Τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια για να κάνετε δώρο στο βαφτιστήρι σας αυτό το Πάσχα

Τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια για να κάνετε δώρο στο βαφτιστήρι σας αυτό το Πάσχα

Το Πάσχα καταφθάνει και οι νονοί και οι νονές ανά την Ελλάδα αρχίζουν να αγχώνονται και να σκέφτονται τι δώρο θα πάρουν φέτος στα βαφτιστήρια τους. Την κλασική λαμπάδα και το λαχταριστό σοκολατένιο αυγό δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, θέλετε δεν θέλετε. Εκτός από αυτά όμως υπάρχει κάτι που μπορεί να δώσει μεγαλύτερη χαρά στα παιδιά από ένα πρωτότυπο παιχνίδι;

Ινδιάνικη σκηνή για πολύ παιχνίδι

Μία απλή σκηνή μπορεί να καλλιεργήσει τη φαντασία των παιδιών και να τα κάνει να «σκηνοθετήσουν» παιχνίδια από το τίποτα. Επιπλέον, θα είναι χρήσιμη για πολλά χρόνια ακόμα αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά δεν θα τη βαρεθούν εύκολα.



Τιμή: 29,95 ευρώ.

Κατάλληλη για παιδιά από 3 ετών.

Παιχνίδι οδοντίατρος

Με το Doctor Drill and Fill τα παιδιά θα γίνουν οδοντίατροι και θα μάθουν να μην φοβούνται την επίσκεψη στον γιατρό. Με τη βοήθεια του PLAY- DOH τα παιδιά θα εξετάσουν τον ασθενή, θα του κάνουν σφραγίσματα και θα βάλουν σιδεράκια, αν κρίνουν φυσικά ότι υπάρχει πρόβλημα.

Τιμή: 17 ευρώ.

Για παιδιά από 3 ετών.

Αυγομαχίες

… με ψεύτικα αυγά φυσικά, για να μην τρομάξετε! Είναι ένα παιχνίδι ισορροπίας που προκαλεί τους παίκτες να κρατήσουν το αυγό που χοροπηδάει κάτω από τη μασχάλη ή ανάμεσα στα γόνατα και να κάνουν τον γύρο του τραπεζιού. Φυσικά, εκείνος που δεν τα καταφέρνει, χάνει. 


Τιμή: 22,9 ευρώ.

Για παιδιά από 5 ετών.

Μαγνητικός στόχος με βελάκια

Είναι ένας στόχος 2 όψεων και τα βελάκια είναι μαγνητικά, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι παίκτες δεν κινδυνεύουν να τραυματιστούν αλλά και ότι ο τοίχος από πίσω δεν κινδυνεύει να αποκτήσει τρύπες.



Τιμή: 29 ευρώ.

Κατάλληλο για παιδιά από 5 ετών.

Μίνι bowling

Το κλασικό bowling δύσκολα παίζεται στο σπίτι. Το επιτραπέζιο bowling, όμως, είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση και η μαμά δεν θα χρειάζεται να μετακινεί αντικείμενα και έπιπλα για να μην γίνει κανένα ατύχημα. 

Τιμή: 20 ευρώ.

Κατάλληλο για παιδιά από 6 ετών.

Σετ για μικρούς εξερευνητές

Έχει ό,τι χρειάζεται ένας εξερευνητής που θέλει να ανακαλύψει τη φύση: εντομοσκόπιο, ζουμ και μεγεθυντικό φακό. Είναι ιδανικό για να απασχολούνται τα παιδιά στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας βόλτες, αλλά και στις διακοπές. 


Τιμή: 32 ευρώ.

Κατάλληλο για ηλικίες από 6 ετών.

Η ώρα της αλήθειας

Παλιότερα μόνο το FBI είχε ανιχνευτή ψέματος αλλά τώρα κυκλοφορεί ακόμα και σε παιχνίδι για το σπίτι. Η διαδικασία έχει ως εξής: ο κάθε παίκτης καλείται να απαντήσει σε μια ερώτηση ενώ έχει τα χέρια του στον ανιχνευτή. Σε περίπτωση που το μηχάνημα τον «πιάσει» να μην λέει την αλήθεια, θα χάσει. 

Τιμή: 30 ευρώ. Μπορείτε να το αγοράσετε online εδώ

Για παιδιά από 7 ετών.

Φτιάξε ένα ηλιακό ρομπότ που κινείται

Τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν ένα ρομπότ που κινείται με τη βοήθεια της ηλιακής ενέργειας. Το ρομπότ μπορεί να μετατραπεί ακόμα και σε δεινόσαυρο. Τα παιδιά θα εξασκήσουν τις δεξιότητές τους και θα δουν το δημιούργημά τους να παίρνει ζωή.



Τιμή: 19,80 ευρώ.

Για παιδιά από 7 ετών.

Οι άποικοι του Κατάν

Οι παίκτες υποδύονται τους αποίκους ενός νησιού, του Κατάν, το οποίο πρέπει να οργανώσουν και να «στήσουν» από την αρχή. Καλούνται να φτιάξουν δρόμους, πόλεις κ.ο.κ. αλλά και να συνεργαστούν αφού για να τα καταφέρουν το εμπόριο μεταξύ τους είναι απαραίτητο. Μαζί με τον ληστή που εποφθαλμιά τα υπάρχοντά σας, η συνεργασία με τους υπόλοιπους παίκτες είναι η μεγαλύτερη παγίδα του παιχνιδιού. 

Τιμή: 30 ευρώ.

Για παιδιά από 10 ετών.

Παντομίμα «ο τυπάς»

Ο πιο πρωτότυπος τρόπος να παίξει κανείς παντομίμα. Ο φουσκωτός «τυπάς» υποτίθεται πως βοηθά τους παίκτες να ολοκληρώσουν την πρόκληση που τους έχει ανατεθεί, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη.



Τιμή: 18 ευρώ.

Μπορείτε να το βρείτε online εδώ.

Κατάλληλο για ηλικίες από 16 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v