Παραμυθένια νυφικά αυστηρά για εγκύους

Παραμυθένια νυφικά αυστηρά για εγκύους

Ποιος είπε ότι μια έγκυος-νύφη δεν μπορεί να κλέψει την παράσταση; Ίσα-ίσα, το μωρό σας είναι ένας ακόμη λόγος για να δείχνετε πανέμορφη! Eίτε προτιμήσετε δαντέλα, είτε τούλι, σημασία έχει να νιώθετε άνετα και να μην πιέζετε την φουσκωτή κοιλίτσα σας. Αν δεν έχετε βρει ακόμη το τέλειο νυφικό για εσάς, αυτό το άρθρο θα σας δώσει ιδέες για να αντιγράψετε πάρετε.

Τα κεντήματα από πέτρες και μαργαριτάρια χαρίζουν ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα.

Αν θέλετε να τολμήσετε ένα διαφορετικό χρώμα, αυτό το τιρκουάζ νυφικό σε αρχαιοελληνική γραμμή είναι ιδανικό.

Ένα αριστοκρατικό νυφικό με δαντελένιες λεπτομέρειες σε ίσια γραμμή. Το κόψιμο αναδεικνύει το μπούστο και η κορδέλα στη μέση τη... φουσκωμένη κοιλίτσα.

Ανεπιτήδευτο, κομψό νυφικό με ανοιχτή την πλάτη για τον απόλυτο καλοκαιρινό γάμο.

Όταν το σοφιστικέ συναντά το λαμπερό. Ένα αριστοκρατικό στράπλες νυφικό σε ίσια γραμμή και μια διακριτική ουρά.

Αν έχετε μποέμικη φύση, αυτό το boho νυφικό με σχέδια λουλουδιών είναι ό,τι πρέπει για εσάς και το μωρό σας.

Ένα νυφικό που εντυπωσιάζει χάρη στις λεπτομέρειές του. Η διαφάνεια στους ώμους και η σατέν κορδέλα δίνουν έναν κομψό τόνο.

Λίγη δαντέλα δεν έβλαψε ποτέ καμία!

Μπορεί και να το μπερδεύαμε με φόρεμα. Ωστόσο είναι νυφικό που κερδίζει τις εντυπώσεις χάρη στην περασμένη γύρω απ' τη μέση κορδέλα. Θυμίζει λιγάκι δώρο και η φουσκωτή κοιλίτσα το επιβεβαιώνει! 

Δαντελένιο νυφικό σε ίσια γραμμή που αποπνέει ρομαντισμό και θηλυκότητα!

Αυτό το νυφικό φόρεμα είναι φτιαγμένο από δαντέλα με κοντά στον αγκώνα μανίκια που χαρίζουν απίστευτη κλάση και κομψότητα.

Στράπλες μπούστο, διακοσμημένο με πετράδια συνδυασμένο με τούλι. Το αποτέλεσμα; Μαγικό! Σε γραμμή Α, το συγκεκριμένο νυφικό επιτρέπει ελευθερία κινήσεων χωρίς να χάνεται το στυλ.

Το νυφικό αυτό σε γραμμή Α, αγκαλιάζει το σώμα στο πάνω μέρος και έχει έντονη ουρά από πίσω. Η σατέν κορδέλα χαρίζει στο νυφικό αριστοκρατικό αποτέλεσμα.

Θυμίζει πριγκιπικό φόρεμα σε Α γραμμή με αρχαιοελληνικά στοιχεία. Η ζωή είναι διακοσμημένη με κεντήματα, χωρίς να σφίγγει την κοιλιά.

Αν είστε πιο μοντέρνος άνθρωπος και θέλετε απλά πράγματα, αυτά τα νυφικά είναι ιδανικά για εσάς. Είτε παντρευτείτε σε εκκλησία, είτε σε δημαρχείο ένα είναι σίγουρο: θα μαγέψετε τους καλεσμένους σας.

Η ώρα η καλή!

 Φωτογραφίες: pinterest.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v