Ένα νέο σύγχρονο παιδότοπο απέκτησε η Γλυφάδα!

Ένα νέο σύγχρονο παιδότοπο απέκτησε η Γλυφάδα!

Δεν υπάρχει παιδί που να μην αγαπά τις παιδικές χαρές! Οι «κούνιες», όπως τις αποκαλούν οι μικροί μας φίλοι, είναι ένα μέρος όπου παίζουν ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και κινδύνους, συναντούν φίλους και διασκεδάζουν με την ψυχή τους! Το σημαντικό, ωστόσο, είναι, οι παιδικές χαρές να είναι προσεγμένες και ασφαλείς. 

Η Γλυφάδα, χάρη στον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, απέκτησε ακόμα μία ολοκαίνουρια παιδική χαρά, πίσω από το δημοτικό κλειστό κολυμβητήριο (Κύπρου και Πανδώρας).

Ο σύγχρονος παιδότοπος, ασφαλής και ποιοτικός, διαθέτει πρωτότυπα παιχνίδια - συμπεριλαμβανομένων και παιχνιδιών για τα ΑμεΑ - νέα δέντρα, καινούργια φωτιστικά με λάμπες LED τελευταίας γενιάς, χλοοτάπητα υψηλών προδιαγραφών κι ένα μεγάλο παιχνίδι-καράβι στο κέντρο του παιδότοπου.

Παράλληλα, έγινε ευρεία ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου και μαζί με τον νέο δημοτικό χώρο στάθμευσης (επί της Πανδώρας) που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, άλλαξε όψη όλη η γειτονιά.

«Ένας ακόμη παιδότοπος στη Γλυφάδα μας ξεκίνησε τη λειτουργία του και το παιδικό ταξίδι συνεχίζεται ασταμάτητα. Σε αυτή την προσπάθεια, με απεριόριστη αγάπη, μεράκι και όπως πάντα με πολλή φαντασία, δημιουργήσαμε μία ακόμη ξεχωριστή υποδομή για τους μικρούς μας φίλους» τόνισε ο κ. Παπανικολάου, ενώ ευχαρίστησε θερμά όλους όσους καθημερινά και πυρετωδώς καταθέτουνε ψυχή για να είναι η Γλυφάδα μια πόλη πρότυπο για κάθε οικογένεια.

Πηγή: glyfada.gr

v