Πώς θα εμφανιστεί το κάθε ζώδιο στο ρεβεγιόν

Πώς θα εμφανιστεί το κάθε ζώδιο στο ρεβεγιόν

Μια ανάσα έμεινε από τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και ενώ κάποιοι προετοιμάζονται εδώ κι ένα μήνα για την εμφάνιση που θα κάνουν, κάποιοι άλλοι προτιμούν να κλέψουν τις εντυπώσεις με τον χαρακτήρα τους. Σκεφτείτε λοιπόν τα 12 ζώδια μαζεμένα στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και προσπαθήστε να τα ξεχωρίσετε. Θέλετε τη βοήθειά μας;

Αιγόκερως

Είναι εκείνος που κάθεται σοβαρό σε μια γωνιά του σαλονιού και διασκεδάζει με μέτρο. Δεν θα προσπαθήσει να τραβήξει τα βλέμματα γιατί δεν αισθάνεται πολύ άνετα όταν βρίσκεται με άτομα που δεν γνωρίζει καλά και παρόλο που θα ευχηθεί σε όλους «χρόνια πολλά» και θα είναι ευγενικός, δεν θα κάνει καινούριες γνωριμίες. Η εμφάνιση που θα επιλέξει για το ρεβεγιόν ταιριάζει φυσικά με την προσωπικότητά του: τα ρούχα του φωνάζουν ότι είναι μετρημένος αλλά με αυτοπεποίθηση και πιθανώς να επιλέξει ένα σύνολο που τον έχει βολέψει και το κρατάει για τις καλές περιστάσεις.

Υδροχόος

Ως γνωστόν, είναι η ψυχή του πάρτι και το ρεβεγιόν. Η εμφάνισή του μπορεί να είναι λίγο εκκεντρική- αν είναι γυναίκα πιθανώς θα κλέψει τις εντυπώσεις με μια ζώνη ή μια… τιάρα που κάνει μπαμ ενώ αν είναι άντρας σίγουρα θα φορέσει ένα ξύλινο trendy παπιγιόν που είναι της μόδας. Θα τον καταλάβετε σίγουρα από μακριά και θα τον ακούσετε να μιλάει δυνατά.

Ιχθύς

Η ευαισθησία και η ονειροπόληση είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του Ιχθύ, που δεν μπορεί να κρύψει και που θα βγουν και πάλι στην επιφάνεια την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα ρούχα του θα είναι vintage και θα παραπέμπουν σε άλλη δεκαετία- είπαμε, είναι ευαίσθητη και ρομαντική ψυχή. Μην απορήσετε αν τον πετύχετε να χαζεύει μόνος του τα στολίδια στο δέντρο.

Κριός

Είναι γεννημένος ηγέτης, γι’ αυτό και στο ρεβεγιόν είναι αυτός που θα προτείνει να κάτσετε στο τραπέζι για να φάτε, θα βγάλει λόγο με ευχές και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα προσφερθεί να κόψει τη βασιλόπιτα. Δεν είναι οι στιλιστικές του επιλογές αυτές που θα τραβήξουν τα βλέμματα, αλλά η προσωπικότητά του. Η εμφάνισή του ωστόσο θα είναι σίγουρα προσεγμένη και μάλλον λιτή.

*Φωτογραφία: derryjournal.com

Ταύρος

Θεωρείται και όχι άδικα από τα καλύτερα παιδιά του ζωδιακού κύκλου όμως έχει τη φήμη του… υλιστή και όχι άδικα. Θα φροντίσει, λοιπόν, να ψωνίσει κάποιες μέρες πριν έτσι ώστε να κάνει μια ολοκαίνουρια εμφάνιση στο ρεβεγιόν. Δεν θα είναι κραυγαλέα. Αντίθετα, θα είναι σίγουρα καλόγουστη και πολύ σικάτη. Γενικώς, είναι από τα ζώδια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις με την ήσυχη αλλά λαμπερή παρουσία του.

Δίδυμος

Αν τον πετύχετε στα καλά του, θα είναι εκείνος που θα μιλάει σε όλους, θα ανταλλάξει Facebook και αριθμούς τηλεφώνου με δέκα άτομα φεύγοντας από το ρεβεγιόν και θα κρατάει για μία ακόμα φορά τα σκήπτρα της κοινωνικότητας- κάποιες φορές, μάλιστα ίσως παραγίνει κοινωνικός. Αν η παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όμως, τον βρει με κακή διάθεση θα έρθει στο ρεβεγιόν απλά και μόνο για να έρθει και θα φύγει νωρίς. Έτσι είναι ο Δίδυμος: απρόβλεπτος. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα έχει φροντίσει να πάει κομμωτήριο την ίδια μέρα. Στα ρούχα θα επενδύσει μόνο στο πρώτο σενάριο. Διαφορετικά θα φορέσει το αγαπημένο του μαύρο φόρεμα αν είναι γυναίκα ή πουκάμισο αν είναι άντρας που συνηθίζει να φοράει στις κοινωνικές υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Είναι λάτρης της ασφάλειας, γι’ αυτό στο ρεβεγιόν θα έρθει μόνο αν ο οικοδεσπότης είναι κάποιος φίλος ή συγγενής που ξέρει πολύ καλά και σίγουρα δεν θα πάει μόνος του- θα φέρει τον κολλητό του ή τα αδέρφια του. Όσο ήσυχος κι αν είναι όμως ο Καρκίνος θα αρχίσει να ψάχνει το σύνολο που θα φορέσει στο ρεβεγιόν τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν γιατί πρέπει να βρει τα ρούχα με τα οποία θα νιώθει – τι άλλο- ασφάλεια κι αυτό θα του πάρει χρόνο. Μόλις φτάσει μπορεί να φαίνεται λίγο απόμακρος αλλά έπειτα από λίγες ώρες, να είστε σίγουροι πως θα αλλάξει.

