Ούτε κρύο ούτε ζέστη: 7 εντυπωσιακά φθινοπωρινά σύνολα

Ούτε κρύο ούτε ζέστη: 7 εντυπωσιακά φθινοπωρινά σύνολα

Όταν ο καιρός σού κάνει σκωτσέζικο ντους και στέκεσαι επί ώρες μπροστά από τον καθρέπτη, επειδή δεν ξέρεις τι να φορέσεις, το μόνο που θέλεις, είναι να βάλεις τις φωνές. Ψυχραιμία! Όσο σπαστικό και να είναι το μοτίβο του φθινοπώρου, θα το αντιμετωπίσουμε…με στυλ και κάποια έξυπνα tips.

Τζιν παντελόνι και πλεκτή ζακέτα

Το casual look είναι ένα στιλ που βολεύει για κάθε περίσταση και μπορούμε να το υποστηρίξουμε πρωί-μεσημέρι-απόγευμα.  Φορέστε το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι, ένα μονόχρωμο μπλουζάκι και μια πολύχρωμη ζακέτα και εντυπωσιάστε με την ελαφρώς ατημέλητη, αλλά μοντέρνα εμφάνισή σας.

Πουλοβεράκι αντί για μπουφάν

Αποφύγετε τα μπουφάν και τα jackets και φορέστε ένα απλό πλεκτό πουλόβερ. Προτιμήστε να είναι στενής γραμμής και αρκετά κοντό, έτσι ώστε να μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα πουκάμισο ή ένα μακρύ τοπ, το οποίο θα φαίνεται. Αν ζεσταθείτε απλώς μείνετε με το από μέσα ρούχο, αν και πιστεύουμε ότι αυτό το σύνολο κολακεύει ιδιαίτερα.

Suede/ Υφασμάτινες φούστες και μποτάκια

Μια εντυπωσιακή μπλούζα ή ένα απλό πουλοβεράκι, σε συνδυασμό με την suede φούστα ταιριάζουν απόλυτα και δημιουργούν ένα απίστευτο look. Αλλά και οι υφασμάτινες δεν περνούν απαρατήρητες, ειδικά όταν έχουν εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια.

Αθλητικό look: αμάνικο μπουφάν

Οπωσδήποτε στην ντουλάπα σας πρέπει να υπάρχει ένα ριγέ μπλουζάκι ή πουκάμισο, καθώς ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και μπορεί να δώσει μια ανοιξιάτικη νότα ακόμη και στο πιο φθινοπωρινό look.

Παρολίγον αθλητικό look 

Αν είστε λιγουλάκι κρυουλιάρες, αυτό το σύνολο θα σας λύσει τα χέρια. Φορέστε ένα δερμάτινο παντελόνι ή κολάν, ένα μονόχρωμο και μακρύ φούτερ, τα αθλητικά σας και δώστε αριστοκρατικό αέρα στο στιλ σας με ένα καλό μαντό.

Γυαλιστερό κολάν

Ένα μακρύ πουλόβερ σε φαρδιά γραμμή μαζί με ένα γυαλιστερό σκούρο κολάν, μπορούν να δώσουν απαράμιλλο στυλ.

Μidi φορέματα 

Τα midi φορέματα είναι παντός καιρού και με μια ψηλές μπότες μπορούν να αναδείξουν ακόμη και το πιο απλό στιλ. Προτιμήστε χρώματα ανοιχτά χρώματα, αλλά και κάτι σκούρο όπως το βαθύ κόκκινο.

 *Φωτογραφίες: pinterest.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v