Ποια τηλεοπτική περσόνα παντρεύτηκες με βάση το ζώδιό του

Ποια τηλεοπτική περσόνα παντρεύτηκες με βάση το ζώδιό του

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιος θα μπορούσε να ήταν ο σύντροφός σας αν πρωταγωνιστούσε σε ελληνική σειρά; Φυσικά και όχι! Έχετε σαφώς καλύτερα πράγματα να ασχοληθείτε, γι’ αυτό και το σκεφτήκαμε εμείς για εσάς. Δεν χρειάζεται να είμαστε η μαντάμ Ζαΐρα για να το βρούμε, αρκεί να γνωρίζουμε μόνο….το ζώδιό του.

Κριός= Βλάσης (Απαράδεκτοι)

Ο άντρας Κριός είναι ενθουσιώδης και περιπετειώδης. Σαν άλλος Βλάσης, όταν επιβεβαιώνεται από τον περίγυρό του νιώθει δυνατός ενώ όταν περνάει απαρατήρητος, χρησιμοποιεί τον αυτοσαρκασμό του για να διεκδικήσει την προσοχή που χρειάζεται. Δεν φοβάται τις δύσκολες καταστάσεις και συνήθως καταφέρνει με πείσμα να τα φέρει όλα στα μέτρα του. Η σύντροφός του πρέπει να έχει την υπομονή του…Ιώβ γιατί είναι δύσκολος χαρακτήρας. Είναι ζηλιάρης, προστατεύει το ταίρι του και του αρέσει να την διεκδικεί. Κάποιες φορές μάλιστα δημιουργεί καβγάδες χωρίς λόγο και αιτία γιατί πιστεύει ότι είναι το αλατοπίπερο μιας σχέσης. Ό,τι κι αν γίνει, όμως, θα είσαι για πάντα το «αστροπελέκι» του και θα γυρίσει γη και ουρανό προκειμένου να σε κάνει ευτυχισμένη.

Ταύρος= Αστυνόμος Θεοχάρης (Καλημέρα Ζωή)

Αξιοπιστία, σταθερότητα και επιμονή: αυτά είναι τα 3 χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Ταύρου που του δίνουν την δυνατότητα να κατακτήσει την καρδιά και το (αστυνομικό) Σώμα… μιας γυναίκας. Είναι ιδιότροπος και πολύ επιλεκτικός με τους ανθρώπους που συμπορεύεται. Απολαμβάνει τον ρόλο του οικογενειάρχη και προστατεύει την οικογένειά του ακόμη κι αν κινδυνεύει κάποιες φορές κινδυνεύει να χαρακτηριστεί συντηρητικός. Όταν θυμώνει, ξεχωρίζει για το πείσμα του και το… ιδιαίτερο ταπεραμέντο του. «Σκουλήκι», «πίθηκε», «τομάρι» είναι από τις αγαπημένες του βωμολοχίες όταν θέλει να ξεσπάσει ή όταν κάποιος έχει προσβάλλει τους αγαπημένους του. Να θυμάστε πως τα φαινόμενα απατούν: μπορεί ένας Ταύρος να φαίνεται ήσυχος και καλοσυνάτος όμως κρύβει μέσα του έναν μικρό Ταξίαρχο Θεοχάρη.

Δίδυμος= Κωνσταντίνος Μαρκοράς (Δύο Ξένοι)

«Όταν σας δει κάποιος σας ερωτεύεται… Όταν σας ερωτευτεί, πού μπορεί να σας βρει;» Ο Δίδυμος έχει το χάρισμα να σε γοητεύει και να σε θυμώνει με το ίδιο πάθος. Στην αρχή σου φαίνεται αλαζονικός, αδίστακτος και σνομπ, μόλις όμως τον γνωρίσεις καλύτερα, θα καταλάβεις ότι αυτή η εικόνα είναι η ασπίδα του για να μην πληγώνεται. Σαν τον Μαρκορά, αγαπάει και αντιπαθεί έντονα. Δεν συμβιβάζεται και διεκδικεί τα θέλω του ακόμη κι αν κάποιες φορές γίνεται ιδιαίτερα αιχμηρός στα σχόλιά του. Παρόλο που δεν του φαίνεται, είναι πολύ δοτικός με την οικογένειά του και προσπαθεί συνεχώς να δίνει το καλό παράδειγμα, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά.

