13 τέλειες ιδέες για ανοιξιάτικο μανικιούρ

13 τέλειες ιδέες για ανοιξιάτικο μανικιούρ

Μαζί με τον χειμώνα, αφήνουμε πίσω μας τα σκούρα και μονόχρωμα μανό και υποδεχόμαστε την άνοιξη με ζωηρά χρώματα και ευφάνταστα σχέδια στο μανικιούρ μας! Δοκιμάστε φλοράλ και μίνιμαλ σχέδια, συνδυάστε χρώματα παλ ή πιο έντονα και εντυπωσιάστε με τις νέες τάσεις στο μανικιούρ.

Το πάντρεμα της ροζ και της κόκκινης απόχρωσης δίνει αυτό το λαμπερό καρπουζί χρώμα.

Απλές και χαριτωμένες μαργαρίτες μπορούν να ανθίσουν στα νύχια σας! Επιλέξτε σαν βάση το σκούρο μπλε χρώμα για να είναι η αντίθεση πιο έντονη ή nude με μαύρο.

Για όσες αγαπούν την άνοιξη αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό. Θυμίζει λίγο ουράνιο τόξο και μας φέρνει πιο κοντά στο καλοκαίρι...

Δεν περνάει απαρατήρητο, αλλά δεν θεωρείται και «φορτωμένο»: το πουά είναι η ιδανική λύση για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις. Προσέξτε, όμως, να το συνδυάσετε με μια μονόχρωμη βάση και κυρίως nude.

Εκτός από τα φλοράλ σχέδια, έχουν την τιμητική τους και τα μίνιμαλ. Αυτήν την άνοιξη, επιλέξτε αποχρώσεις του ροζ, του μπλε ή του πράσινου και τραβήξτε γραμμές με μαύρο μανό.

Κίτρινο, μπλε με ρίγες και απαλό ροζ: ο καλύτερος ανοιξιάτικος συνδυασμός.

Αν η μανικιουρίστα σας έχει...καλλιτεχνική φλέβα, ζητήστε της να σας ζωγραφίσει σε άσπρη βάση κερασιές. Αν πάλι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα. 

Είναι αρκετά έντονο και θυμίζει...σαγκουίνι, όμως η εντυπωσιακή τεχνική του όμπρε σας χαρίζει ένα ανοιξιάτικο αποτέλεσμα.

Μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές είναι το βάψιμο μόνο του πάνω μέρους του νυχιού. Η βάση είναι διάφανη, άρα αυτό σας δίνει την ελευθερία να δοκιμάσετε έντονα χρώματα.

Αν δεν σας αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές και είστε λάτρης του διακριτικού και σικ αποτελέσματος, δοκιμάστε nude αποχρώσεις βάφοντας πιο έντονη το πάνω μέρος του νυχιού.

Φωτογραφίες: pinterest.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v