμό

Φέρτε τις δύο άκρες του παρεό στο ύψος του στήθους, στη συνέχεια σχηματίστε ένα Χ, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, περάστε το πίσω απ’ τον λαιμό και δέστε το. Σε δευτερόλεπτα το έχετε μετατρέψει σε ένα αέρινο μπλουζάκι που μπορείτε να το συνδυάσετε με τα καλοκαιρινά σορτσάκια σας.

*Φωτογραφία: extrapetite.com

Κλασικό δέσιμο με το τρικ που θα αναδείξει τη σιλουέτα σας

Αν έχετε «ανοιχτή» περιφέρεια, προτιμήστε να δέσετε το παρεό λίγο πάνω από τη μέση, για να μην τονίζετε τα σημεία που θέλετε να κρύψετε. Αντίθετα, αν η σιλουέτα σας είναι πιο «μονοκόμματη», φορέστε το στο ύψος των γοφών.

Μετατρέψτε το σε φαρδιά παντελόνα

Δέστε το παρεό στο πίσω μέρος της μέσης σας και μετά περάστε το μπροστινό μέρος μέσα απ’ τα πόδια και δέστε τις άκρες του μπροστά. Μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με το πόσο φαρδύ το θέλετε. Δείτε αναλυτικά τον τρόπο στο παρακάτω βίντεο:



Φόρεμα φάκελος

Δέστε τις 2 άκρες του παρεό πίσω απ’ τον λαιμό, πιάστε τις 2 κάτω άκρες και περάστε τη μία μέσα από το κενό που έχει δημιουργηθεί στο πλάι (στην περιοχή της μασχάλης). Έπειτα, περάστε την άλλη γύρω απ’ τη μέση σας και δέστε τις μαζί πίσω. Ακολουθήστε τα βήματα του βίντεο:



… ή φόρεμα με έναν ώμο

*Φωτογραφία: looksgud.in

Ενώστε τα σημεία Α και Β και βάλτε το δεξί σας χέρι στο κενό που έχει δημιουργηθεί. Έπειτα, τυλίξτε το προς τα πίσω και μετά δέστε τις δύο άκρες του μπροστά. Αν σας μπερδέψαμε, αυτό το βίντεο θα σας βοηθήσει.

*Φωτογραφία: pennypincherfashion.com

Φούστα midi

*Φωτογραφία: looksgud.in

Δέστε τις άκρες Α και Β και στη συνέχεια σηκώστε τις άλλες 2 άκρες, τυλίξτε τις γύρω σας και δέστε τις από την αντίθετη μεριά. Η φούστα που μόλις φτιάξατε συνδυάζεται ιδανικά με ολόσωμα μαγιό.

*Φωτογραφία: pennypincherfashion.com

Χωρίς τιράντες

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πώς να φτιάξετε ένα strapless φόρεμα με το αγαπημένο σας παρεό. Αν δεν έχετε το αξεσουάρ που χρησιμοποιεί η κοπέλα, μπορείτε πολύ απλά να δέσετε τις 2 άκρες του.



Crop top

… που είναι και στη μόδα! Για να πετύχετε το αποτέλεσμα της φωτογραφίας, ακολουθήστε τα εξής βήματα. Αρχικά, διπλώστε το παρεό στη μέση και μετά τυλίξτε το γύρω από την πλάτη. Δέστε τις άκρες του χιαστί, όπως φαίνεται στη φωτογραφία και στη συνέχεια πιάστε τις σφιχτά πίσω.

*Φωτογραφία: cosmopolitan.com

Ένα διαφορετικό κιμονό

Δέστε σε κάθε χέρι τις άκρες του παρεό από την πιο στενή πλευρά και αφήστε μια τρύπα για να φτιάξετε τα μανίκια. Αυτή η κοπέλα το κατάφερε σε δευτερόλεπτα!

*Φωτογραφία: 40plusstyle.com

v