Έγκυος στον 10ο μήνα σώζει τον άντρα της λίγο πριν γεννήσει

Έγκυος στον 10ο μήνα σώζει τον άντρα της λίγο πριν γεννήσει

Η Ashley Goette ήταν 39 εβδομάδων έγκυος, όταν ξύπνησε στη μέση της νύχτας από τον σύζυγό της Andrew, ο οποίος δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Κάλεσε αμέσως το Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, και με τη βοήθεια των γιατρών, του παρείχε τις πρώτες βοήθειες μέχρι την έλευση ασθενοφόρου που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

''Ο σύζυγός μου ετοιμαζόταν για το χειρουργείο και οι γιατροί ανησυχούσαν για μόνιμες εγκεφαλικές βλάβες, λόγω έλλειψης οξυγόνου'' μας λέει η Ashley. ''Δεν ήθελα να σκέφτομαι ούτε για ένα δευτερόλεπτο αυτό το ενδεχόμενο! Όσο ήταν σε κώμα, του έλεγα πως δεν πρόκειται να γεννήσω μέχρι να ξυπνήσει''.



Την επόμενη μέρα ο άντρας της, παρά τις μειωμένες πιθανότητες που του έδιναν, ξύπνησε από το κώμα. Μια μέρα αργότερα, ήρθε στον κόσμο και ο γιος του ζευγαριού. Παρόλο που ο Andrew δεν μπόρεσε να σηκωθεί από το κρεβάτι για να είναι κοντά στην γυναίκα του, μια νοσοκόμα τον βοήθησε να παρακολουθήσει τη γέννα μέσω της τεχνολογίας. Αμέσως μετά τη γέννησή του, ο μικρός Lennon μεταφέρθηκε αμέσως στην αγκαλιά του μπαμπά του.



''Ήμουν ενθουσιασμένος που ήμουν ο πρώτος που τον κράτησα στην αγκαλιά μου.'' δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας, ο οποίος μόλις ξεπέρασε τον κίνδυνο, μεταφέρθηκε στο ίδιο δωμάτιο με τη γυναίκα του.



Πλέον είναι και οι τρεις στο σπίτι τους, υγιείς κι ευτυχισμένοι.

πηγή: www.scarymommy.com

v