Τι φετίχ έχει το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι

Τι φετίχ έχει το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι

Λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Για κάποια ζώδια, το ίδιο ισχύει και για το σεξ. Για κάποια άλλα, πάλι, όχι. Κάθε ζώδιο (όπως και κάθε άνθρωπος) έχει τα κουμπιά και τα… φετίχ του! Ρίξτε μια ματιά στα σεξουαλικά μυστικά των ζωδίων, και δείτε τις καυτές λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τον εραστή των ονείρων σας.

Κριός

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου είναι εκκεντρικοί και εθισμένοι στην αδρεναλίνη! Μην ξαφνιαστείτε εάν ο Κριός σύντροφός σας σάς μιλήσει έντονα και, ίσως, λίγο βρώμικα… Του αρέσει να ασχολείσαι με οπουδήποτε σημείο του προσώπου του (μάτια, χείλη, μάγουλα) και θα τον κερδίσεις εάν εκδηλώσεις την ερωτική σου επιθυμία δημόσια – ακόμα και στο γραφείο! Αντέχεις;

Ταύρος

Το φετίχ του Ταύρου είναι το καλό φαγητό. Έπειτα από ένα καλό γεύμα μπορείς να τον εκμεταλλευτείς όσο θέλεις. Εάν θες να είναι για πάντα δικός σου, βάλε στο ερωτικό παιχνίδι λίγη σοκολάτα ή σαντιγί και δέξου με θέρμη τα καυτά φιλιά του στον λαιμό σου. Δεν του αρέσουν οι σαδομαζοχιστικές καταστάσεις. Είναι τόσο αισθησιακός και θέλει πάνω απ’ όλα να σε ικανοποιήσει. ‘Ο, τι χάνει σε πρωτοτυπία, όμως, το κερδίζει σε διάρκεια. Βέβαια, εάν μπλέξεις με έναν Ταύρο, πρέπει να πληρείς μία βασική προϋπόθεση : μείνε πιστός!

Δίδυμοι

Το φετίχ των Διδύμων είναι η γρήγορη εναλλαγή και η διανοητική χημεία. Εάν δεν ερεθίσεις το μυαλό του, πρώτα, μάλλον δεν θα τον κατακτήσεις ποτέ! Ωστόσο, είναι εφευρετικός και ευφυής, οπότε το σεξ μαζί του είναι, αν μη τι άλλο, απολαυστικό παρόλο που δεν θυμίζει σε τίποτα τη αργή και αισθησιακή επαφή ενός Ταύρου. Κάτι ακόμα που πρέπει να γνωρίζετε για τους αγαπημένους μας Διδύμους, είναι πως έχουν μεγάλα αποθέματα ενέργειας και πως βαριούνται εύκολα.  

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει, δικαιωματικά, κερδίσει τον τίτλο του ζωδίου της αγάπης. Μπορεί να μην διαθέτει εκκεντρικά φετίχ, όμως έχει αναγάγει την τρυφερότητα και την οικειότητα σε επίπεδα πάνω του μέσου όρου. Αγαπά τα δάχτυλα των χεριών, το σημείο της κοιλιάς και το στήθος. Του αρέσει να κάνει έρωτα στο σκοτάδι, ενώ συχνά, κι ενώ βρίσκεται μαζί σας στο κρεβάτι, φαντασιώνεται τους πρώην εραστές του. Εκτός από το σκοτάδι, αγαπά το σεξ στο μπάνιο ή τη θάλασσα αλλά και την άνεση.

Λέων

Το φετίχ του Λέοντα είναι ένα και μοναδικό: να τον ποθείς! Αυτό από μόνο του είναι αρκούντως ερεθιστικό για τον μεγαλομανή λέοντα. Θα κάνει τα πάντα για να τραβήξει όλη σου την προσοχή. Συχνά, οι Λέοντες ξεκινούν με αργό στριπτίζ μέχρι να μην έχεις μάτια για τίποτε άλλο, ενώ φροντίζουν το σώμα τους ώστε να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από κανέναν άλλον. Και η αλήθεια είναι πως έχουν μια εμμονή με τη διατροφή και το πρόγραμμά τους στο γυμναστήριο. Μην απορήσετε, επίσης, εάν δείτε έναν λέοντα να κοιτάζεται στον καθρέφτη κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής σας επαφής, ή εάν επιβραβεύει ο ίδιος τον εαυτό του. Ωστόσο, η εμπειρία θα σας αποζημιώσει. Η δική σας ικανοποίηση είναι και δική του, και γι’ αυτό θα κάνει τα πάντα να σας μείνει αξέχαστος. Μην το χάσετε…

Παρθένος

Ο συνεσταλμένος και φαινομενικά συντηρητικός Παρθένος, μεταμορφώνεται σε εκκεντρικό και άκρως σεξουαλικό παρτενέρ αρκεί να βρει τον τέλειο εραστή! Το φετίχ του είναι η κυριαρχία. Θέλει είτε να έχει τον απόλυτο έλεγχο, είτε να παραχωρεί τον απόλυτο έλεγχο. Μην ξαφνιαστείτε εάν σας ζητήσει και πιο… άγρια παιχνίδια. Δεν αντέχει τις χλιαρές καταστάσεις ενώ απεχθάνεται την ρουτίνα στο κρεβάτι. Εάν θέλετε να κατακτήσετε έναν Παρθένο, μην σταματήσετε να πρωτοτυπείτε! Διαφορετικά θα είναι μαζί σας, αλλά χωρίς σεξ.

