Αυτά είναι τα πιο έξυπνα ζώδια!

Αυτά είναι τα πιο έξυπνα ζώδια!

Όλα τα ζώδια είναι προικισμένα με γοητεία και χάρη και δεν θα πάψουν ποτέ να μας ελκύουν τα χαρακτηριστικά τους. Ωστόσο ανάμεσά τους, σύμφωνα με τους ειδικούς των άστρων, στον τομέα της ευφυΐας διαφεντεύουν πολύ λίγα και συγκεκριμένα…τέσσερα. Άραγε είστε ένα από αυτά;

Υδροχόος

Αν έχετε γνωρίσει κάποιον Υδροχόο, δεν γίνεται να μην έχετε παρατηρήσει πόσο χαρισματικό νου διαθέτει! Είναι πνευματώδης, προοδευτικός στις αντιλήψεις του και δεν σταματάει να σκέφτεται. Είναι ο τύπος ανθρώπου που θα αποτραβηχτεί από μια συζήτηση προκειμένου να εξετάσει τα επιχειρήματα των συνομιλητών του, δίνοντας προσοχή στις γνώσεις τους και το πνευματικό τους υπόβαθρο. Λόγω του ότι είναι παρατηρητικοί, έχουν αυξημένες αναλυτικές ικανότητες. Μπορούν να παραμερίσουν το συναίσθημα και να συλλέξουν αμερόληπτα πληροφορίες για ένα θέμα που τους απασχολεί. Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα έχουν έτοιμες λύσεις τόσο για προβληματισμούς τόσο δικούς τους, όσο και των φίλων τους. Σύμφωνα με τους αστρολόγους οι Υδροχόοι διαπρέπουν σε οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο και αν επιλέξουν, διαμορφώνοντας μάλιστα πρωτότυπες θεωρίες, αφήνοντας το στίγμα τους στον χώρο ενασχόλησής τους. 

Δεν είστε μόνο εσείς παιδί-θαύμα

Σημαντικές προσωπικότητες που γεννήθηκαν κάτω από τον αστερισμό του Υδροχόου είναι: ο Μότσαρτ, ο Γαλιλαίος και ο 16ος πρόεδρος των ΗΠΑ Αβραάμ Λίνκολν. 

Παρθένος

Είναι πολύ πιθανόν, όσοι έχετε στον κύκλο σας κάποιον Παρθένο να έχετε υπομείνει την τελειομανία του. Δεν φταίει όμως αυτός! Αυτή η ψυχαναγκαστική προσήλωσή του στην λεπτομέρεια είναι προϊόν του υψηλού δείκτη νοημοσύνης του. Διαθέτει αναλυτικό μυαλό και εξαιρετική μνήμη, γεγονός που τον βοηθάει πολύ στην καθημερινότητα. Όταν έρχεται αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα είτε στον εργασιακό, είτε στον προσωπικό τομέα, «δουλεύει» με μεθοδικότητα προκειμένου να βρει την κατάλληλη λύση. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και παρόλο που φαίνεται συναισθηματικά απόμακρος, στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ τρυφερό ζώδιο. Έχει έμφυτη ενσυναίσθηση γι’ αυτό και πάντα λαμβάνει υπόψιν τους αγαπημένους του ανθρώπους, προτού πάρει μια απόφαση. Εξαιτίας της παρατηρητικότητάς του είναι καχύποπτος εκ φύσεως με όσους συναντά για πρώτη φορά. Μέχρι να δει ότι κάποιος αξίζει τον χρόνο του θα τον περάσει…από 40 κύματα!

Δεν είστε μόνο εσείς παιδί-θαύμα

Δύο σημαντικοί Παρθένοι που άλλαξαν το τοπίο του κινηματογράφου και της λογοτεχνίας είναι: ο Τιμ Μπάρτον και ο Στίβεν Κίνγκ.

Σκορπιός

O Σκορπιός δεν είναι απλή περίπτωση ζωδίου. Είναι αντιφατικός, τεμπέλης και μπορεί να γίνει πολύ βαρετός αν το επιθυμεί. Παρόλα αυτά, παίρνει τη θέση που του αναλογεί ανάμεσα στα πιο έξυπνα ζώδια, όχι για τις αναλυτικές του ικανότητες, αλλά για την αναπτυγμένη διαίσθηση που τον διακατέχει. Έχει τη φήμη του διορατικού ζωδίου, που δεν του ξεφεύγει τίποτα! Έχει μνήμη…ελέφαντα και αυξημένες γνωστικές ικανότητες. Λόγω της κοινωνικότητας και της χαρισματικής του προσωπικότητας έχει μεγάλη επίδραση στους ανθρώπους γύρω του και μπορεί να κινήσει τα νήματα με μαεστρία όταν κρίνεται το συμφέρον του. Μπορεί να καταλάβει τα βαθύτερα κίνητρα των ανθρώπων και να γίνει ιδιαίτερα επινοητικός όταν χρειάζεται να βάλει κάποιον…στη θέση του.

Δεν είστε μόνο εσείς παιδί-θαύμα

Τι σας ενώνει με την Μαρί Κιουρί, τον Πικάσο, τον Κολόμβο και τον Μπιλ Γκέιτς; Το άστρο του σκορπιού φυσικά!

Δίδυμος

Ποτέ δεν ξεχνάς έναν Δίδυμο για δύο λόγους: πρώτον είναι άκρως γοητευτικός και δεύτερον, δεν γίνεται να μη θαυμάσεις το μυαλό του! Όταν μιλάει και ξεδιπλώνει τις γνώσεις του, κρέμεσαι από τα χείλη του ακόμη κι αν κάπου στη διάρκεια της αγόρευσης… σε κουράσει. Είναι έξυπνοι, δραστήριοι και πολύ ευρηματικοί. Λόγω της ευφράδειας τους μπορούν να μεταπείσουν και τον πιο απαιτητικό συνομιλητή. Έχουν την ικανότητα να συνδυάζουν πολλά δεδομένα και να τα «τακτοποιούν», προκειμένου να βγάλουν ένα πόρισμα. Ένας Δίδυμος ποτέ δεν θα αρκεστεί στις υπάρχουσες γνώσεις του! Είναι εξαιρετικά φιλομαθής και το μυαλό του τρέχει συνεχώς σε πνευματικά μονοπάτια. Στον χώρο εργασίας του έχει συνήθως, ηγετικό ρόλο και μπορεί να πείσει και να χειραγωγήσει με επιδεξιότητα τόσο τους υπαλλήλους του, όσο και τους ανώτερους του.

Δεν είστε μόνο εσείς παιδί-θαύμα

Ο Δίδυμος που σέβεται τον εαυτό του δεν θριαμβεύει ποτέ μονάχα σε έναν τομέα. Πάρτε παράδειγμα τον τραγουδιστή των Beatles Πολ Μακ Κάρτνεϊ, τον τενίστα Ναδάλ και τον…Τσε Γκεβάρα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v