Καινούριο παιδικό δωμάτιο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Καινούριο παιδικό δωμάτιο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Καινούρια σεζόν σημαίνει καινούρια διάθεση, ανάγκη για ανανέωση κι όρεξη για αλλαγές. Ξεκινάμε από το σπίτι, το μέρος όπου όλοι περνάμε το περισσότερο χρόνο της ημέρας και χαλαρώνουμε με την οικογένειά μας. Πώς γίνεται, όμως, μία ανανέωση σπιτιού να μη συνοδεύεται από περιττά έξοδα ή ακόμα και αναστάτωση;

Διαβάστε παρακάτω τους καλύτερους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μεταμορφώσετε οικονομικά τον χώρο σας, ξεκινώντας από το παιδικό δωμάτιο – φυσικά!

Χαρίστε στους μικρούς σας ήρωες το δωμάτιο των ονείρων τους!

Τόσο για τα παιδιά όσο και για τους εφήβους το δωμάτιό τους αποτελεί ένα “κρησφύγετο”  από τον κόσμο των μεγάλων. Πρόκειται για τον προσωπικό τους χώρο στον οποίο νιώθουν ασφάλεια και στον οποίο μπορούν να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη. Φαντασία που δεν περιορίζεται σε τέσσερις τοίχους! Τι καλύτερο λοιπόν από το να τους προσφέρετε έναν ολοκαίνουριο “κόσμο”, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε σχεδόν τίποτα;

Επιλέξτε μία παιδική ταπετσαρία μέσα από εκατοντάδες επιλογές – για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις – ή ένα από τα ειδικά παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου και δείτε το παιδικό δωμάτιο να μεταμορφώνεται ολοκληρωτικά σε χρόνο μηδέν και τους ήρωες της Marvel και τις πριγκίπισσες της Disney να... μετακομίζουν σπίτι σας!

Όταν μια ταπετσαρία τοίχου μεταμορφώνει το σαλόνι σας!

Γιατί όμως να μείνετε μόνο στο παιδικό δωμάτιο; Ανακαλύψτε ανάμεσα από χιλιάδες διαφορετικά σχέδια την ταπετσαρία τοίχου που σας ταιριάζει περισσότερο, και αλλάξετε παραστάσεις μέσα απ' το σαλόνι σας! Οι ταπετσαρίες τοίχου εκτός από σύγχρονη deco τάση αποτελούν και τον ασφαλέστερο τρόπο ριζικής ανανέωσης του σαλονιού σας – και όχι μόνο!

Πίνακες ζωγραφικής | Ένα δώρο με άποψη

Δώστε “ζωή” στους τοίχους σας και χαρίστε δώρα με στυλ και άποψη για το νέο σπιτικό των φίλων σας με έναν πίνακα ζωγραφικής! Δώστε ξεχωριστό ύφος και χαρακτήρα σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Ανακαλύψτε χιλιάδες σχέδια ταπετσαριών στο μεγαλύτερο eshop της Ελλάδας, decotek.gr.

Μεταμορφώστε τον χώρο σας με ένα κλικ!

v