12 διακριτικά τατουάζ που συμβολίζουν την μητρότητα

12 διακριτικά τατουάζ που συμβολίζουν την μητρότητα

Η μόδα των τατουάζ κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Ευφάνταστα σχέδια που στολίζουν κάθε πιθανό σημείο του σώματος, συμβολίζουν κάτι πολύ σημαντικό για τον καθένα. Αν σκέφτεστε να ακολουθήσετε την μόδα, μπορείτε να δώσετε στο σχέδιό σας ένα βαθύτερο και πιο τρυφερό νόημα: αυτό της μητρότητας. Αυτά τα διακριτικά και μικρά τατουάζ θα σας δώσουν πολλές ιδέες.

Τα πουλιά εκτός από την ελευθερία μπορούν να συμβολίσουν και την μητρότητα. Μια μαμά με το παιδί της σε ένα κλαδί ή να πετούν στον ουρανό είναι πολύ όμορφες ιδέες.

Ένα αφαιρετικό σχέδιο μιας μαμάς να αγκαλιάζει το μωρό της είναι μια καλή επιλογή που ταιριάζει στο χέρι, ή στην πλάτη.

Υπάρχουν μαμάδες που το μόνο που θέλουν είναι να στολίσουν το σώμα τους με τα παιδιά τους. Το συγκεκριμένο σχέδιο θυμίζει ζωγραφιά και δεν θα μας έκανε εντύπωση αν το είχε ζωγραφίσει παιδί.

Το σχέδιο του απείρου μαζί με τα ονόματα των παιδιών είναι ο καλύτερος τρόπος για μια μαμά να δείξει την άπειρη αγάπη της.

Μίνιμαλ σχέδιο μιας μητέρας να αγκαλιάζει το παιδί της. Είναι διακριτικό και μόνο αν έρθει κάποιος κοντά σας θα το παρατηρήσει.

Μια μαμά καμηλοπάρδαλη μαζί με το παιδί της είναι μια πολύ ωραία επιλογή.

ή ένα ελεφαντάκι που θυμίζει τον Dumbo και πόσο προσπάθησε για να βρεθεί κοντά στην μαμά του.

Για όσες θέλουν κάτι πιο απλό, δύο ή τρεις καρδιές ενωμένες συμβολίζουν την βαθιά σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα στην μητέρα και τα παιδιά της.

Άλλο ένα minimal σχέδιο που συμβολίζει την μητρότητα. Μπορεί να μοιάζει με ανάποδη νότα, όμως πρόκειται για μια μαμά που αγκαλιάζει την κόρη της.

Φωτογραφίες: pinterest.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v