10 άντρες με απίστευτο χιούμορ που… εκνευρίζουν τις γυναίκες τους

10 άντρες με απίστευτο χιούμορ που… εκνευρίζουν τις γυναίκες τους

Η αλήθεια είναι πως οι άντρες έχουν το «ταλέντο» να μας εκνευρίζουν τη μία στιγμή και την αμέσως επόμενη να μας κάνουν να γελάμε. Οι φωτογραφίες που συγκέντρωσε το Brightside.me είναι μερικά αστεία στιγμιότυπα βγαλμένα από την καθημερινότητά μας με τους συζύγους μας όταν έχουν όρεξη να μας… κάνουν πλάκα.

Αυτό θα πει «η μεριά μου» κι «η μεριά σου»:

«Η γυναίκα μου έλεγε ότι δεν θα τα κατάφερνα»«Είπα στον άντρα μου να φέρει μπαλόνια για τα γενέθλια του 8χρονου γιου μας»

«Του ζήτησα να μου αγοράσει ένα κοκαλάκι από το σούπερ μάρκετ και μου έφερε όλο το μαγαζί»«Ο άντρας μου έψαχνε τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Όταν άνοιξα το ψυγείο, τα βρήκα μπροστά μου»«Η σύζυγός μου μου ζήτησε να στεγνώσω τα πιάτα»«Ο άντρας μου ήθελε να ανοίξει αυτή τη συσκευασία με τα σφουγγαράκια για το μακιγιάζ επειδή νόμιζε πως ήταν mashmellows»«Η γυναίκα μου μου ζήτησε να πάρω Ajax για το σπίτι. Νόμιζα ότι ήταν μόνο ένα…»«Ασπρόμαυρες κάλτσες. Αλήθεια, να της βάλω στο καλάθι με τα ανοιχτά ή με τα σκούρα; Ας τις αφήσω στη μέση»Όταν λέω στον άντρα μου να βάλει το φαγητό στο ψυγείο:

Πηγή: Brightside.me

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

v