Η Ντόρα η μικρή Eξερευνήτρια έγινε ταινία

Η Ντόρα η μικρή Eξερευνήτρια έγινε ταινία

Αν το παιδί σας είναι φαν της Ντόρας της μικρής Εξερευνήτριας , τότε σίγουρα θα χαρεί με αυτά τα νέα. Η καινούρια περιπέτεια της αγαπημένης εξερευνήτριας των παιδιών δεν έγινε επεισόδιο αλλά ταινία και μάλιστα live action. Ακολουθώντας το trend της εποχής λοιπόν (βλέπε Ντάμπο, Αλαντίν κ.τ.λ.), δεν πρόκειται για τη μεταφορά των κινουμένων σχεδίων στη μεγάλη οθόνη αλλά για κανονική ταινία με πρωταγωνιστές ανθρώπους.

Από τους πιο γνωστούς είναι η Εύα Λονγκόρια (Νοικοκυρές σε απόγνωση) και ο Michael Pena που υποδύονται τους γονείς της μικρής Ντόρας ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Ιζαμπέλ Μόνερ, που έχει γίνει γνωστή από την ταινία «Transformers, ο Τελευταίος Ιππότης». Στην live action ταινία λοιπόν θα δούμε την έφηβη πλέον Ντόρα να μπλέκει σε νέες περιπέτειες. Εκτός από την περιπέτεια του… Λυκείου, η Ντόρα θα πρέπει να σώσει τους γονείς της και να λύσει ένα παλιό μυστήριο των Ίνκα.

Η ταινία «Ντόρα η η εξερευνήτρια και η χαμένη πόλη του χρυσού» θα αρχίσει να προβάλλεται στις Η.Π.Α από το ερχόμενο καλοκαίρι και συγκεκριμένα από τις 2 Αυγούστου 2019, ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα προβληθεί στην χώρα μας.

Μέχρι τότε, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το trailer που αν μη τι άλλο, φαίνεται εντυπωσιακό:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v