Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις: Ποια Κυριακή θα μείνουν ανοιχτά τα μαγαζιά

Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις: Ποια Κυριακή θα μείνουν ανοιχτά τα μαγαζιά

Το καινούριο έτος ξεκινά με πολύ κρύο αλλά και με χειμερινές εκπτώσεις. Ακόμα κι αν αγχώνεστε ότι δεν θα προλάβετε τίποτα αξιόλογο γιατί δεν θα πάτε στα μαγαζιά τις πρώτες μέρες των εκπτώσεων, τα καλά νέα είναι πώς έχετε πάνω από ένα μήνα να κάνετε τις αγορές σας σε συμφέρουσες τιμές.

Οι πρώτες εκπτώσεις για το 2019, λοιπόν, αρχίζουν σήμερα, Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και τελειώνουν την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνώντα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να ανοίξουν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Διευκρινίζεται, μάλιστα, ότι «τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου μπορούν να λειτουργήσουν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, δεδομένου ότι τις Δευτέρες μετά τις Κυριακές που τα καταστήματα λειτουργούν, παρατηρείται μηδενική προσέλευση καταναλωτών». 

Για να κάνετε συμφέρουσες αγορές, θυμηθείτε σε κάθε προϊόν να συγκρίνετε την παλιά με τη νέα τιμή αλλά και το ποσοστό της έκπτωσης. Φυσικά, το κόλπο για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού είναι η λίστα με τις αγορές που πραγματικά χρειάζεστε. 

Πηγές: euro2day.gr, esathena.gr

v