Ζυγός

Στον Ζυγό αρέσουν τα περίεργα μέρη αλλά και να ικανοποιεί τις φαντασιώσεις του εραστή του! Εάν καταφέρετε να τον κατακτήσετε, μπορείτε να του ζητήσετε τα πάντα. Το δυνατό του σημείο είναι πως είναι τόσο συναισθηματικός, όσο και εγκεφαλικός. Ο κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη, γι’ αυτό δε θέλει να κάνει σεξ χωρίς συναίσθημα και αισθησιασμό. Εάν θες να τον κερδίσεις, μην τον αφήσεις να περιμένει. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, και μάλιστα πιο αποφασιστικές, τις οποίες θα πάει να βρει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν αγαπά κάτι ιδιαίτερο στο σεξ. Ο Σκορπιός αγαπά το ίδιο το σεξ! Δεν φοβάται εύκολα, δεν έχει αναστολές, του αρέσει να έχει τον έλεγχο και να κυριαρχεί στον παρτενέρ του. Εάν δείτε ένα ζευγάρι να ερωτοτροπεί σε δημόσια θέα, ο ένας από τους δύο είναι, μάλλον, Σκορπιός. Ο άλλος, ίσως είναι Παρθένος ή Ζυγός!

Τοξότης

H περιπέτεια! Αυτό είναι το φετίχ του Τοξότη. Μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε ερωτική κατάσταση σε μια ατέλειωτη και συναρπαστική περιπέτεια – είναι ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει ερωτικά! Λατρεύει το ριψοκίνδυνο σεξ, τις έντονες εμπειρίες και τις… δημόσιες εμφανίσεις. Θέλει να σε εμπιστεύεται 100%, αγαπά τα ταξίδια και ενδέχεται να σου ζητήσει μια ερωτική συνεύρεση σε κάποια παραλία, μέσα στο αεροπλάνο ή σε κάποιο πλοίο ενώ διασχίζετε την Αδριατική. Εάν θέλετε να κατακτήσετε έναν Τοξότη, φροντίστε πρώτα να περάσετε μαζί του μία διασκεδαστική βραδιά με καλό φαγητό και άφθονο γέλιο.

Αιγόκερως

Τα φετίχ των Αιγόκερων είναι δύο: τα ψηλά τακούνια και η ταχύτητα! Είναι ο ορισμός του «ένα στα γρήγορα» ενώ δεν προτιμούν το προκλητικό ή πρόστυχο ντύσιμο. Είναι σοβαρός, του αρέσει να κάνει έρωτα στα διαλλείματα (εν ώρα εργασίας ή στα διαλλείματα μίας ταινίας) στον καναπέ, στο κρεβάτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο,… παντού. Δεν κάνει διακρίσεις! Μην σας κάνει εντύπωση εάν στην αρχή είναι ψυχρός. Σταδιακά ζεσταίνεται, πετάει την σοβαρή του παρουσία και μετατρέπεται σε έναν φλογισμένο παρτενέρ.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, το ανατρεπτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, έχει φετίχ… οτιδήποτε διαφορετικό! Αν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή του, βάλε τον στη διαδικασία να σκεφτεί, και μάλιστα γρήγορα. Αγαπά τις εγκεφαλικές προκλήσεις ενώ είναι το ζώδιο που κάνει περισσότερο τηλεφωνικό σεξ από όλα τα υπόλοιπα. Συνήθως, βλέπει το σεξ σαν ένα προσωρινό διάλλειμα από τις υπόλοιπες δουλείες του. Φρόντισε, λοιπόν, να είναι έντονο, εγκεφαλικό, λίγο kinky και, γιατί όχι, ομαδικό. Θα το εκτιμήσει.

Ιχθείς

Το φετίχ των σεμνών μας ψαριών, είναι τα πόδια. Κατά τ’ άλλα, είναι πανέτοιμοι να σου κάνουν όλα τα χατίρια στο κρεβάτι, αρκεί να μην προκαλέσετε τη ζήλεια τους. Εάν θέλετε να ρίξετε στο κρεβάτι έναν Ιχθύ, ψιθυρίστε στο αυτί του, αυτοσχεδιάστε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, δοκιμάστε μια ερωτική νύχτα κοντά στη θάλασσα και, προπαντός, μείνετε πιστή! Εάν κερδίσετε την εμπιστοσύνη του, δεν θα βαρεθείτε ποτέ το σεξ μαζί του. 
 

v