10 απίστευτες πληροφορίες που δεν ξέρατε για τους Κριούς

10 απίστευτες πληροφορίες που δεν ξέρατε για τους Κριούς

Ο Κριός ανήκει στα ζώδια που δεν... προκαλούν το κοινό αίσθημα. Εκ πρώτης, είναι όντως έτσι. Ωστόσο, αν γνωρίσεις έναν Κριό θα καταλάβεις πως η προσωπικότητά του είναι πολυδιάστατη. Απλώς δεν την αφήνει να ξεδιπλωθεί αμέσως. Για να σας διευκολύνουμε αλλά και για να ξεσκεπάσουμε το ζώδιο που από σήμερα έχει την τιμητική του, αποφασίσαμε να αποκαλύψουμε τα πάντα. Κριοί, συγγνώμη αλλά σας καταλάβαμε!

*Φωτογραφία: vanityfair.it

Πίσω από κάθε δυναμικό Κριό, κρύβονται οι κοντινοί του άνθρωποι

Ανήκουν στα πιο δυναμικά ζώδια του κύκλου- αυτό δεν είναι μυστικό. Ένας κλασικός Κριός όμως δεν θα παραδεχτεί εύκολα ότι χρειάζεται τη στήριξη και τη συμπαράσταση των δικών του ανθρώπων για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Κατά βάθος, ζητάει την επιβεβαίωσή τους για να έχει τη δύναμη να συνεχίσει.

Άλλος έχει τ’ όνομα κι άλλος έχει τη χάρη… στο σεξ

Μπορεί ο Σκορπιός να θεωρείται ειδικός στο σεξ αλλά ο Κριός αν δεν τον κερδίζει, τον ακολουθεί σίγουρα με μικρή διαφορά. Είναι ανοιχτόμυαλος σε θέματα σεξ και του αρέσει να πειραματίζεται- η ερωτική ζωή είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο για εκείνον. Η ανία στο σεξ με τον σύντροφό του μπορεί να τον οδηγήσει στον χωρισμό ή ακόμα και την απιστία (σας ξεσκεπάσαμε).

Κάνει συνεχώς καινούριους φίλους αλλά μένει με λίγους και καλούς

Ο κύκλος του Κριού φαινομενικά είναι μεγάλος, ουσιαστικά όμως είναι πολύ μικρός. Ενώ γνωρίζει συνεχώς καινούρια άτομα και έχει πολλές αταίριαστες παρέες, οι πραγματικοί του φίλοι είναι πολύ λίγοι και κάνει τα πάντα για να τους έχει στη ζωή του.

Αν ένας Κριός σε αντιπαθεί, θα στο δείξει με τον τρόπο του

Δεν θα γυρίσει το κεφάλι του από την άλλη μεριά αν σε δει στον δρόμο, αλλά σίγουρα θα αλλάξει πεζοδρόμιο. Ένας Κριός, όταν δεν σε συμπαθεί, δεν πρόκειται να σου μιλήσει άσχημα ή υποτιμητικά ούτε να σε κουτσομπολέψει με την παρέα του. Θα σε αποφύγει διακριτικά. Αναρωτιέσαι ακόμα γιατί δεν έχει απαντήσει στα μηνύματα που του έχεις στείλει εδώ κι ένα μήνα;

*Φωτογραφία: wikihow.com

Δεν του αρέσει να του λένε ότι κάνει λάθος

Ναι Κριέ, κι εσύ κάνεις λάθη καμιά φορά, δεν είναι κακό να το παραδεχτείς! Ένας Κριός θωρεί τα λάθη ως ένδειξη αδυναμίας και όταν του τα επισημαίνουν, εκνευρίζεται. Ωστόσο, το παράδοξο είναι πως πάντα σκέφτεται και επεξεργάζεται αυτά που έχει ακούσει ακόμα κι αν δεν σας πει ποτέ «τελικά, είχες δίκιο».

Του αρέσει η σταθερότητα

Μπορεί ο Κριός να είναι περιπετειώδης αλλά παράλληλα θέλει να έχει σταθερότητα στη ζωή του. Σίγουρα δεν θα τον δείτε να αλλάζει 5 δουλειές μέσα σ’ έναν χρόνο ούτε ξαφνικά να τα αφήνει όλα πίσω του για να κάνει διαλογισμό στην Ινδία. Εξάλλου, το ίδιο ακριβώς μπορεί να κάνει και σε ένα ταξίδι, που είναι από τα αγαπημένα του χόμπι.

Νευριάζει εύκολα αλλά το ξεχνάει γρήγορα

Είναι ζώδιο της φωτιάς, μην το ξεχνάτε. Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων και των ανθρώπων που νευριάζουν εύκολα αλλά σε 5 λεπτά τα έχει ξεχάσει όλα. Γι’ αυτό και σπάνια θα δείτε ένα Κριό να το κρατάει «μανιάτικο». Κάτι τέτοιο δεν του ταιριάζει.

Όταν πει πως «έχει σχέση», το εννοεί

Πιθανώς να προετοιμάζει ήδη τον γάμο του. Ο Κριός δεν θα κάνει πολλές σοβαρές σχέσεις στη ζωή του, αλλά λίγες και καλές. Ακόμα κι αν είναι πολύ ερωτευμένος, χρειάζεται αρκετό καιρό μέχρι να κατασταλάξει και να σιγουρευτεί ότι βρήκε τον έναν και μοναδικό σύντροφο της ζωής του. Πώς θα το καταλάβετε; Θα σας γνωρίσει στην οικογένειά του- δεν θα το έκανε διαφορετικά.

*Φωτογραρφία: numerologysign.com

Αν δεν πει τη γνώμη του, νιώθει ότι «φουντώνει»

Ο Κριός δεν μπορεί να περιορίζεται και δεν μπορεί να κρατάει τη γνώμη του για τον εαυτό του. Αν για παράδειγμα είναι παρών σε μια συζήτηση για την πολιτική ζωή της χώρας, είναι ο πρώτος που θα εκφράσει ελεύθερα τι πιστεύει και θα το υποστηρίξει σθεναρά. Μαζί με τον Λέοντα που κάθεται δίπλα του. Και η συζήτηση ξαφνικά θα μετατραπεί σε ένα άκρως ενδιαφέρον debate μεταξύ των δύο.

Χρειάζεται κάποιον να τον συγκρατεί

Λόγω της επαναστατικής και περιπετειώδους φύσης του, θα έλεγε κανείς πως ο Κριός ταιριάζει με τον Τοξότη. Σίγουρα έχουν πολλά χαρακτηριστικά αλλά τα ετερώνυμα έλκονται και όχι τα ομώνυμα. Ο Κριός πρέπει να έχει κάποιον δίπλα του να του υπενθυμίζει την πραγματικότητα και να τον συγκρατεί- το επιζητά από μόνος του, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνει.

v