Καρκίνος= Γρηγόρης Καπερνάρος (Είσαι το ταίρι μου)

Ο Καρκίνος όπως ο Γρηγόρης από το «Είσαι το ταίρι μου» είναι συμπονετικός, ευαίσθητος και φτάνει στα άκρα για όσους αγαπάει. Έχει πλάσει έναν δικό του κόσμο στο οποίο κυριαρχεί η καλοσύνη. Πολλοί τον θεωρούν αφελή και επιπόλαιο, ακριβώς επειδή επιλέγει να ζει στο δικό του ροζ συννεφάκι και πιστεύει στους ανθρώπους. Αυτό το χαρακτηριστικό, όμως, λίγες μπορούν να το εκτιμήσουν. Αν είσαι μία από αυτές τις γυναίκες, επέλεξες έναν πιστό και φερέγγυο σύντροφο ο οποίος θα είναι πάντα δίπλα σου να σε στηρίζει. Μπορεί να μην έχει τον δυναμισμό που έχουν άλλοι άντρες όμως είναι ήρεμη δύναμη και οι συμβουλές του είναι πάντα σωστές.

Λέων= Αλέκος Παπαδήμας (Εγκλήματα)

Δυναμικός, αλέγκρο τύπος που εντυπωσιάζει με το χιούμορ και την ηγετική προσωπικότητά του. Είναι ο παραδοσιακός τύπος άντρα που του αρέσει να κυνηγάει και να κατακτά την γυναίκα που θέλει. Ο λόγος του ρέει αυτοπεποίθηση και δεν προσβάλλεται εύκολα. Ως αρσενικό παλαιάς κοπής θέλει να έχει τον ρόλο του «κουβαλητή» και ασχολείται με καμάρι με τα αντρικά μερεμέτια του σπιτιού. Στις παρέες του, του αρέσει να αυτοαποθεώνεται για τις επιτυχίες στο γυναικείο φύλο και για το κατά πόσο είναι ο «κύριος» του σπιτιού. Στην πραγματικότητα, όμως, κάποια άλλη κάνει κουμάντο…

Παρθένος= Κωνσταντίνος Κατακουζηνός (Κωνσταντίνου&Ελένης)

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε άντρα Παρθένο; Γκρίνια! Δεν έχετε άδικο, όμως, από εδώ και πέρα θα σκέφτεστε και την αξιαγάπητη Κατακουζήνα. Ο Παρθένος εκτός από πανέξυπνος και τελειομανής έχει αρκετές…ιδιοτροπίες που κουράζουν τον μέσο άνθρωπο. Έχει μανία με την τάξη και την καθαριότητα και δίνει τεράστια προσοχή στις λεπτομέρειες. Σαν επαγγελματίας είναι εξαιρετικός και κερδίζει τον σεβασμό των συναδέλφων του. Στην προσωπική του ζωή είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός στις σχέσεις του, τόσο στις φιλικές όσο και στις ερωτικές. Του αρέσουν οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις και αντιμετωπίζει την σύντροφό του ισότιμα. Όσο κι αν σε εκνευρίζει η γκρίνια του, ξέρεις ότι είναι ένα μικρό ελάττωμα μπροστά στα προτερήματά του.

Ζυγός= Ζάχος Δόγκανος (Εκείνες και Εγώ)

Ο Ζυγός είναι ο κύριος Ζάχους της καρδιάς μας. Λάτρης των γυναικών και περιποιημένος ακόμη κι όταν πετάγεται μέχρι το περίπτερο, ο άντρας ζυγός είναι από τα πιο ενδιαφέροντα και αντιφατικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Θέλει να βρίσκεται συνέχεια με κόσμο ακόμη κι αν αντιπαθεί τους περισσότερους και δίνει σημασία στην εξωτερική εμφάνιση παρόλο που τον ενδιαφέρει πιο πολύ ο χαρακτήρας. Είναι πολύ εργατικός αλλά βαριέται εύκολα. Αυτή η αντιφατικότητα γοητεύει περισσότερο, παρά εκνευρίζει. Σαν σύντροφος είναι δύσκολος, αλλά αγαπάει με τρυφερότητα. Ευτυχώς είναι αναποφάσιστος και αφήνει με περίσσια χαρά την σύντροφό του να αποφασίζει για αυτόν.

