Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή: 5 ραντεβού για ζευγάρια που είναι μαζί πολύ καιρό

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή: 5 ραντεβού για ζευγάρια που είναι μαζί πολύ καιρό

Τίποτα δεν είναι πιο ρομαντικό από τα πρώτα ραντεβού του ζευγαριού! Η πρώτη περίοδος, όταν δύο άνθρωποι γνωρίζονται και προσπαθούν να… εντυπωσιάζουν ο ένας τον άλλον με πρωτότυπες ιδέες και αξέχαστες βραδιές μένει ανεξίτηλη στην μνήμη των ερωτευμένων.

Όσο περνάει ο καιρός, όμως, ο έρωτας μεταλλάσσεται σε βαθιά αγάπη και εμπιστοσύνη και το ζευγάρι απολαμβάνει άλλου είδους απολαύσεις. Ακόμα και μια βραδιά στο σπίτι με ταινία στο κρεβάτι μοιάζει με το ιδανικό ραντεβού αφού το μόνο που έχει σημασία είναι να είναι μαζί και αγκαλιά. Τα χρόνια περνούν, το «μαζί» γίνεται ρουτίνα, ακολουθεί η συγκατοίκηση και τα παιδιά και η σχέση περνάει σε μία νέα φάση. Ίσως, κάποιες φορές και να βαλτώνει και να αναζητά το πάθος και την πρωτοτυπία του πρώτου καιρού. Για να ανανεωθεί μία δεμένη σχέση, αρκούν μερικά ξεχωριστά ραντεβού που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα σας.

Ραντεβού στα ΚΤΕΛ

Εάν έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε για ένα σαββατοκύριακο τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, δώστε ραντεβού στο πιο κοντινό σας ΚΤΕΛ. Πάρτε το πρώτο πούλμαν που φεύγει χωρίς να έχετε επιλέξτε από πριν το πού θα πάτε. Περάστε παρέα ένα περιπετειώδες διήμερο που θα σας δέσει ακόμα πιο πολύ και θα ξυπνήσει τις… νεανικές σας τρέλες. Μια περιπέτεια είναι η ζωή. Ας την απολαύσουμε!

 
Ραντεβού στα «τυφλά»

Δώστε ραντεβού στο αγαπημένο σας μπαρ ένα Σάββατο βράδυ. Ξεκινήστε από το σπίτι χωριστά, φροντίζοντας να μην δει ο ένας τον άλλον πριν το ραντεβού. Προσποιηθείτε ότι είστε δυο ξένοι και φλερτάρετε ξανά από την αρχή. Αλήθεια, πώς είναι να φλερτάρεις μετά από τόσα χρόνια και μάλιστα τον σύντροφό σου; Σίγουρα θα είναι διασκεδαστικό και θα σας δώσει την ευκαιρία να ξαναθυμίσετε στον άνθρωπο που σας βλέπει καθημερινά με τις πιτζάμες τι ήταν αυτό που τον γοήτευσε τόσο πολύ σε εσάς όταν σας πρωτογνώρισε.

Αναβιώστε το πρώτο σας ραντεβού

Τίποτα δεν είναι πιο συγκινητικό και ρομαντικό από το να αναβιώσετε το πρώτο σας ραντεβού. Ξαναγίνετε νέοι, φορέστε ρούχα παρόμοια με την μόδα της τότε εποχής και πηγαίντε στο μαγαζί που είχε φιλοξενήσει τα πρώτα σας σκιρτήματα. Αν είναι δυνατόν, επιλέξτε το ίδιο τραπέζι με τότε και ξαναζήστε τη σχέση σας από την αρχή!

Μια βόλτα στην Ευρώπη της Αθήνας!

Επιλέξτε να περάσετε μία μέρα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Περπατήστε δίπλα από το κανάλι, κάντε πατινάζ, απολαύστε τον καφέ σας καθισμένοι στο γκαζόν του μεγάλου κήπου και απολαύστε παρέα τις εκδηλώσεις της ημέρας. Σίγουρα θα φιλοξενεί κάποια έκθεση ή μουσική βραδιά. Εάν είστε λάτρεις της τέχνης, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι το ιδανικό μέρος για ραντεβού.

Μια βόλτα στην πανσέληνο

Η απλότητα κρύβει μέσα της μαγεία και ρομαντισμό. Μια βραδινή βόλτα σ την πανσέληνο, όταν τα φώτα της πόλης θα έχουν σβήσει, μπορεί να σταθεί η αιτία για να ανάψει το πρότερο πάθος σας. Περπατήστε πιασμένοι χέρι χέρι κάτω από το φως του φεγγαριού, μιλήστε για σας, θυμηθείτε ιστορίες από το παρελθόν, γελάστε, συγκινηθείτε, φιληθείτε και ξαναθυμηθείτε την ομορφιά και την ζεστασιά του έρωτα. Καθίστε αγκαλιά και νιώστε σαν να ξαναγνωριζόσαστε από την αρχή. Το πάθος, εξάλλου, δεν χάνεται. Αρκεί να έχουμε την διάθεση να το κρατήσουμε ζωντανό και ακμαίο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v