Λέων

Το λιοντάρι φημίζεται για τον (καλό) εγωκεντρισμό του. Θέλει να τον προσέχουν, να είναι το επίκεντρο της προσοχής και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους στο ρεβεγιόν, αλλά χωρίς να ξεπεράσει τα όρια. Κατά μία έννοια, ξέρει πώς να «πουλήσει» τον εαυτό του. Η εμφάνισή του θα είναι εκλεπτυσμένη αλλά λιτή. Και παρόλο που θέλει να εντυπωσιάσει δεν θα ψωνίσει καινούρια ρούχα ειδικά για το ρεβεγιόν, όπως ο Ταύρος.

Παρθένος

*Φωτογραφία: akamaized.net

Πώς θα κυλήσει η μέρα του ρεβεγιόν για τον Παρθένο; Το πρωί θα κλείσει ραντεβού για μανικιούρ και χτένισμα. Μετά θα προβληματιστεί για το τι δώρο θα πάρει στους οικοδεσπότες και μόλις πάει σπίτι θ’ αρχίσει τις πρόβες: στα ρούχα, το μακιγιάζ, τα αξεσουάρ, τα πάντα. Θ’ αποφασίσει περίπου μία ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα για να φύγει και όλοι ξέρουμε πως αυτό δεν αρκεί για έναν Παρθένο. Τα πάντα στην εμφάνισή του θα είναι τέλεια, όμως αφού φτάσει στο ρεβεγιόν, θ’ αρχίσει να σκέφτεται: «μήπως έπρεπε να βάλω το άλλο φόρεμα τελικά;», «δεν νιώθω άνετα με τόσο άγνωστο κόσμο. Τι θέλει αυτός και μου μιλάει;», «Θα προσποιηθώ ότι με πονάει το στομάχι μου για να φύγω νωρίς. Αλλά όχι, έτσι θα προσβάλλω την οικοδέσποινα»… Οι σκέψεις του δεν τελειώνουν ποτέ.

Ζυγός

Η ήρεμη δύναμη του ρεβεγιόν θα τραβήξει τα βλέμματα με την απλότητά του. Σε μια τέτοια μέρα που όλοι θα φοράνε τα καλά τους, ο Ζυγός θα ντυθεί απλά αλλά σικάτα μόνο και μόνο για να κάνει τη διαφορά. Θα είναι κοινωνικός και θα γνωρίσει πολύ κόσμο, χωρίς όμως να τον πλησιάσει εκείνος- θα τον πλησιάσουν οι υπόλοιποι. Πότε θα απογοητευτεί; Αν το φαγητό και το κρασί δεν τον ικανοποιούν.  Ως γνωστόν, το ζώδιο της δικαιοσύνης αγαπά την καλοπέραση και μια μέρα σαν κι αυτή θέλει να ευχαριστηθεί το φαγοπότι.

Σκορπιός

Ενθουσιάζεται για το ρεβεγιόν μέρες πριν αλλά μόλις φτάσει είναι πολύ πιθανό να βαρεθεί πολύ εύκολα. Θα κάνει μία εκκεντρική εμφάνιση – εξάλλου σκορπιός είναι- η οποία ίσως είναι και θεματική, παρά το ότι δεν είναι απόκριες. Ό,τι και να φορέσει, πάντως, θα το συνδυάσει τέλεια και δεν θα παραπέμπει σε καρναβάλι ακόμα κι αν ντυθεί… δώρο ή καρπούζι. Θα είναι αρκετά κοινωνικός αλλά δεν θα ανοιχτεί πολύ εύκολα σε ό,τι αφορά τον εαυτό του. Γενικά, θα είναι το μυστήριο της βραδιάς. 

Τοξότης

«Τι; Μόνο σε ένα ρεβεγιόν θα πάμε σήμερα; Δεν συνεχίζουμε μετά σε κανένα κλαμπ; Ή έστω σε κανένα μπαράκι;». Αν πάτε σε ρεβεγιόν μαζί με Τοξότη, ετοιμαστείτε για μια μεγάλη περιπέτεια γιατί δεν ξέρετε πώς θα καταλήξει η βραδιά. Κι εκεί που περνάτε όλοι καλά, εκείνος γελάει και μιλάει με όλο τον κόσμο, μπορεί να τον ακούσετε να λέει δυνατά «βαριέμαι. Φεύγουμε;» κι ας μην έχετε τελειώσει ακόμα τη γεμιστή γαλοπούλα σας. Από θέμα εμφάνισης, θα είναι προσεγμένος αλλά χωρίς εκκεντρικότητες- η προσωπικότητά του είναι ήδη αρκετά… εκκεντρική. Ωστόσο, θα φοράει όλο το βράδυ έναν σκούφο του Άη Βασίλη έτσι, για πλάκα.

v