Σκορπιός= Κώστας Ραζής (Σημάδι του Έρωτα)

Μυστηριώδης και άκρως ερωτικός ώστε να σαγηνεύσει… χωριάτισσες και πρωτευουσιάνες, ο άντρας Σκορπιός είναι το άτομο που πετυχαίνει ό, τι βάλει στο μυαλό του,αφού επιμένει μέχρι να πάρει αυτό που θέλει. Παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικός, δεν έχει προβλήματα στις συναναστροφές του και δημιουργεί σχέσεις σταθερές στην ζωή του. Προτιμάει ωστόσο, την μοναξιά του. Είναι δύσκολος σύντροφος διότι δεν του αρέσουν οι απαιτητικές καταστάσεις και οι υποχρεώσεις από τις οποίες, τις περισσότερες φορές προσπαθεί. Δεν είναι ρομαντικός, όμως, έχει έναν πλούσιο συναισθηματικό κόσμο που περιμένει να εξερευνηθεί από τους κατάλληλους ανθρώπους. Θεωρεί ότι τα ψέματα διαλύουν μια σχέση γι’ αυτό και είναι πολύ καχύποπτος. Σαν πατέρας είναι ιδιαίτερα δοτικός, στο σημείο μάλιστα να κακομαθαίνει τα παιδιά…

Τοξότης= Μάκης Κοτσαμπάσης (Ευτυχισμένοι Μαζί)

Ο αιώνιος έφηβος, o επαναστάτης χωρίς αιτία, η  προσωπικότητα-«η τρέλα πάει στα βουνά». Όσοι έχετε την τύχη να συναναστραφείτε με Τοξότες (γυναίκες και άντρες) γνωρίζετε ότι έχουν παιχνιδιάρικη ψυχή και δεν μπαίνουν σε καλούπια. Σαν τον Μάκη είναι αυθόρμητος περιπετειώδης και γκαφατζής και αποδέχεται όλους τους ανθρώπους. Μαζί του θα γελάσεις με την ψυχή σου, θα εκνευριστείς με την αφέλεια που δείχνει επίτηδες στους άλλους και θα τον λατρέψεις για μια ζωή. Σαν σύζυγος είναι πιστός, σαν πατέρας δοτικός και του αρέσει να δείχνει ότι έχει το πάνω χέρι στην σχέση σας. Μπορεί να μην σας αποκαλεί «γατούλα», όμως, κατά καιρούς σας βγάζει αρκετά υποκοριστικά.

Αιγόκερος= Αχιλλέας Ματθαίου (Μπρούσκο)

Ο Αχιλλέας Ματθαίου είναι ο Αιγόκερως του ζωδιακού κύκλου. Γοητευτικός ακόμα κι όταν είναι απόμακρος ο Αιγόκερος εντυπωσιάζει με τους τρόπους του. Είναι κυνικός, ρεαλιστής και παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Έχει επιχειρηματικό μυαλό που δουλεύει ασταμάτητα προκειμένου να είναι επιτυχημένος. Είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα προσκειμένου να την προστατεύσει. Θέλει η ζωή του να έχει ευτυχισμένο «τέλος» και πιστεύει πολύ στην εικόνα που έχουν οι άλλοι για εκείνον και την σύντροφό του, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να γίνεται κουραστικός.

Υδροχόος= Θοδωρής (Σ' αγαπώ/ Μ' αγαπάς)

Χιούμορ και ιδιορρυθμίες: αυτά είναι τα δύο χαρακτηριστικά του Υδροχόου. Μαζί του θα κάνεις βαρελάκια από τα γέλια και όχι πάντα επειδή σου λέει αστεία. Έχει έναν τρόπο να μεγαλοποιεί ακόμα και τις πιο απλές καταστάσεις και πάντα σε φέρνει προ εκπλήξεως με τις αψυχολόγητες αντιδράσεις του. Είναι ευγενικός, λίγο κουτσομπόλης και αφάνταστα ψύχραιμος γεγονός που τον κάνει τον «άνθρωπό σου» αν αντιμετωπίζεις κάποια δυσκολία. Δεν αντέχει τους δήθεν ανθρώπους και αυτό που τον έκανε να ερωτευτεί την σύντροφο της ζωής του ήταν η ξένοιαστη φύση της. Αν θέλεις να κάνεις έναν Υδροχόο να πέσει στα πόδια σου, δείξ’ του ότι τον ζηλεύεις.

Ιχθύς= Θράσος Κουτρούμπας (Μαύρα Μεσάνυχτα)

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του άντρα Ιχθύ, είναι ότι χαρακτηρίζεται από «αντρική αναισθησία. Ενώ κάνει φιλότιμες προσπάθειες, δύσκολα θα καταλάβει τα πραγματικά θέλω της συντρόφου του, όπως ακριβώς και ο Θράσος. Λόγω αυτής της αδυναμίας του χαρακτήρα του χρειάζεται μια γυναίκα που να είναι οπλισμένη με υπομονή και ευαισθησία προκειμένου να αντεπεξέλθει. Στους Ιχθύες αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες που παίρνουν πρωτοβουλίες, γιατί με αυτόν τον τρόπο νιώθουν ότι καλύπτουν τις ανασφάλειες τους. Είναι πολύ σωστοί στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών ενώ κάποιες φορές παραγίνονται αυστηροί.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v