Vintage Toys 2019: Η έκθεση παλιών παιχνιδιών που θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια

Vintage Toys 2019: Η έκθεση παλιών παιχνιδιών που θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια

Πώς θα νώθατε αν σας λέγαμε ότι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα παλιά σας παιχνίδια συγκεντρωμένα; Εμείς πάντως μάλλον θα νοσταλγούσαμε τα παιδικά μας χρόνια. Στην έκθεση Vintage Toys θα έχετε την ευκαιρία να ξανδείτε από κοντά τα παιχνίδια μιας άλλης εποχής, αυτής που τα παιδιά μας μπορεί να μην έζησαν αλλά ζήσαμε εμείς.

Από τις 12 μέχρι τις 14 Απριλίου η έκθεση Vintage Toys θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό- μικρούς και μεγάλους- στον χώρο της Τεχνόπολης (Πειραιώς 100, Ταύρος) και θα περιλαμβάνει τα πάντα. Από παλιά κι αγαπημένα επιτραπέζια, λούτρινα, κούκλες, κόμικς, κατασκευές Lego και Playmobil κ.ο.κ. μέχρι φλίπερ, Arcade καμπίνες, ρετρό κονσόλες, pedal cars και ποδήλατα. Και οι μπαμπάδες λοιπόν δεν πρόκειται να μείνουν παραπονεμένοι!

Επιπλέον, οι μικροί επισκέπτες, εκτός του ότι δουν με τι παιχνίδια έπαιζαν οι γονείς τους όταν ήταν στην ηλικία τους, θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο. 

Η έκθεση θα παραμένει ανοιχτή από τις 11 το πρωί μέχρι τις 1 το βράδυ και το ειστήριο κοστίζει 5 ευρώ για όλο το τριήμερο ενώ η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 6 ετών και τους cosplayers είναι δωρεάν. 

Πάρτε μια γεύση από την περισνή έκθεση Vintage Toys:

v