10 κόλπα για να μυρίζετε πάντα υπέροχα

10 κόλπα για να μυρίζετε πάντα υπέροχα

Ποια γυναίκα δεν ονειρεύτηκε να μυρίζει σαν να την έχουν ράνει ξωτικά με ροδοπέταλα; Ποια γυναίκα δεν θέλει να μυρίζει υπέροχα από το πρωί μέχρι… το επόμενο πρωί; Κι όμως, υπάρχουν μικρά, έξυπνα tips που θα σας απαλλάξουν μια για πάντα από την αγωνία εάν μυρίζουν όμορφα τα μαλλιά σας ή τα ρούχα σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα μάθετε!

Μην τρίβετε το άρωμα αφού ψεκάσετε

«Ψεκάστε το άρωμα σας στο μέσα μέρος των καρπών και στο πίσω μέρος του λαιμού  ή ψεκάστε το χώρο και περάστε μέσα από αυτό», συμβουλεύει η αντιπρόεδρος στον τομέα των καινοτομιών και των αρωμάτων της Victoria's Secret. «Ό, τι κι αν επιλέξετε, μην τρίψετε το άρωμα γιατί θα χάσει την κορυφαία του νότα!».

Αντί για ένα άοσμο βερνίκι νυχιών επιλέξτε ένα αρωματισμένο

Τα παραδοσιακά βερνίκια νυχιών έχουν μία  αποπνικτική και ενοχλητική μυρωδιά. Αντίθετα, τα αρωματικά βερνίκια επιτρέπουν στα νύχια να αναπνέουν και εκπέμπουν ένα ευχάριστο άρωμα όλη την ημέρα! 

 

Βάλτε αρωματικά βότανα στο μαξιλάρι σας

Ένα ξυλάκι κανέλλα, λίγο γαρίφαλο ή όποιο άλλο αποξηραμένο βότανο μέσα σε πουγκί μυρίζει υπέροχα! Τοποθετήστε το κάτω από το μαξιλάρι σας κι αφήστε τη μυρωδιά να γίνει ένα με εσάς ενώ κοιμάστε!  

Ανανεώστε τον αέρα της ντουλάπας σας

Εάν τα ρούχα έχουν χάσει τη φρεσκάδα τους, ψεκάστε την ντουλάπα με ένα φυτικό αρωματικό σπρέι που εξουδετερώνει τις οσμές χωρίς να επιβαρύνει τα ρούχα.

Έχετε στην τσάντα σας ένα αποσμητικό ποδιών

Εάν μετά από μία ολόκληρη μέρα με παπούτσια τα πόδια σας τείνουν να μυρίζουν, χρησιμοποιείστε το σπρέι και αποφύγετε την αμήχανη στιγμή που θα πρέπει να βγάλετε τα παπούτσια σας για να δοκιμάσετε έναν νέο ζευγάρι ή να χαλαρώσετε.

Βάλτε στο συρτάρι με τις κάλτσες και τα εσώρουχα ποτ πουρί

Μαζί με τα εσώρουχά σας, έχετε ένα σακουλάκι με ποτ πουρί. Η μυρωδιά του μεταφέρεται διακριτικά στα ρούχα σας, και από εκεί στο σώμα σας.

Χρησιμοποιείτε αρωματικό σπρέι μαλλιών

Χρησιμοποιείστε αρωματικό σπρέι για τα μαλλιά. Διαρκεί ολόκληρη την ημέρα και αποπνέετε φρεσκάδα και καθαριότητα!

Αποφύγετε τα στοματικά διαλύματα με οινόπνευμα

Το αλκοόλ στεγνώνει το στόμα και ελαχιστοποιεί τη ροή του σάλιου, που μπορεί να οδηγήσει σε ξηροστομία και κακή αναπνοή.

Αρωματίστε τον κορμό του σώματος προτού ντυθείτε

Για επιπλέον… άρωμα και προσωπικό στίγμα, ψεκάστε λίγο από το άρωμά σας στο σώμα σας και στο πίσω μέρος των γονάτων.

Χρησιμοποιείστε γαλάκτωμα σώματος

Ένα ελαφριά αρωματισμένο γαλάκτωμα σώματος ενυδατώνει το δέρμα σας ενώ το αρωματίζει τόσο όσο! Χρησιμοποιείστε το μετά το μπάνιο και ξενοιάστε.

v