Το παιδικό φεστιβάλ Άνοιξης σας περιμένει από την 1η Μαΐου στο Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας

Το παιδικό φεστιβάλ Άνοιξης σας περιμένει από την 1η Μαΐου στο Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας

Τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης, με σήμα κατατεθέν τα λουλούδια και την φύση που βρίσκεται στο απόγειο της άνθισης της, θα γιορτάσει το Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας με ένα πενθήμερο παιδικό φεστιβάλ Άνοιξης, από την 1η έως τις 5 Μαΐου! Μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και εκπαιδευτικές και βιωματικές δράσεις θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους στο φεστιβάλ με τίτλο «Πρωτομαγιές στο Πάρκο».

Η αυλαία των εκδηλώσεων θα ανοίξει την Πρωτομαγιά με βιωματικές εκπαιδευτικές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους! Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει η κατασκευή του πρωτομαγιάτικου στεφανιού με μοσχομυριστά λουλούδια, η οποία θα συνοδεύεται από το αγαπημένο face painting.

Καθημερινά, στο πάρκο, τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Σε μια από αυτές, θα βουτήξουν τα χεράκια τους στον πηλό, στο πρόγραμμα κεραμικής, για να δημιουργήσουν βότανα. Θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να γνωρίσουν τα παλιά επαγγέλματα (μεταξύ άλλων την υφάντρα, τον μαραγκό και τον αγαπημένο σε όλους παγωτατζή!).

Εκτός, όμως, από το ατελείωτο παιχνίδι, οι μικροί επισκέπτες του Πάρκου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν, ανάλογα με την ηλικία τους, και τις δημοφιλείς παραστάσεις του Πολιτιστικού Πάρκου: «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ», «Ο Τάκης Τεταρτάκης και οι φίλοι του» και «Οδέττη και Βλασία, οι μάγισσες των παιχνιδιών», «JAZZ for KIDS: Η Ιστορία ενός Ρυθμού» και «Ο Φιλάργυρος». 

Το παιδικό φεστιβάλ Άνοιξης θα πλημμυρίσει από μουσικές μελωδίες για όλα τα γούστα. Μεταξύ άλλων, το Πολιτιστικό Πάρκο θα καλωσορίσει τον Πασχάλη, ο οποίος θα ξεσηκώσει το κοινό με τις πασίγνωστες επιτυχίες του. Σας καλεί, ακόμα, να ξεφαντώσετε με διεθνείς και ελληνικές επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας που θα ερμηνεύσουν οι Λευτέρης Κρητικός και Ζέττα Ξαφάκη ενώ θα απολαύσετε την Μάρω Λιάπη σε έντεχνο ελληνικό τραγούδι.

Καθόλη τη διάρκεια του πενθήμερου παιδικού φεστιβάλ Άνοιξης, τα παιδιά θα μπορούν να περιηγηθούν στους χώρους του Πάρκου Κερατέας και κυρίως στο βοτανόκηπό μας ενώ θα έχουν την ευκαιρία να… ταΐσουν τον μηχανικό δεινόσαυρο DINO και να μάθουν τα πάντα γύρω από τις συνήθειες και τη διατροφή του. Επίσης, θα φιλοξενείται καθημερινά, από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., Bazaar της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης ΦΛΟΓΑ.

v