Όλοι με πιέζουν να παντρευτώ γιατί είμαι ήδη 30 ετών. Τι να κάνω;

Όλοι με πιέζουν να παντρευτώ γιατί είμαι ήδη 30 ετών. Τι να κάνω;
Ερώτηση:
Είμαι 30 ετών. Όλες μου οι φίλες μου έχουν παντρευτεί ή  αρραβωνιαστεί ενώ εγώ τίποτα. Μπλέκω συνέχεια με λάθος ανθρώπους. Όλοι με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά αφού έχω μεγαλώσει πια. Έχω αγχωθεί και νιώθω απελπισμένη. Τι να κάνω; 
Απάντηση:

*Φωτογραφία: mirror.co.uk

Αγαπητή αναγνώστρια,

Είναι υπέροχο που λαχταράτε να δημιουργήσετε μια όμορφη σχέση! Είναι υπέροχο που ενώ μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές, πρώτον το αναγνωρίζετε και δεύτερον δεν επιμένετε σε αυτές. Η αναζήτηση του δικού σας ιδανικού συντρόφου συνεχίζεται. Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι εύκολες. Είναι όμως υπέροχες! Έτσι, εάν πρέπει να βρείτε σύντροφο και να παντρευτείτε, μπαίνει σαν υποχρέωση μια σχέση την οποία έχετε να χαρείτε.

Αναφέρετε ότι οι φίλες σας έχουν παντρευτεί ή αρραβωνιαστεί. Το σημαντικό στοιχείο που έχετε να δείτε στις ιστορίες των άλλων είναι εάν έχουν δημιουργήσει όμορφες σχέσεις. Εάν υπάρχουν πράγματι όμορφες σχέσεις, τότε κερδίζετε κι εσείς καθώς είναι απτή απόδειξη για εσάς ότι υπάρχει αυτό που αναζητάτε. Η αναζήτησή σας έχει νόημα!

Η προσωπική επεξεργασία έχει πάντα μεγάλο όφελος σε κάθε βήμα. Εάν υπάρχουν σκέψεις και συναισθήματα που σας δυσκολεύουν, μοιραστείτε τα ώστε να βρείτε τρόπο να προχωρήσετε. Η νεότητά σας είναι εδώ. Μην την χάνετε!

Σας ευχαριστώ. 

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v