Πώς να φορέσετε το αγαπημένο σας τζιν σε βραδινή έξοδο

Πώς να φορέσετε το αγαπημένο σας τζιν σε βραδινή έξοδο

Το τζιν είναι, ίσως, το αγαπημένο outfit όλων των γυναικών αφού μπορούμε να το μεταμορφώσουμε ανάλογα με την περίσταση και την ώρα! Με τα κατάλληλα παπούτσια, το ιδανικό top και τα αξεσουάρ που βρίσκονται στην ντουλάπα μας, μπορούμε να το μεταμορφώσουμε από ένα πρωινό, κομψό casual σύνολο στο πιο εντυπωσιακό formal outfit για βραδινές εμφανίσεις που κάνουν τη διαφορά!

Το κλασικό δεν έφυγε ποτέ από την μόδα, ενώ δεν κάνει ποτέ… λάθη! Ένα μονόχρωμο σακάκι κι ένα ζευγάρι γόβες σας ανεβάζουν στα σκαλιά της κομψότητας και της κλασικής ομορφιάς.

 Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι με σακάκι και μοκασίνια, μποτάκια ή ακόμα και all star.

Ή με ένα σατέν top...

Για ανοιξιάτικες βραδινές εμφανίσεις που θα προκαλέσουν θετικά σχόλια και επιφωνήματα θαυμασμού, μπορείτε να συνδυάσετε το τζιν σας με maxi πουκάμισα.

Μία ακόμα λύση για την βραδινή σας έξοδο τώρα την άνοιξη, είναι τα λευκά δαντελένια top.  Το λευκό είναι ένα χρώμα που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ αφού φωτίζει και δίνει μια elegant αίσθηση.

Εάν, πάλι, θέλετε να προκαλέσετε ακόμα εντονότερες αντιδράσεις με την παρουσία σας, συνδυάστε το τζιν παντελόνι σας με γυαλιστερές sequim μπλούζες ή leopal πουκάμισα και top. 


 

v